Hivatalos Leírás

Áttekintés

A designtól a boltig, vagy a divat-catwalkig tartó utazás lenyűgöző. Fedezd fel a vásárlás, az értékesítés és az előléptetés összetettségét - és a vállalkozói szükségességet. Ennek a kurzusnak az egyik legfőbb ereje az a szakterületi, formatervezési és média intézményen belüli pozíciója, ahol lehetőség nyílik más kreatív és kulturális tudományok mellett való tanulmányozásra.

A tanfolyam során megfelelő készségek portfólióját építjük fel, amely támogatja az egyéni gyakorlat fejlesztését, és tájékoztatja döntését a szakember nevének kiválasztásáról.

Itt letöltheti a teljes programleírást .

Tanulás az AUB-nál

4. szint (első év)

Első évében négy készség alapú egységet fog tanulni iterációként az első és második ciklusban. Ezek az egységek számos szakértelemre támaszkodnak, egy oktatási, mégis szellemileg kihívó diákutazás részeként.

Az elmélet az egyes egységekbe beágyazva kínál lehetőséget arra, hogy a tanulás kezdetétől kritikusan tükrözze a divat tanulmányozását.

Ez a négy egység nem közvetlenül kapcsolódik a későbbi szakterületéhez, hanem vizsgálja meg és tapasztalja meg a lehetséges gyakorlatok és tanulmányi területek körét, amelyekkel a kurzus idején szakemberként szeretne foglalkozni.

A 4. szint lezárja egy egyedi tervezési projektet, ahol meg fogja határozni az erősségek és a speciális döntéseket. Ez párhuzamosan a "Szakmai gyakorlat" egységgel történik, ahol Ön arra irányul, hogy megfelelő portfóliót állítson elő, mind a digitális, mind a nyomtatott anyagot, amely alkalmas az ipari ellenőrzésre.

Kéthetes elhelyezést köt vagy szakmai kapcsolatban áll egy márkanévvel vagy céggel, és a portfólió jelentős szerepet fog játszani a folyamat biztosításában és támogatásában.

A 4-es szintű utazás nemcsak az új készségek elsajátításán keresztül alakítja ki tapasztalatait, hanem azonosítja erősségeit, érdeklődési területeit és szakterületét, valamint bemutatja Önt az iparági gyakorlatok megismerésében, továbbá biztosítja, hogy széles körű tapasztalatokkal, amely a jövőben támogatja a szakértői döntéseket.

5. szint (második év)

Az 5. szint a "Fashion Branding and Communication" egységgel kezdődik, ahol különféle és kihívásokkal teli kutatási módszertanokkal foglalkozik, ugyanakkor felkészül az ipar szakmai szerepére.

Lesz egy sor opcionális egység, amely párhuzamosan fut a "Fashion Branding és kommunikáció" -val. Kiválasztja az egyik opcionális egységet annak érdekében, hogy támogassa és segítse meghatározni az esetleges szakértelmét, azonban az utazás jellege szerves, és nem kell határozott döntéseket hozni ezen a ponton.

Ön is vállalja a "Design Identity" egységet, amely fontos szerepet játszik az egyedi karakter és az egyedi tervfilozófia vizsgálatában. Ösztönözni fogják, hogy megkérdőjelezzék a meglévő gyakorlatokat, keressenek új megoldásokat, feltárva a sokszínűséget és az érzelmileg megfontolt tervezést gyakorlatként.

A záró 5. szint a "Design: Enterprise and Innovation" egység, amely lehetőséget kínál az Egyesült Királyság vagy a nemzetközi munkatapasztalat megszerzésére, vagy egy "Live Project" -on való részvételre egy high end márka vagy tervező céggel.

Segítségével megtalálja az elhelyezést, és a részt vevő vállalatok közé tartozik a Kenneth Cole - New York és a Metal Pointus - Párizs. Nemzetközi diákcserét is kínálunk.

Ez a készülék kínálja ezeket a lehetőségeket, hogy rugalmasságot és választási lehetőséget biztosítson. Felkészülhet a foglalkoztatás "valódi világára" való felkészülésre, vagy arra, hogy más kulturális és oktatási környezetet tapasztalhasson.

6. szint (harmadik év)

A 6. szint a legnehezebb év. Ezzel minden korábbi ismeretet alkalmaz, és kifejezetten a neves díjakhoz kapcsolódó szakterületre összpontosít. A "Fashion Product Development" egység felkészíti Önt a "Final Major Project" -re.

A "Kutatási projekt" egységben vagy elvégez egy vizsgálatot egy olyan témáról, amely releváns a gyakorlatához, és dolgozzon ki egy értekezést, vagy dolgozzon ki kreatív üzleti javaslatot, amely támogatja a gyakorlatot, és felkészíti Önt egy lehetséges karrierre.

A "Végső nagyprojekt" egységben egy olyan speciális munkaterv fejlesztésére összpontosul, amely összhangban van a megnevezett díjjal, míg a "Design Futures" egység a divat szakmai karrierjét felkészíti egy profi portfólió fejlesztésével, figyelembe véve az önállóságot mint márka és az iparral való további kapcsolattartás.

Végül az utolsó év megköveteli, hogy meghatározza a gyakorlat végső irányát. Bátorítja Önt, hogy ambiciózus, innovatív és megértse a tartalmat és a kontextust, amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy kohéziós és professzionális portfóliót a foglalkoztatás vagy a továbbtanulás kihívásaira való felkészülés során.

A tudást, a szakmai készségeket és a kreatív agilitást végző szakember végzi el szakértelmének további fejlesztését professzionális környezetben. Akkor is fel kell szerelni a szükséges készségeket, ismereteket és differenciált tanulási módokat, amelyek lehetővé teszik, hogy folytassanak posztgraduális tanulmányokat vagy a kapcsolódó foglalkoztatási formákat a kreatív iparágakban.

A kurzus elismeri, hogy ahhoz, hogy továbbra is figyelmeztesse a dinamikus tématerület folyamatosan változó igényeit, rugalmas, inkluzív, proaktív, reflexív és progresszív szakembereknek kell lenni, akik a teljes tanfolyamon végzettek, hogy magabiztos szakemberek legyenek. választott mező.

Önt aktívan arra ösztönzik, hogy kollektívákat, kezdő vállalkozásokat szervezzenek, rendezzenek eseményeket, végezzenek gyakornoki programokat, beléphessenek a versenyekbe és együttműködjenek. A kurzus értékeit, és elismeri a kreatív hálózatok fontosságát a tanfolyam során.

Mit csinálnak a diákok?

Szeretne inspirálni? Böngésszen a hallgatói munkánk galériáján, és tekintse meg azokat a projekteket, amelyekkel a jelenlegi hallgatók dolgoztak.

A tanfolyamon tanuló diákok nagyszerű dolgokat érnek el, és nagy presztízsű és nagyszerű díjakat nyertek, például:

  • Graduate Fashion Week Awards: Férfi ruházat, Styling, Publikáció, Catwalk High Street, Portfolio
  • HÓBORT
  • Sophie Hallette csipke
  • ID sokszínűség most
Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Arts University Bournemouth »

Utoljára frissítve May 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
9,250 GBP
Főoldal / EU díjak - évi 9 250 font / nemzetközi (nem EU): 16 500 font
Deadline
Kérj Információt
The UCAS deadline for applications is 15th January for entry the following September. This is the deadline for equal consideration, but you can apply at any time until 30th June. UCAS Clearing opens in July.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
The UCAS deadline for applications is 15th January for entry the following September. This is the deadline for equal consideration, but you can apply at any time until 30th June. UCAS Clearing opens in July.

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
The UCAS deadline for applications is 15th January for entry the following September. This is the deadline for equal consideration, but you can apply at any time until 30th June. UCAS Clearing opens in July.
End Date