Tanfolyam áttekintése

A Cardiff Met BA (Hons) PR és Marketing menedzsment diploma határozott hangsúlyt fektet arra, hogy marketingszakértővé váljon. A fokozatot a Chartered Institute of Public Relations (CIPR) keretében fejlesztették ki, biztosítva, hogy a tananyag tartalma jól illeszkedjen az iparági elvárásokhoz. Minden marketing tanfolyamunknak híres a szakmai orientációjuk - a „Met Marketer” -re való áttérés lehetővé teszi a PR és marketing karrier sikeréhez szükséges tudományos ismeretek és gyakorlati készségek megszerzését.

Az új fokozat a Chartered Institute of Public Relations (CIPR) akkreditációját fogja kérni, és így lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy kreatívan gondolkodjanak és képesek legyenek gondolkodni és elfogadják a legújabb eszközöket a modern PR-ben. A PR-táj jelentős változáson megy keresztül, mivel a fogyasztók és a szervezetek egyaránt kevésbé támaszkodnak a hagyományos médiákra az információk terjesztésére és fogadására, és egyre inkább az azonnali digitális kommunikációra - a megfelelő szakképzett PR-szakemberek nagyobb keresletben vannak, mint valaha.

Tanulás

A tanulásra és az oktatásra irányuló tanulóközpontú megközelítést speciális oktatási stratégiák, esettanulmányok, projektek, oktatóanyagok, gyakorlati gyakorlatok felhasználásával ösztönzik, kiegészítve a megfelelő támogató anyagok használatával, üzleti szakértők, videók és számítógépes szoftverek előadásaival. Az aktív anyagokkal való aktív elkötelezettség növeli a tanulást, és számos alkalmazott tanulási stratégia ezt elősegíti.

A foglalkoztathatóság

A PR gyorsan fejlődik, mivel a fogyasztók és az érdekeltek egyre inkább átveszik az irányítást az azonnal elérhető világméretű kommunikációs csatornákon, és a szervezetek egyre kevésbé támaszkodnak az újságokra és a hagyományos médiára az információk terjesztésére. Az új technológiák és a szociális kommunikációs médiumok növekedésével a PR-szakemberek nagyobb keresletben vannak, mint valaha.

A kurzus során fejleszteni fogja a kulcsfontosságú készségeket és a megértést, amely az üzleti életben a marketing menedzsment speciális szakterületeihez szükséges minden üzleti funkció számára. A kurzus sikeres lezárása után megvan a képessége, hogy pozíciót szerezzen a marketing menedzsmentben, készségeit felhasználva hirdetési, marketingkutatási, értékesítési menedzsment, termékmenedzsment, ügyfélszolgálat, PR és üzleti menedzsment pozíciókban.

Ez a kurzus a Chartered Institute of Public Relations-nél lett kialakítva annak érdekében, hogy lehetőséget kapjon arra, hogy kivételeket szerezzen szakmai képesítéseik alól. Ön is csatlakozhat a CIM hallgatói fejezetünkhöz, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy vegyenek részt a marketing-tanulási közösségünkben a kulcsszórók megszervezésével és a marketingközpontú események kezelésével. Dinamikus hangszórók beépítése és hasznos hálózati események növelik a tanulási élményt. Végezetül vállalkozói tevékenységeket is folytathat, mint például a CIM Pitch-be.

Belépési követelmények

Öt GCSE jár, beleértve az angol nyelvet és matematikát * a C vagy annál magasabb színvonalon (a 4. vagy annál magasabb besorolási fokozat az újonnan reformált GCSE-ket Angliában), plusz 96-112 pontot legalább két A szinttől (vagy azzal egyenértékű).

A tipikus ajánlatok a következők lehetnek:

  • 112 pont a legalább két A szinttől a CC fokozatba; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány, amely harmadik tárgynak tekintendő
  • RQF BTEC Nemzeti Bővített Diploma / Cambridge Műszaki Bővített Diploma általános osztályú MMM - DMM. A témától és a tapasztalattól függően.
  • 112 pont az Ír Leaving Tanúsítványtól a Highers-nél, hogy 2 x H2-ot tartalmazzon, a minimális H4-es pontszámot a pontok ajánlatában számítva
  • 112 pont legalább két skót Advanced Highers-től, hogy DD besorolást kapjon
  • 112 pont a felsőoktatási diplomától

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE matematikát vagy matematikát - számozást .

Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 12, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date