Oktatási tanulmányok

Az Oktatási Tanulmányok kulcsfontosságú tudományos felkészülést kínálnak azoknak a diplomásoknak, akik az oktatással kapcsolatos számos területen kívánnak dolgozni. A tanulás és az oktatás megértése Angliában, Walesben és azon túl, többek között az osztályteremben, a tanácsteremben és az otthonban.

A kurzus csapat számos szakmai és kutatási háttérből származik, és feltárja a pszichológiai, szociológiai, történelmi és kortárs kérdéseket az oktatásban. A diákok felfedezik, hogy mit jelent a tanuló; hogyan kell az oktatásnak megfelelnie az egyének szükségleteinek; az élethosszig tartó tanulás hogyan befolyásolhatja és hasznosíthatja a közösségeket, valamint a kihívásokat az oktatás számára a szegénység leküzdése érdekében az élet lehetőségeinek javítása érdekében.

A téma átfogó áttekintést nyújt a tanítás, a tanulás és az oktatás minden aspektusáról - nem csak az elsődleges és a másodlagos tantermekre koncentrál. Ez azt jelenti, hogy diákjaink az iskolarendszer kerekített és kritikus szemszögéből, valamint a munkaadók által értékelt kulcskészségekből hagynak bennünket, ami a karrier- és képzési lehetőségek nagyobb lehetőségét jelenti.

angol

A téma az olvasás és az irodalom iránti lelkesedéssel foglalkozik, és elméleti gyakorlat formájában bemutatja Önt a fejlett kritikai gondolkodásnak. A szövegek (köztük a film és a digitális narratívák) széles skáláját elemzi az angol és a kanonikus szövegek élvonalbeli felfedezéséhez.

A tematikus és időrendi modulok keveréke biztosítja a műfaj, a környezet és az időszak jó alapozását. A narratívák készítésének feltételeit és a hatósági és identitási kérdésekkel való kapcsolatukat vitatja. A diploma erős kortárs fókusszal rendelkezik és magasan értékelhető foglalkoztathatósági készségeket biztosít.

A modulokat egy kutató aktív csapat tanítja (köztük Dr. Carmen Casaliggi és Dr. Elizabeth English), akik kutatási érdeklődéssel rendelkeznek a romantika, a modernista és a kortárs irodalom, a nemek és a szexualitás, a női írás, a gyermekirodalom, a fantázia irodalom, a tudomány és az irodalom területén. John Ruskin, DH Lawrence és JRR Tolkien munkája.

Tanulás

Számos oktatási megközelítést alkalmazunk, amely a legjobban megfelel az Ön és a munkáltatók igényeinek. A szállítás magában foglalja a workshopokat, szemináriumokat, kutatási szemináriumokat, előadásokat, virtuális tanulási környezeteket, távoli napokat, kirándulásokat és látogatásokat. Az IKT-t az Oktatási Tanulmányok tanfolyam minden moduljában használjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a tanulás együttműködési és társadalmi vonatkozásaira. Számos módszerrel értékelik, beleértve a csoportmunkát, az előadásokat és az oktatási kutatás kritikus elemzését.

Számos oktatási környezetet használunk fel a legjobban a tanulási igényekhez. A szállítás magában foglalhatja a workshopokat, szemináriumokat, kutatási szemináriumokat, előadásokat, virtuális tanulási környezeteket, távoli napokat, kirándulásokat és látogatásokat. Ahol csak lehetséges, a hangsúly a kiscsoportos munkára és az egyéni tanulási igényekre vonatkozik, amelyeket az Ön személyes és szakmai fejlesztési tervében azonosítottak. Egy személyi oktatót kap, aki minden évben támogatni fogja Önt.

A foglalkoztathatóság

Büszkék vagyunk a rekordunkra a foglalkoztatással és a diákok további lehetőségeivel.

Az Oktatási Tanulmányok kulcsfontosságú tudományos felkészülést kínálnak azoknak a diplomásoknak, akik az oktatással, a tanítással, az óvodai menedzsmenttel, az oktatási jóléttel és a közösségi munkával kapcsolatosan széles körben kívánnak dolgozni. A diplomások a posztgraduális képzésben is részt vesznek, beleértve a Master of Master és PhD tanulmányait. Ez a fokozat a készségek széles skálájához és készségeihez alkalmazkodó készségek fejlesztését segíti elő. Emiatt a hallgatók nem korlátozódnak a vizsgált tantárgyakkal, és sok diplomázott sikeres pályafutást alakít ki számos területen, beleértve az emberi erőforrás menedzsmentet és a marketinget.

Ez a fokozat erős kommunikációs és elemzési készségeket nyújt a diákok számára, akiket a mai munkaerőpiacon nagyra értékelnek. Ezeket a készségeket erősíti a hallgatói munkahelyi lehetőségek. A kurzus diplomái számos iparágban folytatták pályafutását, beleértve a médiát, a kiadói tevékenységet, az újságírást, az oktatást, a PR-t, a marketinget és az örökséget. A hallgatók egy része mester- vagy doktori szinten folytatja a posztgraduális tanulmányokat.

Alkalmazhatósági készségek és diplomások:
Sok olyan készség, amelyet e fokozat részeként szerez, szintén hasznos a fent felsorolt iparágakon. Gondoskodunk arról, hogy tananyagunk fejlettségűvé váljon, hogy a következő készségeket és attribútumokat jelenítse meg:

  • Problémamegoldás
  • Személyközi és hálózati készségek
  • A globális polgár (a sokszínűség ismeretében)
  • Rugalmasság
  • Hatékony kommunikációs készségek
  • Kreatív
  • Digitális írástudás
  • Fényvisszaverő gyakorlat.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 10, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date