Tanfolyam áttekintése

A BA (Hons) Nemzetközi Üzleti Igazgatóság egy felsőfokú végzettség, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy egy évre szóló, teljes munkaidős tanulmányon keresztül haladjanak a kitüntetett diplomával. A diploma két félév alatt fut, és minden tanévben két belépési pontja van.

A kurzus célja, hogy magas színvonalú és szakmailag releváns szakképesítést nyújtson, a hallgatókban kifejlesztve a modern nemzetközi üzleti világban betöltött szerepkörök kritikus elismerését, valamint a sokrétű üzleti megközelítéshez szükséges tudást és tudást.

Tanulás

A tananyag felépítése és a javasolt tanítási stratégiák célja a tanulás központú megközelítésének ösztönzése. Az ilyen stratégiák magukban foglalják; esettanulmányok; projektek; gyakorlati gyakorlatok, kiegészítve a megfelelő támogató anyagok használatával; videók; stb. A tárgyanyaggal való aktív részvétel növeli a tanulást, és sok tanítási stratégia ezt próbálja előmozdítani.

A tananyagot az előadások, oktatóanyagok, szemináriumok és workshopok keveréke fogja végezni.

A foglalkoztathatóság

A sikeres diplomások nemcsak a hagyományos üzleti és kereskedelmi szektorokban, hanem a kis- és középvállalkozásokban, az állami szektorban és az önkéntes szektorokban is találkoztak a felügyeleti és vezetői szinten.

Mások úgy döntöttek, hogy folytatják tanulmányaikat, és továbbléptek a mesterképzési programokhoz, mint például az MSc International Business Management, az MSc pénzügyi menedzsment és az MBA a Cardiff School of Management-n.

Belépési követelmények

A pályázóknak rendelkezniük kell egy magasabb szintű nemzeti diplomával (vagy azzal egyenértékű) az üzleti és menedzsmentben, egy alapítványi diplomával vagy azzal egyenértékű (NARIC) képesítéssel, amely 240 kreditnek felel meg.

Nemzetközi pályázók: A kérelem benyújtása előtt a nemzetközi diákoknak (az EU-n kívüli diákoknak) kapcsolatba kell lépniük a Cardiff Met Nemzetközi Hivatalával, hogy megvitassák a velünk való tanuláshoz szükséges eljárásokat. További információkért látogasson el a www.cardiffmet.ac.uk/international oldalra.

Nemzetközi pályázók
A nem angol nyelvű hallgatóknak bizonyosságot kell nyújtaniuk legalább egy IELTS 6.0 szabványra vagy azzal egyenértékűre. Az angol nyelvtudás és az angol nyelvtudás részletes ismertetéséhez látogasson el a nemzetközi oldalakra.

Kiválasztási eljárás: A pályázók kiválasztásának fő kritériuma, hogy bizonyítaniuk kell, hogy képesek legyenek sikeresen folytatni a képzési programot.

A kurzusba lépni kívánó hallgatóknak a RPL vagy RPEL alapján kell jelentkezniük a felvételhez. Az ilyen követeléseknek meg kell felelniük a Cardiff Metropolitan University szabályzatának a haladó állásra, és a pályázóknak bizonyítékokat kell benyújtaniuk. Ezt eredetileg a kurzuscsoport tagjai értékelik, és egy jelentést küldnek vissza az iskola tanulási és tanítási bizottságának. A portfólióban szereplő adatok a követelés jellegétől függenek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Február 8, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date