Hivatalos Leírás

Áttekintés

Ez a kurzus felajánlja Önnek a készségeket, ismereteket és munkatapasztalatokat, amelyeknek a vezető szerepet kell vállalniuk az egyik legdinamikusabb, kreatív, gazdaságilag értékes és változatos tervezési területen. Megvan az esély arra, hogy valódi ügyfelekkel dolgozzon valódi tervezési projekteken egy stúdióalapú és szakmai célú tanulási környezetben.

Itt letöltheti a teljes programleírást .

Tanulás az AUB-nál

4. szint (első év)

A belső tér megértése

A 4. szint célja a tér alapvető megértése: elemzése, elméleti manipuláció, lakóhely, technológiai konstrukció, lényegesség és skála.

A 4. szintű egységek és az Ön három éve alatt megmutatják, hogy a kurzus miként néz ki mind a belsőépítészetre (általában a meglévő épületek átalakításának és a helyiségek és struktúrák hozzáállásának fejlesztése), valamint a belsőépítészet olyan belső környezet kialakítása, amely az identitás és a légkör kialakítását teszi lehetővé a térbeli térfogat manipulálásával, meghatározott elemek elhelyezésével és a felületek kezelésével).

Az ezen a szinten végzett vizsgálatok magukban foglalhatják, de nem korlátozódhatnak:

 • Szín
 • Skála
 • Problémamegoldás
 • Az ötletek kommunikálása különböző médián keresztül
 • Magán és nyilvános, valamint a terek kialakítására gyakorolt ​​hatás
 • Életmód és lakóhely elemzés: a terek mint tervező gondolkodása, az emberek mozgása és az űrben való tartózkodás, a tér kihasználása
 • A tér építése és lényegessége
 • Az intim - a személyes
 • Térbeli kapcsolatok
 • A tervezés történelmi / kontextuális alapja.

5. szint (második év)

Felfelé gondolkodtam a belső téren

Az 5. szint célja, hogy megszilárdítsa és finomítsa a 4. szinten nyújtott készségeket, és ösztönözze Önt, hogy fejlessze saját megvalósítási és vizualizációs módszereit. A második éve úgy tervezték, hogy kreatív és professzionális módon fejlessze fejlődését.

A műszaki ismeretek (építés / könnyű / hang / lényegesség) tovább fogják fejleszteni a tervezőegységeket, hogy bemutassák, hogyan fejlődött ki a belsőépítészet és a tervezés jól megalapozott elveinek ismerete és kritikus megértése.

Meg fogják vizsgálni a belső gyakorlatok technológiai fejlődését és fejlesztéseit, mint például a szemiotika, a légkör és az identitás kommunikációja, a márka és a kép ötlete, az interaktivitás, az igazi és a virtuális kommunikáció.

A 5. szintben a tervezés a 4. szinten lévő személyi és intim-koncentrációtól a közösség eszméiig - és a térség, a komplexitás és az űrben levő hierarchia mélyebb megértése felé halad. Olyan koncepciókat fogsz felfedezni, mint a nemek, a rituálék, a munkahely és a bensőség, olyan tipológiákra hivatkozva, mint a hatalomterek, a kereskedelmi terek és a hitterek.

Nyáron választhat egy hosszabb (10 hetes) munkaszerződés vagy egy átfogó, kutatási-intenzív tervezési projekt között. Mindkét egység 40 kredit értékű.

A tanárral folytatott megbeszéléseken azt is megkérdeznéd, hogy meghatározza a kutatás széles körét a disszertációban és a tervezési projektben, amely a 6. szint őszi ciklusának első harmadában, a harmadik évben lesz.

6. szint (harmadik év)

A belső tér újradefiniálása

Az Ön utolsó éve az Ön lehetősége, hogy minden tanuláshoz, készségekhez és ismeretekhez hozzák létre egy professzionális orientált, kreatív munkacsomagot, amely megvizsgálja és hangsúlyozza a kutatási témát.

A kurzus egyik alapvető erőssége az, hogy nem próbálja meghatározni az Ön számára a belső térséget, hanem három éven belül bátorít arra, hogy a kortárs társadalom "belső" fogalmának kihívása, elmélete, koncepciója, megvalósítása és megjelenítése : más szóval arra bíztatjuk önt, hogy az utolsó évében, nézze meg, mi lehet a belső tér.

A 6. szintű egységek arra fognak törekedni, hogy megszilárdítsák ezt a megközelítést a 4. és 5. szinten végzett munkákon keresztül. Továbbá a kurzus arra ösztönzi Önt, hogy építsen a 5. szintű tapasztalatunkra, hogy kontextusba helyezze munkahelyét egy professzionális stúdiókörnyezetben, amely hangsúlyozza a gyakorlatot , a törvény, az etikai és ökológiai szerepek és felelősségek, mint tervezők.

Az év végén olyan átfogó írásbeli és formatervezési munkát készít, amely bemutatja mind a szakemberek, mind a nem szakemberek számára a gyakorlati és gondolkodási készségeket, valamint az intellektuális és kritikus elkötelezettséget a belső terek komplex kialakításában.

Miután elvégezte ezt a munkát egy professzionális környezetben, bizonyítani fogja, hogy készen áll a gyakorlásra vagy a posztgraduális tanulmányokra való áttérésre, és büszke leszel arra, amit elért.

Mit csinálnak a diákok?

Inspirációra vágyik? Böngésszen a hallgatói munkánk galériáján, és tekintse meg azokat a projekteket, amelyekkel a jelenlegi hallgatók dolgoztak.

A tanfolyamon tanuló diákok nagyszerű dolgokat érnek el, és nagy presztízsű és nagyszerű díjakat nyertek, például:

 • Az "Utazás Stúdió" projekt ingyenes modellje
Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Arts University Bournemouth »

Utoljára frissítve May 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
9,250 GBP
Főoldal / EU díjak - évi 9 250 font / nemzetközi (nem EU): 16 500 font
Deadline
Kérj Információt
The UCAS deadline for applications is 15th January for entry the following September. This is the deadline for equal consideration, but you can apply at any time until 30th June. UCAS Clearing opens in July.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
The UCAS deadline for applications is 15th January for entry the following September. This is the deadline for equal consideration, but you can apply at any time until 30th June. UCAS Clearing opens in July.

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
The UCAS deadline for applications is 15th January for entry the following September. This is the deadline for equal consideration, but you can apply at any time until 30th June. UCAS Clearing opens in July.
End Date