Hivatalos Leírás

Áttekintés

A Pixar, a Lucasarts és az Aardman kitűnő öregdiákai a kreatív Skillset akkreditált tantervünk és a produkciós stúdiókörnyezet sikerességét tanúsítják.

Kiválaszthatja, hogy befejezze diplomáját a következő díjak egyikében:

  • BA (Hons) animációs produkció (2D animáció)
  • BA (Hons) animációs produkció (CG animáció)
  • BA (Hons) animációs produkció (Stop Motion Animation)
  • BA (Hons) animációs termelés (vizuális fejlesztés az animációhoz)

Itt letöltheti a teljes programleírást .

Tanulás az AUB-nál

4. szint (első év)

A 4. szint bemutatja az Animáció alapelveit egy sor workshop, szeminárium és előadás keretében. Az első évben megtanulhatja a hagyományos animációs technikákat és a kortárs szoftverek használatát. Keményen dolgozik a megfigyelési rajz kidolgozásánál.

Megtanítjuk az elmélet és a gyakorlat animációjának 12 alapelveit, 2D animációs gyakorlatokat használva, amelyeket a szakemberek használnak. Meg fogja tanulni használni az iparági szabványos szoftvercsomagot, a Mayát, és tanulmányozza az elrendezést és a háttértervezést.

Vonalkódokat használunk a kurzuson, hogy megismerjük a különféle médiákat és vizuális erőforrásként, hogy kidolgozzuk a karakterek teljesítményének és a filmes történetírás finomabb megértését.

Ezzel együtt kritikus elméleteket, koncepciókat és elemzéseket tanulmányoz, valamint fejleszti a történelem és a kortárs gyakorlat megértését a szakterületen belül.

5. szint (második év)

Az 5. szintnél csapatfejlesztésen keresztül fejlesztheti az animációs termelésben betöltött különleges szerepét. Első kézből megtanulják, hogyan készítenek termelést az egyének, akik mindegyike hozzájárul a készségekhez és a specializmushoz.

Erősen megérted azokat a lépéseket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy animációt készítsen a koncepciótól a post-produkcióig. A workshopok foglalkoznak a storyboardozással, a koncepciótervvel, a fejlett animációval és a poszt-produkció alapjaival.

A szakemberek segítenek abban, hogy azonosítsák a termelési folyamat egy olyan területét, amely tájékoztatni fogja a személyes portfólió fejlesztését.

Fejlesztheti animációs, rajzolási és festési készségeit, fejlettebb technikákat alkalmazva a 2D, Maya és Stop-Motion alkalmazásokban, és fejlesztobb technikákat fog tanulni a rajzolásban és hogyan használja ezeket a technikákat a karakterek és a környezet kialakításához.

Fejleszteni fogja a történetmesélő készségeket is, és megértheti, mi teszi a nagyszerű történetet lenyűgöző karakterekkel.

A saját projektet kutatja és fejleszti, az ipari gyakorlatokkal és az iparági tapasztalatokkal összhangban álló pályázási folyamat részeként, vagy a tengerentúli tanulmányi látogatások segítenek Önnek a személyes tervezés és a szakmai fejlődés fejlesztésében.

elhelyezések

Ön is pályázhat egy elhelyezésre, amely magában foglalja a stúdió elhagyását a második év alatt, hogy egy professzionális stúdióban dolgozhasson az Egyesült Királyságban, Európában vagy távolabb. A korábbi helyszíneken szerepel többek között a Golden Oak Studios Kínában, a Fabrique D'Images Luxemburgban, a Karrot Animation Londonban és a Bristol Bristol-i Aardman.

Minden elhelyezést portfólió igényel, és a fogadó stúdió vagy intézmény kiválasztja a legmegfelelőbb jelölteket.

6. szint (harmadik év)

Az Ön utolsó évében képes lesz bemutatni szakosodott szerepét és elkötelezettségét a termelés és az utómunkálat kollektív felelősségvállalásával kapcsolatban.

Ön azonosítja szakosodott szerepét, és portfóliót fejleszt ki egy 2D, CGI vagy Stop-Motion filmgyártás részeként. Nagy hangsúlyt kap ez a kommunikációs és csapatmunka készségek, valamint a mentori útmutatás és annak fontossága.

Készíthet stratégiákat a személyes tervezésre és az önreflexióra, amelyek segítenek abban, hogy megfontolják karrierlet törekvéseit, miközben célzott portfóliót készítenek.

Lehetősége lesz arra, hogy felvethesse a történet ötletét, és vegyen részt abban a folyamatban, hogy kiválasztja, mely filmek teljes produkcióba kerülnek.

Ön is fejleszteni a készségeket, mint egy animációs szakember feltárásával az Ön érdeklődési területét az elmélet és a gyakorlat.

Mit csinálnak a diákok?

Többet szeretne megtudni arról, mi folyik a pályán? Böngésszen a hallgatói munkánk galériáján, és tekintse meg azokat a projekteket, amelyekkel a jelenlegi hallgatók dolgoztak.

A tanfolyamon tanuló diákok nagyszerű dolgokat érnek el, és nagy presztízsű és nagyszerű díjakat nyertek, például:

  • Tech Ex Cup Nemzetközi Egyetem Diák Videóverseny: A legjobb kreatív videó
  • Kiváló oktatói díj és kiemelkedő szervezői akadémia
  • London Nemzetközi Animációs Fesztivál: A legjobb Cut-Out Animáció
  • Purbeck Filmfesztivál: Legjobb animáció
  • Chitrakatha Student Animation Fesztivál (India): Runner-Up a legjobb animációért
  • Hamburg animációs díjak: Országdíj - győztes
Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Arts University Bournemouth »

Utoljára frissítve May 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
9,250 GBP
Főoldal / EU díjak - évi 9 250 font / nemzetközi (nem EU): 16 500 font
Deadline
Kérj Információt
The UCAS deadline for applications is 15th January for entry the following September. This is the deadline for equal consideration, but you can apply at any time until 30th June. UCAS Clearing opens in July.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
The UCAS deadline for applications is 15th January for entry the following September. This is the deadline for equal consideration, but you can apply at any time until 30th June. UCAS Clearing opens in July.

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
The UCAS deadline for applications is 15th January for entry the following September. This is the deadline for equal consideration, but you can apply at any time until 30th June. UCAS Clearing opens in July.
End Date