Tanfolyam áttekintése

A BA (Hons) Fashion Marketing menedzsment a Cardiff Met-ben egyedülálló keveréke a divatnak, a marketingnek és a menedzsmentnek azok számára, akik karriert akarnak folytatni az élénk globális divatiparban. Ez a kurzus átfogó képet ad arról, hogy a divatipar hogyan működik, az akadémiai elmélet és a valódi iparági merülések izgalmas kombinációjával.

Kreatív együttműködésre lesz szüksége a BA (Hons) Divattervező diákokkal, hogy maximalizálják a divat expozícióját, inspirálják a kreativitást és a stratégiai gondolkodást azzal, hogy megértsék a tervezési folyamatot a vázlatról a boltba. Meg fogja kapni a divatfogyasztók igényeit és vágyait, megérteni a stratégiai márka menedzsment jelentőségét a divatban és a divatmarketing nemzetközi terjedelmét a fejlődő többcsatornás környezetben.

Meg fogja fedezni a „stílusnyomást” és a jövőbeni színeket és trendeket, és felfedezni fogja, hogy a kreatív digitális készségek és a hagyományos módszerek segítségével hatékonyan kommunikálhat a különböző divat ügyfelekkel. A szóbeli és írásbeli kommunikációs készségek fejlesztésével párhuzamosan az iparági szabványos szoftvereket vizuális készségekkel látja el.

Tanulás

A tanuláshoz és a tanításhoz egy diákközpontú megközelítést ösztönöz a konkrét oktatási stratégiák, esettanulmányok, projektek, oktatóanyagok, gyakorlati gyakorlatok alkalmazása, amelyeket a megfelelő támogató anyagok, az üzleti szakértők, márkák, videók és számítógépes szoftverek előadásai egészítenek ki. Az aktív anyagokkal való aktív részvétel növeli a tanulást, és sok tanítási stratégia arra törekszik, hogy ezt elősegítse.

előadások
Az előadások a program oktatási stratégiájának jelentős részét képezik. Az előadások hatékonyan biztosítják a maganyag szállítását és egy olyan modul létrehozását, amelyhez más anyag állítható be.

szemináriumok
A szemináriumokban részt vesz egy diák vagy hallgató, aki előzetesen elkészített munkát mutat be társaiknak és egy előadónak. Ez a stratégia konkrét elméleti vagy gyakorlati koncepciók kiterjesztésére, valamint problémamegoldó gyakorlatok bevezetésére szolgál. A szemináriumok a legtöbb modulban használatosak, és értékes tapasztalattal rendelkeznek a hallgatók számára a prezentációs készségek terén, valamint a munkatársaknak egy módszerrel vagy a diákközpontú tanulás értékelésével.

Gyakorlati műhelyek
A program során számos modulban széles körben használják a gyakorlati műhelyeket. Ezekben az órákban a hallgatók képesek vagyunk gyakorlatok fejlesztésére és fejlesztésére egy támogató környezetben, ahol az akadémiai személyzet tagjai visszajelzést kaphatnak. A gyakorlati műhelyek értékes elméleti és gyakorlati átmenetet jelentenek.

Divat szakértők
A tanulási tapasztalatok egyik kulcsfontosságú eleme az, hogy az üzleti szakértőket, a tudományos és a gyakorlati szakembereket felkérjük, hogy betekintést nyújtsanak kutatási munkájukba vagy üzleti tevékenységükbe. Ezeket a szakértőket meghívhatják vendégelőadókként, vagy kérhetik, hogy adott esetben interaktívabb workshop tapasztalatot nyújtsanak.

A foglalkoztathatóság

Cardiff Met Fashion Marketing diákok kiemelkednek az elméleti ismeretek gyakorlati környezetben való alkalmazásának képességéről. A kurzus során a kulcsfontosságú készségeket és megértést fejleszteni fogja a divatmarketing számára. A kurzus sikeres lezárása után megvan a képessége, hogy pozíciót szerezzen a divatmarketingben, készségeit felhasználva hirdetési, PR, vásárlási és értékesítési, digitális marketing és e-kereskedelem, divatírás, marketing és fogyasztói kutatások terén. értékesítés és márkafejlesztés, termékmenedzsment, felhasználói élménytervezés, PR és üzleti menedzsment.

Ezt a kurzust a Chartered Institute of Marketing (CIM) segítségével tervezték meg annak érdekében, hogy Önnek lehetősége legyen arra, hogy kivételeket szerezzen mind a CIM Tanúsítványtól a professzionális marketingben, mind a professzionális marketing diplomában. Ön is csatlakozhat az újonnan létrehozott CIM hallgatói fejezetünkhöz, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy vegyenek részt a marketing-tanulási közösségünkben a kulcsfontosságú hangszórók szervezésével és a marketingközpontú események kezelésével. Dinamikus hangszórók beépítése és hasznos hálózati események növelik a tanulási élményt.

Végül a vállalkozói tevékenységet, mint például a CIM Pitch-et és a Brisitsh Fashion Tanácson keresztül versenyezhetsz. Az év harmadik évében az iparágban szerzett tapasztalatok felvételének lehetősége is lehetővé teszi, hogy a gyakorlatot gyakorlati tapasztalatokkal töltse ki. Ez a gyakorlati tapasztalat lehetősége beépíthető a hároméves szakképzésbe, amely az iparágban gyakorlati munkát végez a futamidő alatt vagy a szünetekben.

Belépési követelmények

Öt GCSE jár, beleértve az angol nyelvet és matematikát * a C vagy annál magasabb színvonalon (a 4. vagy annál magasabb besorolási fokozat az újonnan reformált GCSE-ket Angliában), plusz 96-112 pontot legalább két A szinttől (vagy azzal egyenértékű).

A tipikus ajánlatok a következők lehetnek:

  • 96-112 pont legalább két A-szinttől a CC-fokozatokhoz; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány, amely harmadik tárgynak tekintendő
  • RQF BTEC Nemzeti Bővített Diploma / Cambridge Műszaki Bővített Diploma általános osztályú MMM - DMM
  • 96-112 pont az ír Leaving Tanúsítványtól a Highers-nél, hogy 2 X H2-ot tartalmazzon, a minimális H4-es pontszámot a pontok ajánlatában számítva
  • 96-112 pont legalább két skót Advanced Highers-től, hogy DD besorolást kapjon
  • 96-112 pont a felsőoktatási diplomától

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE matematikát vagy matematikát - számozást .

Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 15, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date