Read the Official Description

15% kedvezménnyel, ha az első év 2018. április 30-ig fizetendő 5% Extra kedvezmény 2 részletben fizetve

  • Az első egyetemi program a kulináris művészetben , amelyet valaha is felajánlottak Görögországban , kizárólag a Mediterranean College-ban.
  • A Derby Egyetem által kiosztott diploma az Egyesült Királyságban a turizmus és a vendéglátás tanulmányozásához (Guardian University Guide 2017).
  • Nem tartalmazza az írásbeli vizsgákat, de alkalmazza a tanfolyamokat, prezentációkat és projekteket.
  • Tartalmaz workshopokat, mesterkurzusokat és terepjárókat.
  • Rugalmas szállítás a munkatársak és a nyári szezonban foglalkoztatottak számára.
  • Fizetett szakmai lehetőségek a Főiskola vendéglátás- és élelmiszeripari hálózatában.
  • Vezetője a magasan fizetett munkaköröknek , az executive-chef vagy a puszta pozícióknak és a nemzetközi karrierlehetőségeknek .

A kurzus célja szakács

E-mailt küldhetsz az iskoládnak vagy az egyetemes átiratnak egy képre vagy beolvasásra a gyors bejutáshoz: e.skourti@medcollege.edu.gr

Felvételi

A program célja a séf vagy cukrász szakács diplomások, akik szeretnének folytatni vezetői pályafutás a vendéglátás és a kulináris szektorban.

Regisztrációs követelmények:

  • 5. szak szak diploma (IEK vagy azzal egyenértékű) szakács vagy cukrász szakácsok tanulmányaiban
  • Referencia levél (1)
  • Akadémiai interjú
  • Fotók (2)
  • Személyi igazolvány / útlevél másolása

Szerkezet

Ez egy egyéves, intenzív akadémiai kurzus két félévre osztva, két féléves szakterületen és egy évig tartó projektalapú disszertáción. A hallgatókat egy tutorral látják el, aki felügyeletüket és útmutatásukat a disszertáció szakaszában biztosítja.

A kurzust kiegészítik a diákok és az egyetemi készségek fejlesztésére szolgáló kiegészítő támogatások is.

A nem foglalkoztatott diákokat ösztönzik arra, hogy kihasználják az iskola által biztosított fizetett szakmai lehetőségeket.

Őszi szemeszter

Tanítás

A kurzus görög nyelven érkezik, míg angol nyelvórákat kínálnak fel, hogy a hallgatók hatékonyan használhassák az egyetem elektronikus forrásokat projektjeik befejezéséhez. A menetrend rugalmas, az osztályok hetente kétszer, novemberben és áprilisban kerülnek átadásra, a vendéglátásban dolgozó szakemberek befogadására.

A tanítás

  • Vendég előadások és mesterkurzusok a jól megalapozott vezető séfek, sommeliers, patissiers és F
  • Szimulációk és szerepjátékok.
  • Terepi kirándulások éttermekbe, szállodákba, sörfőzdékbe, gazdaságokba, élelmiszeriparba, vásárokon stb.
  • Gyakorlat, megfigyelés és alkalmazás valódi munkahelyeken (nagy szállodai és éttermi láncok).

Miért válassza ezt a kurzust?

  • Ez az első egyetemi diploma Görögországban a kulináris művészetekben.
  • Az élelmiszeripar gyorsan fejlődő ágazata a vendéglátóiparban - Görögország nehéziparában - és jól képzett és szakmailag képzett vezetőket igényel.
  • A tanfolyam egy egyetemi alapképzéshez vezet egy tanévben, a hallgatók előzetes képzettségének elismerésével.
  • A diplomát a Derby Egyetem, a No6 az Egyesült Királyságban és a No1 a görögországi egyetemek körében, a turizmusért
  • A tanfolyamot görög nyelven tanítják, és nem írásbeli vizsgákon, hanem feladatokon, prezentációkon, gyakorlaton és valós projekteken alapulnak.
  • A program magában foglalja a laboratóriumi, mesterosztályokat és terepjárókat éttermekbe, szállodákba, sörfőzdékbe, gazdaságokba, élelmiszervásárokba, élelmiszer- és vendéglátóiparba stb.
  • Ez vezethet a magasan fizetett pozíciókhoz, mint a Chef, az Executive Chef, az Élelmiszer- és Italkezelő, Restaurant Manager.
  • A vezető brit egyetem (a Derby Egyetem) gasztronómiai művészeti egyeteme rendkívüli kilátást kínál az élelmiszeripar nemzetközi karrierje számára.
  • A mediterrán Főiskola különös hangsúlyt fektet az egyetemi hallgatók tudományos támogatására: minden tanulóhoz személyi oktató van; az előadók irodai órákban állnak rendelkezésre; nehézségekkel küzdő hallgatók használhatják a tanácsadó és tanulási támogató központ szolgáltatásait; a hallgatók rendszeres visszajelzést kapnak a tudományos haladásról; a hallgatók teljes hozzáférést biztosítanak a kollégium könyvtáraihoz és elektronikus forrásaihoz.
  • A Mediterrán Főiskola integrált foglalkoztathatósági tervet dolgozott ki, az MC foglalkoztathatósági rendszert, amely a vendéglátás mai hallgatók korszerű igényeire összpontosított: karrier tanácsadás és szakmai fejlődés, rendszeres vendégelőadások, valódi projektek, szemináriumok, hálózati események, foglalkoztathatósági vásár, szakmai gyakorlat.
  • Minden egyetemi oktató a Derby Egyetem akkreditált oktatói, minden tanított modul számára. A mediterrán kollégium integrált integrációs rendszert valósít meg az oktatók felvételére, értékelésére és folyamatos továbbképzésére annak érdekében, hogy a hallgatók kiváló oktatást és személyes támogatást kapjanak szociális és szakmai készségeik fejlesztéséhez.

A további vizsgálat

Azok a diplomások, akik úgy döntenek, hogy bejutnak a munkaerőpiacra, bármely vendéglátóipari vagy turisztikai területen, Görögországban és nemzetközileg elfogadott üzleti pozíciókra jogosultak. Pontosabban, a diplomások folytathatják karrierjüket:

  • Chefs / Executive Chefs
  • Élelmiszer- és italkezelők
  • Étterem vezetők
  • Vagy hozzanak létre saját üzleti tevékenységet.

Miután befejezte a tanfolyamot, a diplomások tovább folytathatók posztgraduális tanulmányok és részt vesz az MSc International Hospitality program Mediterranean College.

Program taught in:
Görög

See 11 more programs offered by Mediterranean College, Athens »

Last updated April 9, 2018
This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
jan. 2020
Duration
1 Év
Nappali
Price
6,940 EUR
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

okt. 2019

jan. 2020