Tanfolyam áttekintése

Legyél szakképzett, magabiztos és kreatív tervezővé, a tudás és a tapasztalat megszerzéséhez.

Ez a kurzus átveszi a textilek tapintható világát - a divat és a belsőépítészet egészen az üdvözlőlapokig, ajándékcsomagolásig és tapétákig. A textúrát, a színt és a mintázatot mélyen megérti - és a technikákat, amiket együtt használhat, hogy valami látványos legyen. A nyomtatás, öltés és hímzés technikai ismereteit feldarabolja. És kísérletezhet a hagyományos módszerekkel és a digitális technológiával.

Fedezze fel, hogy milyen tervezőt szeretne - és a követendő karrierút - ahogyan a dolgozó tervezőktől és művészektől tanul. Böngésszen a kereskedelmi világból az iparági elhelyezésekkel és kiállításokkal. Fejlessze ki saját egyedi stílusát - úgy, hogy amikor eljön az ideje, akkor a világot kíséri.

Amint végeztél, akkor a kreatív látásmód és a kereskedelmi tudatosság elképzelni fogja, hogy egy koncepciót készít, és késztermékké alakítja. Készen állsz arra, hogy megnyitja az ajtót a jövőbeli karrieredhez.

Tanulás

A kezdetektől fogva gyakorlati tapasztalatokat szerez a gyakorlati stúdió-foglalkozások és workshopok terén - az alapvető anyagi készségek fejlesztése. Az akadémiai munkatársak által vezetett előadások bővítik elméleti megértését az Ön területéről, míg a kisebb, célzott szemináriumok célja az egyéni szellemi és gyakorlati igények kielégítése.

Első tanulmányi évük során minden tanuló várhatóan 14-22 órányi kapcsolatfelvételre számíthat hetente előadásokon, szemináriumokon, oktatókon és gyakorlati műhelyeken.

A foglalkoztathatóság

Míg a tanulásodat arra tervezték, hogy egy lekerekített és képes művész / tervező és szellemi alkotássá váljon, a tanterve hasonlóan strukturálódik az Ön potenciáljával.

Mint ilyen, az a hangsúly, amelyet a kreatív és akadémiai szempontból a munka etikájára helyeznek, a valós világ tapasztalatára összpontosít; a kapcsolattartás és az elhelyezés megteremtése az élő rövidnadrágokhoz, és ha úgy dönt, akkor támogathatja saját vállalkozásának kialakítását.

Kiválaszthatja, hogy a második és az utolsó tanulmányi év során egy útvonalat vesz igénybe, ahol vállalkozást folytathat, vagy a saját diplomáit elindíthatja. Az utolsó évben a disszertáció benyújtása helyett lehetősége van részletes üzleti terv kidolgozására.

A CSAD-on töltött ideje alatt találkozik és meghallgatja az iparági szakembereket, tiszteletben tartva készségeit és ötleteit kereskedelmi és szakmai előnyökért. Az interdiszciplináris projektek később felkészítik Önt a csapatmunka számára, míg az élő rövidítések elkészítik a határidőket és a szigorú előírások követelményeit.

Belépési követelmények

A pályázóknak erős művészeti és / vagy formatervezési portfólióval kell rendelkezniük, és bizonyítaniuk kell a művészet és / vagy a tervezés iránti elkötelezettséget, és előnyösen öt GCSE-t, hogy az angol nyelvet (vagy a walesi első nyelvet) és a matematikát * a C vagy annál magasabb / 4-es vagy annál magasabb besorolási fokozatba foglalják be. Angliában újonnan reformált GCSE-ket tartó kérelmezők számára)

Egy interjú és a portfólió értékelése után a tipikus ajánlataink a következők között mozoghatnak:

  • 96 - 120 pont a sikeresen befejezett Art
  • 96 - 120 pont legalább 2 A szintről; A Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány harmadik tárgynak tekintendő
  • RQF BTEC Nemzeti Bővített Diploma / Cambridge Műszaki Bővített Diploma: MMM - DDM
  • 96-120 pont a skót Highers és a Scottish Advanced Highers kombinációjából
  • 96-120 pont az ír elhagyó bizonyítványtól a Highers-től, hogy 2 x H2 fokozatot vegyen fel bármely témáról (a minimális H4 fokozat figyelembe véve)
  • 96 - 120 pont az adott szakon belüli felsőfokú oklevélhez való hozzáférésről

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE-t

Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 17, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date