Tanfolyam áttekintése

A Cardiff Met-ben a BA (Hons) digitális marketing menedzsment diplomáját a Közvetlen és Digitális Marketing Intézet (IDM) tananyagainak és a digitális ipar igényeinek megfelelően fejlesztették ki. A digitális marketingcsatornák forradalmasították azt a módot, ahogyan minden vállalkozás - akár hazai, akár globális, nagy vagy kis független vállalkozás - működteti és forgalmazza üzleti tevékenységét. Egyre növekvő számú szervezet magában foglalja a digitális marketing platformokat, hogy továbbfejlesszék és támogassák alapvető marketingkommunikációs céljaikat. Mivel ez a digitális marketing menedzsment a szervezeti marketing perifériás elemeiből a kulcsfontosságú „must do” tevékenységre fejlődött. Az üzleti szektor valamennyi munkáltatója a digitális marketing készségekkel rendelkező diplomásokat keres, hogy megkönnyítse a tudásbázist a szervezetükön belül. Meg fogja tanulni a kulcsfontosságú digitális marketingeszközök és technikák széles körét, beleértve a digitális elemzést, a keresőmarketinget: tartalom és SEO

A „Met Marketer” -re való áttérés lehetővé teszi, hogy megszerezze a tudományos szaktudást és gyakorlati készségeket, amelyek szükségesek a marketingiparban való foglalkoztatáshoz, és kiváló hírnevet szerzett szakmai orientációjával. A diplomázás után széles körű digitális, marketing és menedzsment ismeretekkel rendelkezik, amit a marketingszakemberek a következő öt évben a legfontosabb ismeretekkel rendelkeznek: digitális marketing, márkaépítés, marketingkommunikáció, globális és nemzetközi marketing, PR és vállalati hírnév. A BA (Hons) digitális marketing menedzsment fokozata lehetővé teszi, hogy ezt a tudást kombinált digitális marketingterv létrehozására használja.

Tanulás

A tanulásra és az oktatásra irányuló tanulóközpontú megközelítést speciális tanítási stratégiák alkalmazásával ösztönzik; esettanulmányok; projektek; útmutatók; gyakorlati gyakorlatok, amelyeket megfelelő támogató anyagok felhasználásával egészítenek ki; üzleti szakértők előadásai; videók; Számítógépes program; stb. A tárgyi anyaggal való aktív részvétel növeli a tanulást, és sok olyan tanulási stratégia, amelyet ennek elősegítésére használnak.

A foglalkoztathatóság

A kurzus során fejleszteni fogja a kulcsfontosságú készségeket és megértést, amely az üzleti tevékenységhez szükséges szakterülettel rendelkezik, amely minden üzleti funkció szempontjából központi szerepet játszik. A kurzus sikeres befejezése után megvan a képessége, hogy pozíciót szerezzen:

 • Digitális marketing
 • Mobil marketing
 • SEO Account Management
 • Web Analytics
 • Keresés és közösségi média
 • Web Content Management
 • Digitális kreatív fejlesztés
 • Marketing kommunikáció

Belépési követelmények

Alapítvány útvonal:
A pályázóknak előnyösen legalább öt GCSE-járata van, beleértve az angol nyelvet és matematikát * a C vagy annál magasabb besorolási fokozatban (4. vagy annál magasabb besorolású pályázók esetében az újonnan reformált GCSE-ket Angliában) és 32 UCAS-tarifa pontot legalább 1 A-szinttől (vagy azzal egyenértékűtől) .

Fokozat:
Öt GCSE jár, beleértve az angol nyelvet és matematikát * a C vagy annál magasabb fokozatban (4. vagy annál magasabb besorolású pályázók esetében, akik újonnan reformált GCSE-ket tartottak Angliában), plusz 112 pontot legalább két A szinttől (vagy azzal egyenértékű).

A tipikus ajánlatok a következők lehetnek:

 • 112 pont a legalább két A szinttől a CC fokozatba; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány, amely harmadik tárgynak tekintendő
 • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge műszaki kiterjesztett diploma DMM
 • 112 pont az ír elhagyó bizonyítványról a Highers-nél, hogy 2 x H2 fokozatot tartalmazzon. A magasabb szintű alanyok csak a minimális H4-es besorolásúak
 • 112 pont legalább két skót Advanced Highers-től, hogy DD besorolást kapjon
 • 112 pont a felsőoktatási diplomától

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE matematikát vagy matematikát - számozást.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 10, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date