BA (Hons) grafikai tervezés

University of Cumbria

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BA (Hons) grafikai tervezés

University of Cumbria

BA (Hons) grafikai tervezés

Miért érdemes velünk?

Ez egy szomorú igazság, hogy sok más intézmény, a diákok ritkán látni a tutorok miatt hatalmas csoportja méretű és gyakran csak korlátozottan férnek hozzá műterem, technológia és források - boldogan mi nagyon más! Tudjuk, hogy a kis csoportok évben a legjobbak, és ezért toboroznak ötven körüli diákok minden évben. Ez azt jelenti, hogy látsz minket rendszeresen és kap egy hatalmas mennyiségű rendszeres tutor támogatást és visszajelzést. Azt is gondolom, hogy meg kell dolgozni egy stúdióban bázist. A mi esetünkben ez egy hatalmas, modern, dinamikus, jól felszerelt, több működéséhez tér, amelyben minden évben a mi természetesen boldogan keverjük, a véleménycserére és inspirálja egymást.

A tanfolyamot úgy építettük, kezdve az első elvek, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan fejlődnek innovatív projekt rövidnadrág, technikai workshopok, gyakori stúdió előadások, gyakorlati bemutatók és felkeresi a professzionális tervezők.

Szeretjük grafikai tervezés és a tanulmányaik után velünk, biztosak vagyunk benne, érezni fogja ugyanazt. Ennél is fontosabb, akkor használja ezt a szenvedélyt, hogy készítsen izgalmas dizájn széles körű hagyományos és a digitális média, amely bemutatja a készség, elkötelezettség, a sokoldalúság és a kreativitás a potenciális munkaadók.

Mi lehet ez természetesen vezet?

Célunk, hogy segítsen diplomás, mint egy rugalmas, teljes mértékben felkészült, motivált, szakmai tervező. Sőt, csak az a típusú ember a kreatív iparágak kiáltanak.

Mi nagyon sikeres abban, amit csinálunk, és diplomások tovább dolgozni a nemzeti és nemzetközi design és a reklám tanácsadó, multi-média ügynökségek, TV cégek, kiadók, folyóiratok.

Kiváló hírünk a tanítás a tipográfia és a magazin tervezési azt jelenti, hogy minden évben a szám a mi diplomások fej-vadásszák a fő magazin a könyvkiadók Future Publishing, IPC és Condé Nast.

Mi is nagy sikere volt a világon a multi-média design - két diákunk egyre nagyra munkahely MTV, mint designer / animátorok és Ryan Young és Lee Freeman most dolgozik innovatív London reklámügynökség Eladás! Eladni!

Fredrik Öst és Magnus Berg visszatért a natív Svédország kezdeni a saját, nagyon egyéni, multidiszciplináris design cég Snask, design stúdió, amely most annyira sikeres és híres, akkor vegyél egy könyvet róluk!

2014 hírek, díjak és munkahelyek

Ebben az évben a diákok voltak elfoglalva, a legkülönbözőbb élő projektmunka.

Luvena Petty létre egy teljes identitás és honlap TV régiségek szakértő Paul Laidlaw új aukciós ház. Ford Mason létre a csomagolás design TMR forradalmian új "Impresszum", mountain bike markolat és Ruth Fogden létrehozott egy honlapot, egy nagy megújuló energiaforrások cég.

Josh Ford látta a munkáját a Bear Alphabites nyerni a YCN díjat.

Ami az idelátogató előadók, Gary Bovill és James McCarthy, akik mindketten Cumbria diplomások, meglátogatott minket. Gary most dolgozik a Energy Design Studio Londonban és James egy vezető tervezője Drumbeat Kreatív Manchesterben.

Azt is üdvözölte grafikus illusztrátor Nik Holmes és a csodálatos Jill Calder, aki eljött, hogy beszéljen róla elmúlt illusztráció munkát.

Talán a legemlékezetesebb látogatása az év volt, a diadalmas visszatérés a korábbi University of Snask Freddie és Magnus, aki nemcsak tartott előadást, hanem magával hozta egy rockzenekar (mint te)!

Ami a munkahelyeket, a kihívásokkal teli gazdasági környezet, a 2014 diplomások már elképesztően sikeres rövid idő alatt egyre jó munkahely a tervezés területén. James Cope munkák Benoy, Jasper Van Looveren Baines csatlakozott a PMN nevében, Adam Norfolk at Turley, Luci Ormrod van aa tervezője Foot Asylum, Luvena Petty a házon tervezője UCSU, Josh Ford működik a Cox Motor Group, Debbie Nixon van Colour Media, Samantha Davison dolgozik Chic Magazine, Samantha Priestley egy tervezője Caterite, Ami Swift a Fleishman Hillard és Ruth Fogden van Neomam.

Forrásokat és lehetőségeket,

Nagyon büszkék vagyunk a mi fantasztikus, hatalmas és jól felszerelt stúdióval. Tartalmaz több mint nyolcvan Mac munkaállomásokon, kis bemutató és előadás terek, személyzet irodák, és sok hely a diákmunka bázisok. Ez is az előnye, hogy egy házon reprográfiai részleg minden nyomtatási igényeinek. Az Ön előnye az együtt dolgozhatnak a diákok minden évben a kurzus hatalmas és a mix teremt inspiráló, dinamikus, ösztönző és folyamatosan változó környezetben.

Ellentétben a legtöbb egyetem, azt is gondolom, meg kell tenni, hogy kihasználják minden műszaki területen a projekt munkát igényel. Gondoskodunk róla, hogy van hozzáférése az informatikai képzést laborok, animációs lakosztályok, sokszorosított grafika stúdió, mozgó képszerkesztő lakosztályok, fa, fém és műanyag műhelyek, textil stúdiók, fotózás stúdió és még a kerámia osztályának! Az egyik diákunk is alakul a karaván egy utazás a kortárs design galéria ...

Nyelvtanítás, értékelés és tanulás

Hisszük, hogy ez az értékelés nem a vége, hanem a kezdete a tanulás folyamatában. Visszajelzés jöhet nemcsak előadóként, hanem a társaik, vagy a hallgató magukat.

természetesen összefoglaló

Egyszerűbben fogalmazva, az a célunk, hogy Önnek a tapasztalatok, a bizalom és a kreatív képességek lehetővé teszik, hogy kitűnjön a tömegből, ha diplomás. Jók vagyunk abban, amit csinálunk, és van egy fantasztikus rekord egyre hallgatók munkába. Te velünk három évig, de ez mit elérni, miután végzett, ami igazán fontos.

Során Year One, szorosan együttműködve a személyzet professzionális stúdiók, mi építeni a bizalmat, és segít fejleszteni ötleteit nézi minden szempontból a tervezés egy sor ötletes előzetes tervek foglalkozni fő témák, kérdések és technikai ismeretek. Ezek a témák további vizsgálatára integrált tervezés elmélete modul. Mi híres tanítási rajz (beleértve az élet rajz) és a tipográfia és akkor is kialakulhat a kétdimenziós és a mozgókép készségek a mi state-of-the-art digitális források és technikai workshopok.

Mi gyökeresen különbözik a legtöbb egyetem, mint mi meg széles körű visszajelzések és tanácsok, miközben a projekt folyamatban van a munka (nem egyszerűen várja meg, amíg a modul befejezése után), és a folyamatban lévő projektek, amelyek tükrözik a lépést a "való világban". Például, az első éves hallgatók teljes tíz körül stúdió projektek szemeszterenként és visszajelzést kap mindegyiket, azt bemutatják. A legtöbb diák, hogy köze van a szektorban átlagosan csak három projekt szemeszterenként.

A második évben, akkor megbirkózni egy sor széleskörű tervezési problémák, egyre szakértelmet, ahogy terjed arculat, illusztráció, marketing és promóciós munka, információk, könyv, folyóirat, film, TV és web design. Ez magában foglalja a tervezése és építése a saját online portfólió - kulcsfontosságú az átmenetet a tanulás és a munkavállalás. Ön is dolgozik, professzionális tervezők, utazás stúdióknak, és látogasson el releváns kiállítások. Az év végére a tapasztalat, szakértelem és ambíció biztosítaniuk kell, van kidolgozott egy erős értelme a kiválasztott terület grafikai tervezés.

Év Három lehetővé teszi a szabad, hogy feltárja a személyes megközelítés kialakítása, amely segít felépíteni a portfólió megfelelő a karrier célok. Feladatai között szerepel egy sor nemzetközi versenyeken, tutor-be projekteket és kívül élő rövidnadrág. Végül is fejleszteni saját tárgyalásos projektek így a lehetőséget, hogy megmutassa a design világában, hogy milyen jó is vagy. A szakmai fejlődés modul támogatja az áttérés a hallgatói szakmai és magában foglalja a szakmai gyakorlatot, amely segíthet sikeresen elindítani a karrierjét, mint gyakorló tervező.

Nem teljesen kész 1 év?

Sokan közülük azt engedik be 1 év során már rendesen tanult egy alapítvány diploma vagy a National Diploma in Art and Design (vagy azzal egyenértékű). Néhány pályázók más háttérrel (például pályakezdő fiatalok vagy visszatérő emberek oktatás) szükség lehet további időt és támogatja, hogy segítsen nekik haladást, hogy végzettséggel oktatás - ez az, ahol az alapítvány Entry (más néven "Év 0") jön.

Ez a speciális, előkészítő év lesz az Ön számára széles körű alátámasztó gyakorlati, technikai és elméleti ismeretek. Azt tapasztalja, számos projekt munka és széles körű indukció át szinte minden technikai workshopok. A tempó gyors, a projektek szórakoztató és sikeres "Év 0" ad automatikus progresszió 1 év a BA (Hons) Graphic Design tanfolyam.

Belépési követelmények

240 UCAS tarifa pont

Hitel és UCAS követelmények

  • UCAS kód: W210
  • UCAS pontok: 240
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 - 6 Év
Részidős
Nappali
Locations
Egyesült Királyság - City of Carlisle, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Egyesült Királyság - Lancashire, England
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Egyesült Királyság - Whitehaven, England
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Egyesült Királyság - Whitehaven, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Egyesült Királyság - Lancashire, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
szept. 2019
Egyesült Királyság - City of Carlisle, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

University of Cumbria - Snask founders return to University of Cumbria