Tanfolyam áttekintése

Ritka és különleges képessége van, hogy szép művész legyen. Mind technikai készségre, mind kreatív betekintésre van szüksége az eredeti perspektívát közvetítő munka előállításához.

Ez a kurzus ad helyet, szabadságot és támogatást, hogy teljes mértékben kifejezze művészi elképzeléseit. Válasszon saját utazást - határozza meg érdekeit és gyakorlatait, és merüljön el a feltáráshoz. A hagyományos anyagokkal és a kortárs technológiákkal való kapcsolattartással stúdió-gyakorlati kultúrában fejleszteni fogja a készségeket.

A tágabb nézet a művész fejlődésének kulcsfontosságú része. Megtudja az ötletek és a szándék bonyolult kapcsolatát az anyagok, a gyakorlat és a filozófia segítségével. A művészettörténetből és a kritikus elméletből is betekintést nyer, és közvetlenül alkalmazza őket a munkájára.

Legyen ambiciózus, fegyelmezett és motivált a gyakorlatban - és szakképzettséggel, bizalommal és kritikus képességgel szakadhatsz el profi művészként.

Tanulás

A kezdetektől fogva gyakorlati tapasztalatokat szerez a gyakorlati stúdió-foglalkozások és workshopok terén - az alapvető anyagi készségek fejlesztése. Az akadémiai munkatársak által vezetett előadások bővítik elméleti megértését az Ön területéről, míg a kisebb, célzott szemináriumok célja az egyéni szellemi és gyakorlati igények kielégítése.

A stúdió oktatásának lényege, hogy oktatócsoport-kritikákon keresztül kerül sor, ahol magas szintű tudományos és szakértői tanácsokat adnak, és egyéni oktatókkal az oktatókkal. Ezeket az első és második évben akadémiai vezetői gyakorlati projektekkel, rajz osztályokkal és technikai műhelyekkel egészítik ki technikus demonstrátorokkal.

Első tanulmányi évük során minden tanuló várhatóan 14-22 órányi kapcsolatfelvételre számíthat hetente előadásokon, szemináriumokon, oktatókon és gyakorlati műhelyeken.

A foglalkoztathatóság

Míg a tanulásodat arra tervezték, hogy egy lekerekített és képes művészgé és szellemi alkotássá váljon, a tanterve hasonlóan strukturálódik az Ön potenciáljával.

Mint ilyen, az a hangsúly, amelyet a kreatív és akadémiai szempontból a munkahelyi etikára helyeznek, a valós tapasztalatokra összpontosít; a kapcsolattartás és az elhelyezés megteremtése az élő rövidnadrágokhoz, és ha úgy dönt, akkor támogathatja saját vállalkozásának kialakítását.

Kiválaszthatja, hogy útvonala legyen a második és az utolsó tanulmányi években, ahol kapcsolatba lehet lépni a vállalkozásokkal, vagy felkészülhet arra, hogy saját posztját indítsa el, amíg befejezed. Az utolsó évben a disszertáció benyújtása helyett lehetősége van részletes üzleti terv kidolgozására.

A CSAD-on töltött ideje alatt találkozik és meghallgatja az iparági szakembereket, tiszteletben tartva készségeit és ötleteit kereskedelmi és szakmai előnyökért. Az interdiszciplináris projektek később felkészítik Önt a csapatmunka számára, míg az élő rövidítések elkészítik a határidőket és a szigorú előírások követelményeit.

Belépési követelmények

A pályázóknak erős művészeti és / vagy formatervezési portfólióval kell rendelkezniük, és bizonyítaniuk kell a művészet és / vagy a tervezés iránti elkötelezettséget, és előnyösen öt GCSE-t, hogy az angol nyelvet (vagy a walesi első nyelvet) és a matematikát * a C vagy annál magasabb / 4-es vagy annál magasabb besorolási fokozatba foglalják be. Angliában újonnan reformált GCSE-ket tartó kérelmezők számára)

Egy interjú és a portfólió értékelése után a tipikus ajánlataink a következők között mozoghatnak:

  • 96 - 120 pont a sikeresen befejezett Art
  • 96 - 120 pont legalább 2 A szintről; A Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány harmadik tárgynak tekintendő
  • RQF BTEC Nemzeti Bővített Diploma / Cambridge Műszaki Bővített Diploma: MMM - DDM
  • 96-120 pont a skót Highers és a Scottish Advanced Highers kombinációjából
  • 96-120 pont az ír elhagyó bizonyítványtól a Highers-től, hogy 2 x H2 fokozatot vegyen fel bármely témáról (a minimális H4 fokozat figyelembe véve)
  • 96 - 120 pont a felsőoktatási oklevélhez való hozzáférésről egy adott tárgyon belül

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE-t

Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 15, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date