Tanfolyam áttekintése

A program magában foglal egy sor alapvető és opcionális modult, amelyek fejlesztik azokat a készségeket, amelyekre szükség van a turizmus, vendéglátás és események (THE) iparágakban, különösen a vendéglátásban. Az ipari munkatapasztalat a program alapvető részét képezi, amely lehetővé teszi az ipari programokhoz való hozzájárulást, amelyekbe a szakképzési és tudományos témákat integrálják. Például a fő BA (Hons) programokba ágyazva lehetőség van arra, hogy a diplomád mellett nemzetközi szinten elismert szakmai képesítéseket szerezzünk.

A munkahely általában az első év vége és a második év kezdete között zajlik. Általában 15 hetes vagy 10 hetes hitel opciót tartalmaz. Az elhelyezések az Egyesült Királyságban vagy külföldön is végrehajthatók. Bizonyos körülmények között egy további elhelyezési időszak is elvégezhető a harmadik évben.

Tanulás

Az új Cardiff Menedzsment Iskolában számos tanítási módszert alkalmaznak. Az előadások és a szemináriumi helyiségek korszerű létesítmények, kiváló informatikai eszközökkel. A vendéglátó hallgatóknak gyakorlati eszközük van, amelyet kifejezetten a használatukra terveztek. A vendéglátóipari lakosztály a helyszínen található, és legfeljebb 100 fedett vagy 250 svédasztalos vacsorát biztosít vendégeinek. Minden diáknak lehetősége van csoportokban dolgozni, hogy az első tanulmányi évben nyitva álljon a nagyközönség számára nyitva álló vendéglátó esemény. Minden diáknak van egy éves oktatója és egy személyes oktatója. A vendéglátás csapat rengeteg vendéglátóipari tapasztalattal és a vendéglátás iránti szenvedéllyel rendelkezik.

A foglalkoztathatóság

Ez a program célja, hogy a diplomások a különböző készségek és ismeretek szükséges vezetői pozíciókat az egyik legnagyobb foglalkoztatási ágazatban mind globálisan, mind az Egyesült Királyságban.

A megszerzett készségek lehetővé teszik a diplomások számára, hogy viszonylag rövid idő alatt fejlett vezetővé váljanak számos területen, beleértve a szállodákban, éttermekben, klubokban, bárokban, engedélyezett kiskereskedelmi menedzsmentben, konferencia- és rendezvényszervezésben, személyzetben és a vendéglátáson belüli marketingben; plusz vendéglátóhelyek a fegyveres szolgálatokon belül, szerződés, egészségügyi szolgáltatás és jóléti ellátás.

A BA (Hons) programokat a Vendéglátó Intézet akkreditálja. A sikeres diplomások jogosultak a Hospitality Intézet engedélyes tagságára.

Belépési követelmények

Öt GCSE jár, beleértve az angol nyelvet és matematikát * a C vagy annál magasabb színvonalon (a 4. vagy annál magasabb besorolási fokozat az újonnan megreformált GCSE-ket Angliában), plusz 96-112 pontot legalább 2 A szintről (vagy azzal egyenértékű).

A tipikus ajánlatok a következők lehetnek:

  • 96-112 pont legalább 2 A szintről, hogy tartalmazza a CC fokozatokat; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány, amely harmadik tárgynak tekintendő
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Műszaki Bővített Diploma MMM - DMM
  • 96-112 pont legalább 2 skót Advanced Highersből, hogy DD besorolást kapjon
  • 96-112 pont az Ír Leaving Tanúsítványtól a Highers-ben, hogy 3 x H2 fokozatot tartalmazzon. A magasabb szintű alanyok csak a minimális H4-es besorolásúak
  • 96-112 pont a felsőoktatási diplomától

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE matematikát vagy matematikát - számozást .

Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 11, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date