Hivatalos Leírás

15% kedvezménnyel, ha az első év 2018. április 30-ig fizetendő 5% Extra kedvezmény 2 részletben fizetve

  • Az első egyetemi program a kulináris művészetben , amelyet valaha is felajánlottak Görögországban , kizárólag a Mediterranean College-ban.
  • A Derby Egyetem által kiosztott diploma az Egyesült Királyságban a turizmus és a vendéglátás tanulmányozásához (Guardian University Guide 2017).
  • Nem tartalmazza az írásbeli vizsgákat, de alkalmazza a tanfolyamokat, prezentációkat és projekteket.
  • Tartalmaz workshopokat, mesterkurzusokat és terepjárókat.
  • Rugalmas szállítás a munkatársak és a nyári szezonban foglalkoztatottak számára.
  • Fizetett szakmai lehetőségek a Főiskola vendéglátás- és élelmiszeripari hálózatában.
  • Vezetője a magasan fizetett munkaköröknek , az executive-chef vagy a puszta pozícióknak és a nemzetközi karrierlehetőségeknek .

A kurzus célja szakács

E-mailt küldhetsz az iskoládnak vagy az egyetemes átiratnak egy képre vagy beolvasásra a gyors bejutáshoz: e.skourti@medcollege.edu.gr

Felvételi

A program célja a séf vagy cukrász szakács diplomások, akik szeretnének folytatni vezetői pályafutás a vendéglátás és a kulináris szektorban.

Regisztrációs követelmények:

  • 5. szak szak diploma (IEK vagy azzal egyenértékű) szakács vagy cukrász szakácsok tanulmányaiban
  • Referencia levél (1)
  • Akadémiai interjú
  • Fotók (2)
  • Személyi igazolvány / útlevél másolása

Szerkezet

Ez egy egyéves, intenzív akadémiai kurzus két félévre osztva, két féléves szakterületen és egy évig tartó projektalapú disszertáción. A hallgatókat egy tutorral látják el, aki felügyeletüket és útmutatásukat a disszertáció szakaszában biztosítja.

A kurzust kiegészítik a diákok és az egyetemi készségek fejlesztésére szolgáló kiegészítő támogatások is.

A nem foglalkoztatott diákokat ösztönzik arra, hogy kihasználják az iskola által biztosított fizetett szakmai lehetőségeket.

Őszi szemeszter

Tanítás

A kurzus görög nyelven érkezik, míg angol nyelvórákat kínálnak fel, hogy a hallgatók hatékonyan használhassák az egyetem elektronikus forrásokat projektjeik befejezéséhez. A menetrend rugalmas, az osztályok hetente kétszer, novemberben és áprilisban kerülnek átadásra, a vendéglátásban dolgozó szakemberek befogadására.

A tanítás

  • Vendég előadások és mesterkurzusok a jól megalapozott vezető séfek, sommeliers, patissiers és F
  • Szimulációk és szerepjátékok.
  • Terepi kirándulások éttermekbe, szállodákba, sörfőzdékbe, gazdaságokba, élelmiszeriparba, vásárokon stb.
  • Gyakorlat, megfigyelés és alkalmazás valódi munkahelyeken (nagy szállodai és éttermi láncok).

Miért válassza ezt a kurzust?

  • Ez az első egyetemi diploma Görögországban a kulináris művészetekben.
  • Az élelmiszeripar gyorsan fejlődő ágazata a vendéglátóiparban - Görögország nehéziparában - és jól képzett és szakmailag képzett vezetőket igényel.
  • A tanfolyam egy egyetemi alapképzéshez vezet egy tanévben, a hallgatók előzetes képzettségének elismerésével.
  • A diplomát a Derby Egyetem, a No6 az Egyesült Királyságban és a No1 a görögországi egyetemek körében, a turizmusért
  • A tanfolyamot görög nyelven tanítják, és nem írásbeli vizsgákon, hanem feladatokon, prezentációkon, gyakorlaton és valós projekteken alapulnak.
  • A program magában foglalja a laboratóriumi, mesterosztályokat és terepjárókat éttermekbe, szállodákba, sörfőzdékbe, gazdaságokba, élelmiszervásárokba, élelmiszer- és vendéglátóiparba stb.
  • Ez vezethet a magasan fizetett pozíciókhoz, mint a Chef, az Executive Chef, az Élelmiszer- és Italkezelő, Restaurant Manager.
  • A vezető brit egyetem (a Derby Egyetem) gasztronómiai művészeti egyeteme rendkívüli kilátást kínál az élelmiszeripar nemzetközi karrierje számára.
  • A mediterrán Főiskola különös hangsúlyt fektet az egyetemi hallgatók tudományos támogatására: minden tanulóhoz személyi oktató van; az előadók irodai órákban állnak rendelkezésre; nehézségekkel küzdő hallgatók használhatják a tanácsadó és tanulási támogató központ szolgáltatásait; a hallgatók rendszeres visszajelzést kapnak a tudományos haladásról; a hallgatók teljes hozzáférést biztosítanak a kollégium könyvtáraihoz és elektronikus forrásaihoz.
  • A Mediterrán Főiskola integrált foglalkoztathatósági tervet dolgozott ki, az MC foglalkoztathatósági rendszert, amely a vendéglátás mai hallgatók korszerű igényeire összpontosított: karrier tanácsadás és szakmai fejlődés, rendszeres vendégelőadások, valódi projektek, szemináriumok, hálózati események, foglalkoztathatósági vásár, szakmai gyakorlat.
  • Minden egyetemi oktató a Derby Egyetem akkreditált oktatói, minden tanított modul számára. A mediterrán kollégium integrált integrációs rendszert valósít meg az oktatók felvételére, értékelésére és folyamatos továbbképzésére annak érdekében, hogy a hallgatók kiváló oktatást és személyes támogatást kapjanak szociális és szakmai készségeik fejlesztéséhez.

A további vizsgálat

Azok a diplomások, akik úgy döntenek, hogy bejutnak a munkaerőpiacra, bármely vendéglátóipari vagy turisztikai területen, Görögországban és nemzetközileg elfogadott üzleti pozíciókra jogosultak. Pontosabban, a diplomások folytathatják karrierjüket:

  • Chefs / Executive Chefs
  • Élelmiszer- és italkezelők
  • Étterem vezetők
  • Vagy hozzanak létre saját üzleti tevékenységet.

Miután befejezte a tanfolyamot, a diplomások tovább folytathatók posztgraduális tanulmányok és részt vesz az MSc International Hospitality program Mediterranean College.

Program oktatási nyelve:
Görög

11 további kurzus Mediterranean College, Athens »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
jan. 2020
Duration
1 Év
Nappali
Price
6,940 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date