Tanfolyam áttekintése

A tanfolyamot az Oktatási Képzési Szabványok (Wales) szakmailag támogatta, és az ifjúsági közös tárgyalási bizottság (JNC) elismerte.

A tanfolyam olyan ifjúsági és közösségi dolgozók számára készült, akik meg akarják bővíteni megértésüket, készségeiket és kompetenciáikat informális oktatóként, és nemzeti szinten elismert szakmai képesítést szerezni az ifjúsági és közösségi munkában.

Minden előadásunk kis csoportokban történik (általában legfeljebb 35 hallgató), és olyan szakképzett személyzet szállít, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek az ifjúsági és közösségi munkában. A diákok az egész tanfolyam során az ifjúsági és a közösségi közösségek széles skáláján helyezkednek el.

Az ifjúsági és a közösségi dolgozók központi szerepet játszanak a mai társadalomban, számos formális és informális oktatási környezetben dolgoznak, támogatva az egyének személyes és társadalmi fejlődését, és lehetővé teszik számukra, hogy megvalósítsák potenciáljukat.

Ez a kurzus segít a tanulóknak kritikus képességeik fejlesztésében, mélyebb megértésüket a társadalmi befogadásnak, a felhatalmazásnak és a társadalom természetének, lehetővé téve számukra a készségek fejlesztését, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyan vegyenek részt a közösség kulcsszerepében.

Tanulás

A kurzus tartalmát a közösségi és / vagy ifjúsági munkaszervezetek széles körében és az egyetemi alapú, előadástanulmányok (60%) között osztják meg a helyszíni gyakorlatok között (40%). Az előadások és oktatók / terepmunka elhelyezések modulárisak, és hangsúlyt helyeznek az elmélet gyakorlati alkalmazására. Bár a diákok önálló tanulmányokat folytatnak, a program során a csoportmunkát is hangsúlyozzák. A tanulói útmutatást általában a Professional (személyes) és a modul tanárai és a terepmunkák segítői (a munkahelyen) nyújtják.

Minden tanulónak lehetősége van egy szakmai (személyes) oktatóhoz, valamint a 6. szintű disszertáció oktatóhoz. A professzionális oktató megkönnyíti a heti csoportos oktatóprogramokat, támogatást nyújt az elhelyezésre kerülő diákoknak, és egyéni oktatóanyagokhoz is hozzáférhető. A terepmunka Az ösztönzők vállalják a diákok támogatásának szerepét azáltal, hogy rendszeres felügyeleti üléseket tartanak a hallgatóval, és legalább két alkalommal figyelemmel kíséri őket a reflexió és a kritikus elemzés ösztönzésére.

A foglalkoztathatóság

Ez a kurzus célja, hogy szakmailag elismert képesítést nyújtson az ifjúsági és közösségi munkában. A kurzus vonzza a diákokat, akik érdeklődnek számos közösségi szakma iránt, beleértve az ifjúsági munkát, a közösségi oktatást, a közösségfejlesztést, a támogatott lakhatást, az alternatív oktatást / alternatív tantervet, a mentorálást és a tanácsadást, az ifjúsági igazságszolgáltatást és a közösségi környezetben működő önkéntes szervezeteket.

A szakmailag képzett személyzet nagy keresletet igényel, különösen mivel az ifjúsági munka 2010-től fokozatos szakma volt. Sok diplomázott fizetett munkahelyet talál a fenti szakmákban, miközben diákok, és a promóció gyakran biztosított a szakmai képesítés befejezése után.

A program diplomái a Cardiff Metropolitan University mesterképzésben és PhD szinten tanulhatnak. Az Oktatási Iskola Masters Framework számos kvalifikációs útvonalat kínál, beleértve az MA oktatását (Közösségi gyakorlat kezelése).

Belépési követelmények

A BA (Hons) ifjúsági pályázók

Emellett a pályázóknak legalább 80 pontot kell kapniuk legalább 2 A szintről (vagy azzal egyenértékű). A tipikus ajánlatok a következők lehetnek:

  • 80 pont legalább 2 A szintről, hogy tartalmazza a CC fokozatokat; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány, amely harmadik tárgynak tekintendő
  • RQF BTEC Nemzeti Bővített Diploma / Cambridge Műszaki Bővített Diploma, MMP-vel
  • CACHE diploma C fokozatban (minimum 96 pont)
  • 80 pont az ír elhagyó bizonyítványról a Highers-en (minimális besorolás a H4-nél magasabb)
  • 80 pont a skót Advanced Highers-től a DD besoroláshoz
  • 80 pont a felsőoktatási diplomától
  • Képesnek kell lennie ifjúsági támogató munkatársaként (3. szintű bizonyítvány az ifjúsági munkában vagy az NVQ / VRQ 3. szint) vagy azzal egyenértékű képesítéssel a közösségi fejlesztési ágazatban.

Azoknak a pályázóknak, akik csak 2 A szintet vagy azzal egyenértékű vállalkozást vállalnak, ezt az akadémiai profil többi részével együtt figyelembe vesszük, és az UCAS-díj alkalmazásával minősített ajánlatot adhatunk ki az ajánlat helyett.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Február 8, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date