Tanfolyam áttekintése

Fejlessze ki saját egyedi stílusát BA (Hons) divattervezéssel. A kézművességre és az innovációra összpontosítva széleskörű ismeretekkel látjuk el a divatot a tervezés, a kísérletezés, a mintavágás és az építés, valamint a saját gyűjtemény összeállítása érdekében. Ha a divatiparban szeretné megismerni, elkezdheti ezt a kurzust.

Egy nagy, jól felszerelt műhely- és ipari berendezéssel egyéni tervek készítéséhez használja a helyet.

Megérteni a divatot

Meg fogja fedezni a divat sok fordulatát, valamint az izgalmas és innovatív módon előállított ötletek kutatását és fejlesztését. A kurzus új módon készíti el a gondolkodást és a gondolkodást.

A tervezésen és kivitelezésen túl, megtanulhatja, hogyan kell bemutatni ötleteit az ügyfeleknek és a pálya tervezési koncepcióit egy szélesebb közönségnek. Ezen a kurzuson kifejlesztheti az egyéni erősségeit, egy kis gyűjteményt és portfóliót építve, hogy az érettségi alatt elindítsa Önt a tervezőiparban.

Vegyen részt az iparágban

A divatiparral és a londoni közelséggel való kapcsolatunk előnyeit élvezheti. London a világ egyik divatfővárosa, amely jól ismert az innováció és a tehetség kutatása terén. A saját rövidnadrágjain kívül lehetősége nyílik arra, hogy vezető tervezőkkel dolgozzon az iparági projekteken. A vendégelőadók a divattervezés, a jelmez, a stílus, a márka-tanácsadás és a Fashion PR területén számos területen vehetnek részt.

Élő kiállításokat és divatbemutatókat fog kidolgozni, hogy bemutassa munkáját és hálózatát az ipari szakemberekkel.

Több elhelyezés, több választás

A Bucks egy Placements Plus egyetem. Tehát, bármi is legyen, biztos lehet benne, hogy rengeteg iparági lehetőséget kínál majd, hogy segítsen a kiválasztott területen.

Előre elkészítjük a munkát is, speciális készségekkel rendelkezünk a munkahelyi képzéshez, az önéletrajz további erősítéséhez, valamint a munkaadói készségek megszerzéséhez. Az érték elismerésekor ezeket a készségeket helyezzük el, ezeket a tapasztalatokat beépítettük a tanulási időbe.

Az Placements Plus mindent megtesz azért, hogy értékes tapasztalatokat szerezzen az öved alatt, miközben diák vagy. A választások későbbi növelése és a kívánt diplomamunka-munka megkönnyítése.

tanfolyam részletei

UCAS CODE: W230

Az előadói csapatunk minden tapasztalt tervező, jelenlegi iparági szakember és kutató. Dolgoznak a trendek, technikák és iparági igények élvonalában. Ön dolgozik az iparági szabványos berendezéseken, a legmodernebb technikákkal és a divatcélú szakmák jövőjére koncentrált módszereivel. Műhelyeinkben egy-egy tanítást kap, szorosan együttműködve az oktatókkal, szakemberekkel és a diákokkal együtt.

Hozzon létre innovatív tervezéseket professzionális standard stúdióban és műhelyekben

Ez a kurzus 75% -os gyakorlati alapú, így Önnek lehetősége van arra, hogy a témát gyakorlati, kísérleti megközelítéssel fejlessze. Ez magában foglalja a műhelymunkákhoz való hozzáférést a tervezési folyamat támogatására.

A saját személyes munkaterületével élvezheti, hogy részt vesz a dinamikus és dinamikus designstúdió közösségünkben. Innen teljes hozzáférést biztosít minden szükséges felszereléshez. Sok szeretetet és gondot töltöttünk, hogy a Vörös Fészer tökéletes helyet teremtsen. Az ország egyik legjobban felszerelt műhelye és egy elkötelezett technikusok csoportja van. Az anyagokat hagyományos módszerekkel és digitális szoftverek használatával fogják elsajátítani.

Nyerj tapasztalatot az egyetemi kampányok élő rövidítésein

A londoni közelségünknek köszönhetően meglátogathatja a világ legjobb üzleteit, galériáit és múzeumait. A fővárosban és környékén dolgozó tervezőkkel együtt dolgozhat, tapasztalatokat szerezhet az üzleti életben felmerülő kihívásokhoz való alkalmazkodás terén. A diákok lehetőséget kapnak arra, hogy észrevegyék a londoni diplomamunkánkban.

Melyek a belépési követelmények?

Egy tipikus ajánlat 80 UCAS-díjszabás lesz. Legalább két teljes A-szint (vagy ezzel egyenértékű) szükséges. Minden alkalmazást egyedi alapon veszünk figyelembe.

Az alkalmazás felülvizsgálatakor meghívást kaphat egy interjúra.

Azok a pályázók, akik nem felelnek meg a hároméves alapképzési program minimumkövetelményeinek, vagy azok, akik nem érzik teljes mértékben felkészültnek a fokozatokra, négyéves programra jelentkezhetnek, beleértve az Alapítvány Évét is.

Tanfolyam modulok

Modul térkép

Ez a modul térkép tartalmazza a tanfolyamot alkotó modulok listáját.

Minden modul egy meghatározott számú kreditet ér el (jellemzően 15 vagy 30 kredit az egyetemi kurzusokhoz). A kötelező (vagy „mag”) modulok magukban foglalják a kulcsfontosságú ismereteket, míg az „opció” modulok lehetővé teszik, hogy saját érdekeit fejlessze. A teljes munkaidős kurzusban a tanfolyam minden szintjén összesen 120 kreditet kell elérnie. A lehetséges modulok száma a kötelező modulok számától függ. További információt a tanfolyam strukturálásáról az Academic Advice oldalain talál.

Oktatásunkat a kutatási és munkáltatói követelmények támasztják alá, és a modulok rendszeres időközönként megváltoznak, hogy tükrözzék a témakör alakulását. Ezenkívül, ha nincs elegendő számú diák, aki érdeklődik egy opciómodulról, ez nem ajánlható fel. Ha egy opciómodul nem fut, a lehető leghamarabb értesítjük Önt, és segít kiválasztani egy alternatív modult.

A tanfolyamon elérhető modulok a következők:

1. év modulok

 • Kritikus és történelmi tanulmányok - történelmi és kritikai gondolkodás
 • Anyagok és folyamatok
 • Tervezés, technikák és fogalmak
 • Portfolio

2. év modulok

 • Tervezés és piaci tudatosság
 • Élő ipari projekt
 • Kiállítás és promóció
 • Kontextusos tanulmányok 2

3. év modulok

 • Kritikus és történelmi tanulmányok - értekezés
 • Végső gyűjtemény
 • Kontextusjelentés

A foglalkoztathatóság

Melyek a pályafutásom?

Gondoskodunk róla, hogy minden olyan képességed legyen, amellyel a divatban karrierjét elkezdheti. A kézművességre és a készségekre összpontosítva a szektor erős megértését végzi.

A divatszektorhoz fűződő kapcsolataink előnyeit élvezhetik, és lehetőséget kínálnak az élő projektek megtervezésére és az iparági szakemberek meghallgatására. Lehetőség van arra is, hogy belépjen az ipari versenyekbe.

A karrierlehetőségek széles skálája létezik, mint például a divattervező, a mintavágó, a ruházati technológus, a termékfejlesztő, a vállalkozó, a divatvásárló, a vizuális árusító, a kiskereskedelmi menedzsment, a PR, a sajtó és a média, az események és a termelési szervezet vagy a divatstílus.

A diplomások a posztgraduális kurzusok során is megvizsgálhatják a divatot.

Hogyan segítesz nekem felkészülni a jövőbeli karrieremre?

A velünk eltöltött idő alatt támogatjuk Önt az Ön által választott pályára. Segítünk Önnek abban, hogy kifejlessze a kulcsfontosságú készségeket, ösztönözve Önt arra, hogy vállalkozó, foglalkoztatható és jó vezetőkké váljon.

Arra ösztönözzük a diákjainkat, hogy az egyetemi ünnepek alatt jelentkezzenek a munkahelyre, és lehetőséget adjanak arra, hogy munkahelyi hátterében fejlesszék készségeiket. Moduljaink és oktatási szakértelmünk segít abban, hogy függetlenebbé váljanak a tanuló és a tudományág szakértelmének.

Segítünk munkát találni az érettségi után.

A nagy üzlet

Bucks-nél hiszünk először a diákjainkban. Ezért alakították ki a diákszövetségünk exkluzív Big Deal csomagot. Mi vagyunk az egyetlen egyetem az Egyesült Királyságban, hogy ingyenes hozzáférést nyújtson az ilyen sokszínű és izgalmas tevékenységekhez - mindezt az egyetemi tapasztalatok gazdagításához.

INGYENES rendezvényeket és szórakoztató programokat kínálunk, további készségmunkákat, sportokat, szabadidős tevékenységeket, társaságokat és fizetett hallgatói rep-programokat kínálunk. Az Egyesült Királyság egyik legjobb 10 diákszövetségének egyikében. Ez egy nagy dolog!

díjak

Mennyibe kerül

 • Teljes munkaidős otthon és EU, 2019. szeptember: évi 9 250 font
 • Full-Time International, 2019. szeptember: 12 000 font / év
 • Teljes munkaidős otthon és EU, 2020. február: 9 250 £ évente
 • Full-Time International, február 2020: 12 000 font / év

A legtöbb kurzus további költségekkel jár, amelyeket a díjak nem fednek le.

A hallgatói idő alatt ösztöndíjas vagy ösztöndíjban részesülhet pénzügyi támogatásban.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

4 további kurzus Bucks New University »

Utoljára frissítve Május 14, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
3 Év
Nappali
Price
9,250 GBP
(Teljes munkaidőben és EU-ban, 2019. szeptember: 9 250 font / év; Full Time International, 2019. szeptember: 12 000 font / év; teljes munkaidős otthon és EU, 2020. február: 9 250 £ évente; Full Time International, február 2020: 12 000 £ évente.)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019

feb. 2020