Read the Official Description

A turizmus tovább nőtt, és változatossá vált az egyik leggyorsabban növekvő gazdasági ágazat a világon. Nagy-Britanniában, a turizmus a harmadik legnagyobb export keresők érdemes 115.000.000.000 £ évente. Ez foglalkoztat mintegy 2,6 millió ember, és támogatja a több mint 200.000 kis- és középvállalkozások (kkv-k).

Ez a program került kifejlesztésre, hogy megfeleljen a kereslet a sikeres vállalkozók és menedzserek a turizmusban. Célja, hogy az Ön számára kritikus megértése a tanulmány a turizmus menedzsment és a globális turizmus piacon, valamint a képesség és a bizalmat, hogy kreatívan és innovatívan irányítási problémák megoldása a turizmus.

Lesz készségek fejlesztése és a tudás olyan területeken, mint a turizmus marketing, emberi erőforrás menedzsment, az innováció, a termékfejlesztés és a cél tervezés, miközben egyre betekintést a brit és a nemzetközi látogatások, esettanulmányok és az ipar hangszórók. A diákok ebben a programban kérheti, hogy részt vegyenek a tengerentúli tőzsdék a mi Erasmus partnerekkel.

A célja a program:

  • Hogy dolgozzon ki egy kritikai megértésével a globális turizmus
  • Ahhoz, hogy kreatívan megoldani a turizmus irányítási problémák és alkalmazza a fenntarthatóság elveinek a turizmus fejlesztése
  • Fejleszteni a vállalkozói szemlélet a turizmus és termelni kreatív vezetők és kutatók a turizmus területén.
Program taught in:
Angol

See 58 more programs offered by University of Greenwich »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
- UK / EU; £ 11,200 nemzetközi diákok
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019