Tanfolyam áttekintése

Ez az új rugalmasság az oktatás és a szociálpolitika terén lehetőséget ad arra, hogy többet megtudjon a társadalom előtt álló kihívásokról azáltal, hogy számos releváns társadalmi és oktatási tantárgyat egyesít, lehetővé téve, hogy ezeket különböző nemzetközi és összehasonlító kontextusokban vegye figyelembe.

Ezeknek a területeknek a kombinálása lehetőséget ad azok számára, akik az oktatáshoz kapcsolódó szakmákban szeretnének dolgozni, de akik nem kívánják szükségszerűen tanárgá válni. Olyan diákok számára tervezték, akik tanulmányaik során választást és rugalmasságot keresnek, vagy akik nem akarnak egy karrierútra elkötelezni magukat tanulmányaik kezdetén. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a kurzus nem teszi lehetővé, hogy tanárnak minősüljön, de felkészíti Önt a posztgraduális útvonalak felfedezésére a tanári pályára (a PGCE-n keresztül).

A szociálpolitika olyan elméleti és alkalmazott tantárgy, amely számos különböző tudományágra támaszkodik, mint például a történelem, a szociológia, az antropológia, a közgazdaságtan, a jog, a pszichológia és a politika, hogy jobban megértsük, hogy a különböző társadalmak hogyan szervezik meg erőforrásaikat az egyéni és társadalmi szükségletek kielégítésére, és hogyan mérik ezeken a területeken.

Az oktatási tanulmányok lehetővé teszik, hogy fejlessze az Egyesült Királyságban és azon kívül működő oktatási rendszerek ismereteit, figyelembe véve a politikát, a társadalmi igazságosságot, az egyenlőséget és a befogadást.

A kurzus a vizsgált megközelítéseken alapul, figyelembe véve a kulcsfontosságú kérdéseket, mint például, hogy az oktatásnak és a szociálpolitikának hogyan kell alkalmazkodnia a változó globális, digitális, összekapcsolt és információs gazdag világhoz? Hogyan képes az oktatás és a szociálpolitika hatékonyabban kezelni a változatosabb társadalom szükségleteit?

Tanulás

Tantárgyszolgálat A tanári megközelítések széles skáláját alkalmazzuk, amelyek leginkább megfelelnek a munkaadók és az Ön igényeinek. A szállítás magában foglalja a workshopokat, szemináriumokat, kutatási szemináriumokat, előadásokat, virtuális tanulási környezeteket, távoli napokat, kirándulásokat és látogatásokat. Az IKT-t a tanulási és tanítási kurzus minden moduljában használjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a tanulás együttműködési és társadalmi vonatkozásaira. Számos módszerrel értékelik, beleértve a csoportmunkát, a prezentációkat és a kutatás kritikus elemzését.

Minden 40 kreditmodul átlagosan 48 órás tanítási órával rendelkezik. Minden modul tartalmaz továbbá irányított tanulmányi feladatokat is, amelyeket a tanított órákon kívül kell elvégezni.

Számos támogatási struktúra áll rendelkezésre a diákok számára mind az oktatási csoportokon belül, mind az egyetemen belül. Ezek magukban foglalják a személyes oktatókat, akik az egyetemi élet bármely aspektusában segíthetnek a diákoknak, akik segítségre szorulnak, modul-oktatók, akik tanácsot adhatnak az értékelési követelményekről és a fogyatékossággal kapcsolatos szolgáltatásokról, akik a kiegészítő igényeket kielégítő tanulási lehetőséget nyújtanak. A személyzet támogatása mellett az egyetem virtuális tanulási környezete, a Moodle is támogatja a tanulást, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy bárhonnan is hozzáférjenek a tananyaghoz és az erőforrásokhoz a weben keresztül. A campuson számos olyan speciális eszköz áll rendelkezésre, amelyek támogatják a különböző típusú oktatást és tanulást, a formális előadásoktól a szabadtéri tanulási terekig. Van egy teljesen felszerelt korai oktatási tér, egy érzékszervi szoba, egy megfigyelőterem és egy médiacsomag, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy megtapasztalják az autentikus tanulást és tanítást.

A tanári csapat háttere sokrétű, tükrözve az oktatás területének szélességét. Tapasztalataik a korai évektől kezdve a kötelező korszakig, valamint az olyan szakterületeken, mint az angol nyelvoktatás / TESOL, a tanulási technológia és a további tanulási igények.

A foglalkoztathatóság

Büszkék vagyunk a rekordunkra a foglalkoztatással és a diákok további lehetőségeivel.

A tanulási, oktatási és oktatási tanulmányok kulcsfontosságú tudományos felkészülést kínálnak azoknak a diplomásoknak, akik az oktatással, a tanítással, az óvodai menedzsmenttel, az oktatási jóléttel és a közösségi munkával kapcsolatosan széles körben kívánnak dolgozni. A diplomások a posztgraduális képzésben is részt vesznek, beleértve a Master of Master és PhD tanulmányait. Ez a fokozat a készségek széles skálájához és készségeihez alkalmazkodó készségek fejlesztését segíti elő. Emiatt a hallgatók nem korlátozódnak a vizsgált tantárgyakkal, és sok diplomázott sikeres pályafutást alakít ki számos területen, beleértve az emberi erőforrás menedzsmentet és a marketinget.

Belépési követelmények

A pályázóknak 104 pontot kell kapniuk legalább 2 A szintről (vagy azzal egyenértékű). A tipikus ajánlatok a következők lehetnek:

  • 104 pont legalább 2 A szintről egy A-fokozatú C. fokozatba. A walesi érettségi bizonyítvány - továbbfejlesztett készségek kihívás tanúsítványa harmadik tárgynak tekintendő
  • RQF BTEC 3. szint Nemzeti kibővített diploma / Cambridge Műszaki kiterjesztett diploma, MMM-ekkel
  • CACHE diploma C fokozattal (minimum 96 pont)
  • 104 pont az ír elhagyó bizonyítványról a Highers-nél, hogy 2 x H2-es besorolást tartalmazzon (minimális besorolás a H4-nél magasabb)
  • 104 pont a Scottish Advanced Highers-től egy D-fokozatba
  • 102 pont a felsőoktatási diplomától
Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 10, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date