• A nagyon kevés egyetemi hallgatók közül Görögországban, elsősorban a vendéglátás alkalmazott szakterületére összpontosítva, nem pedig a turizmus általános és elméleti tanulmányaira.
 • Nemzetközileg elismert oklevél, amelyet a University of Derby, a TOP-6 Egyesült Királyság Egyetem Turizmus és Vendéglátás tanulmányai (Guardian University Guide 2017) ítél oda.
 • A kurzus szerves részét képezi egy strukturált szakképzési / fizetett szakmai gyakorlat a Főiskola vendéglátóipari hálózatában.
 • Fókuszáljon a tapasztalati tanuláson a helyszíni utakon, szerepjátékokon, megfigyeléseken, szakmai gyakorlatokon és vendégelőadásokon keresztül az ipar szakemberei számára.
 • Egy nemzetközi hálózat együttműködő vendéglátó vállalkozások és kiváló foglalkoztatási kilátások még az érettségi előtt.

A vendéglátás ma a görög és a globális gazdaság egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő ágazata. Ez a program célja, hogy a hallgatók a modern és gyakorlati képzés minden lényeges eleme a Nemzetközi Vendéglátás Menedzsment, hogy felkészítse őket a sikeres karrier. A program elméleti és gyakorlati hátteret kínál a vendéglátás üzleti tevékenységének minden területén, miközben segíti a hallgatókat a gazdasági és üzleti környezet megértésében, a közelmúltban és aktuális üzleti kérdésekben, európai és nemzetközi szinten.

A BA (Hons) Nemzetközi Vendéglátás Menedzsment gyakorlati modulokat (pl. Szobákosztályt) foglal magában, miközben hangsúlyt fektet a vállalkozói tevékenységre és a vendéglátás üzletének nemzetközi orientációjára, olyan elemekre, amelyek különösen fontosak a görög gazdaság jelenlegi állapotát tekintve. A valódi világtanulás, az iparági megismerések, az elméleti megértés, az akadémiai szigor és a valódi nemzetközi tanterv hatékony kombinációja révén a BA (Hons) Nemzetközi Vendéglátás Menedzsment versenyelőnyt biztosít. Kurzusunk megragadja azokat a főbb tendenciákat, amelyek ma átalakítják az iparágat - nagyobb hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra a technológiai fejlődésre, a vevői elvárásoktól a luxus új koncepcióira.

E-mailt küldhetsz az iskoládnak vagy az egyetemes átiratnak egy képre vagy beolvasásra a gyors bejutáshoz: e.skourti@medcollege.edu.gr

Felvételi

A program célja a középiskolai diplomások, akik szeretnék folytatni pályafutását a turizmus és vendéglátás ágazatában.

Regisztrációs követelmények:

 • Középiskolai érettségi (Apolyterion) általános vagy szakközépiskolai (vagy azzal egyenértékű)
 • Referencia levél (1)
 • Az angol megfelelő ismerete (IELTS 4.5 vagy azzal egyenértékű) *
 • Akadémiai interjú
 • Fotók (2)
 • ID-Kártya / útlevél

* Az angol nyelvű oktatáshoz szükséges angol nyelvű szint megfelel az IELTS 6.0 vagy B2 szabványnak. A hivatalos angol nyelvvizsga-bizonyítvány nélküli pályázók a földközi-tengeri kollégium angol nyelvvizsga-tesztjét vehetik igénybe.

A felsőfokú oklevelek (HND), a technológiai (TEI) vagy a felsőoktatási intézmény (AEI) hallgatói a megfelelő előfeltevési eljárás elismerése után vehetnek részt a tanfolyam előrehaladott szakaszában. Kiegészítően be kell nyújtaniuk:

 • Diploma és / vagy tudományos átirat
 • Program kézikönyv (ha van)

Szerkezet

A kurzus 20 kredit modulot tartalmaz, amelyek rendszerint félévenként kerülnek átadásra, míg néhány évig tartó modulok vannak. Az elsőéves modulok és a második év modulok 50% -a tanítják

A modulok struktúrája és tartalma révén a hallgatók önálló tanulást, gondolkodást, foglalkoztathatóságot és csoportmunka készségeket fejlesztenek ki, amelyek mindegyike az ágazat sikeres bevonásához szükséges.

1. év

Tanítás

A programban alkalmazott tanítási és tanulási stratégiák nagy hangsúlyt fektetnek a jelenlegi nemzetközi vendéglátóiparban betöltött irányítási kérdések kontextualizálására.

A tudás és a készségek tesztelése az értékelt munka kombinációján keresztül történik, rendszerint egyedi írásbeli feladatok és gyakorlati felmérések, csoportos vagy egyéni szóbeli prezentációk formájában. Az értékeléseket az iparági szakemberekkel konzultálva tervezték, hogy kihívást jelentsenek és fejlesszék a diákok gyakorlati és elméleti készségeit. Néhány értékelés problematikus, és tükrözi a vendéglátóipar összetett jellegét.

Az 1. és 2. év sikeres befejezése után a hallgatók 12-16 hetes szakmai gyakorlatot vállalnak. Ez egy felbecsülhetetlen lehetőség arra, hogy továbbfejlesszük a gyakorlati és szakmai készségeket szakmai környezetben. Lehetővé teszi a program gyakorlati és elméleti bevitelének kontextusba helyezését és megvalósítását, és az utolsó évre való visszatérés után számszerűsítse az előző tanulmányt és a munkatapasztalatot szélesebb iparági és vezetői környezetbe. Azok a diákok, akik korábban ezt a lehetőséget választották, a program gazdagító és méltó elemévé váltak, és nagyfokú értelemben vették a tanulást, a szakmai fejlődést és a foglalkoztathatóságot. Sokan visszatértek elhelyezési munkáltatóikhoz posztgraduális posztokon.

A tanulási tapasztalat tovább gazdagodik az Idegenforgalmi Iskola tevékenységén keresztül

Miért válassza ezt a kurzust?

 • A programot a Derby Egyetem, a No6 UK Turizmus Egyetem tervezte és kínálta
 • A program mind görög, mind angol nyelven érkezik, hogy a hallgatókat fokozatosan és zökkenőmentesen vezessék be az angol nyelvtanuláshoz. Az angol és a második tanulmányi év során angol nyelvórákat biztosítanak, amelyeket kifejezetten a terminológia lefedésére terveztek és segítenek a hallgatóknak az angol tanított rész követelményeinek való megfelelésben (a hallgatók tehát nem igényelnek további angol nyelvtudást). A hallgatók tanulmányaik során megkapják a Főiskola Angol Tanszékének támogatását. Az Egyesült Királyság Egyetemének (Angolul tanítva) diplomásoként igazolják az angol nyelvtanulást a Proficiency (C2) idegen nyelvi kompetenciaként.
 • Az angol nyelvű tanítás versenyelőnyt biztosít a hallgatók számára, akik képesek lesznek nyelvi készségeik gyakorlati bemutatására.
 • A kurzus az Institute of Hospitality (IoH) szabványok alapján készült, megerősítve annak hitelességét és kapcsolatát az iparral.
 • A programnak van egy nemzetközi és alkalmazott perspektívája, mivel nem elméleti kurzus az idegenforgalomban, hanem egy alkalmazott program a Vendéglátóipari Menedzsmentben. Ezért a legjobban megfelel a szállodák, éttermek, üdülőhelyek stb. Személyzeti igényeinek, olyan vállalkozásoknak, amelyek több ezer munkahelyet biztosítanak Görögországban és nemzetközi szinten.
 • A diákok gyakornoki lehetőségeket biztosítanak a kollégium széleskörű vendéglátóipari hálózatában (szállodákban, üdülőhelyeken, hajókon és más helyszíneken).
 • A kurzus magában foglalja a kortárs, innovatív és alkalmazott modulokat, mint például üdülő menedzsment, szobaosztály, rendezvény / catering menedzsment, kulturális kérdések kezelése a vendéglátásban, az ügyfelek tapasztalatainak kezelése.
 • A tanulás és az értékelés többféle módon valósul meg, nem csak előadásokkal és vizsgákkal (pl. Műhelyek, esettanulmányok, terepjárók, vendégelőadók). Az értékeléseket iparági szakértőkkel konzultálva tervezték, szakmailag orientált és kreatív.
 • A mediterrán Főiskola különös hangsúlyt fektet az egyetemi hallgatók tudományos támogatására: minden tanulóhoz személyi oktató van; az előadók irodai órákban állnak rendelkezésre; nehézségekkel küzdő hallgatók használhatják a tanácsadó és tanulási támogató központ szolgáltatásait; a hallgatók rendszeres visszajelzést kapnak a tudományos haladásról; a hallgatók teljes hozzáférést biztosítanak a kollégium könyvtáraihoz és elektronikus forrásaihoz.

A Mediterrán Főiskola integrált foglalkoztathatósági tervet dolgozott ki, az MC foglalkoztathatósági rendszert, amely a vendéglátás mai hallgatók korszerű igényeire összpontosított: karrier tanácsadás és szakmai fejlődés, rendszeres vendégelőadások, valódi projektek, szemináriumok, hálózati események, foglalkoztathatósági vásár, szakmai gyakorlat.

Minden egyetemi oktató a Derby Egyetem akkreditált oktatói, minden tanított modul számára. A mediterrán kollégium integrált integrációs rendszert valósít meg az oktatók felvételére, értékelésére és folyamatos továbbképzésére annak érdekében, hogy a hallgatók kiváló oktatást és személyes támogatást kapjanak szociális és szakmai készségeik fejlesztéséhez.

A további vizsgálat

A program végzős hallgatói a görög jog szerint akkreditált egyetemi végzettséggel rendelkeznek, amely szakmailag egyenértékű a görög felsőoktatási intézmények által odaítéltekkel. Ha úgy kívánják, akkor a görög hatóságok elismerik a diplomáját. Az oklevelek felismerésére vonatkozó eljárással kapcsolatos további információkért kattintson ide.

A diplomások képesek lesznek számos izgalmas karrieret folytatni ezen a szektoron belül; vagy vezetői pozíciókat szerezhetnek, vagy válhatnak vállalkozókká, és létrehozhatják saját virágzó vállalkozásukat. Ez a program alapot szolgáltat a posztgraduális, a vendéglátás vagy a hasonló tanulmányi területek, például a turizmus, a szabadidő vagy az üzleti tanulmányok továbbtanulásához.

A BA (Hons) Nemzetközi Vendéglátás Menedzsment elvégzése után a diplomások folytathatják a posztgraduális képzést a Mediterranean College-ban vagy külföldi egyetemeken. A Földközi-tengeri Fõiskola mester programjai, amelyeken részt vehetnek:

 • MSc Nemzetközi Vendéglátás Menedzsment
 • MBA Global
 • MSc Marketing Menedzsment

Alternatívaként tovább szakosodhatnak a mediterrán szakmai tanulmányok CPD tanfolyamán:

 • Vezetés
 • Marketing menedzsment
 • Digitális
 • Pénzügyi menedzsment a kicsiben

Azok a diplomások, akik úgy döntenek, hogy bejutnak a munkaerőpiacra, bármely vendéglátóipari vagy turisztikai területen, Görögországban és nemzetközileg elfogadott üzleti pozíciókra jogosultak. Pontosabban, a diplomások folytathatják karrierjüket:

 • az idegenforgalmi cégekben
 • szállodákban
 • a szórakoztató parkokban
 • hajós utakon
 • a vendéglátásban
 • az utazásszervezők és az idegenforgalmi irodákban
 • tanácsadó cégeknél
 • mint szabadúszók / vállalkozók
Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Görög

10 további kurzus Mediterranean College, Athens »

Utoljára frissítve Május 5, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
- 5,500 € - 6,500 € / év
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date