Hivatalos Leírás

Áttekintés

A rövidfilm-formanyomtatványra összpontosítva, beleértve az eredeti és adaptált drámát, dokumentumfilmeket, reklámokat és kereskedelmi szerkesztőségeket, számos filmkészítő médiumot és platformot fedezhet fel egyetemi filmünkön és mozgóképképző kurzusainkon. Teljesítményes mesemondóvá és rugalmas, többcélú munkatársává válik, mélyen ismerte az iparágát a technikai és kézműipari készségeit alapul véve.

A film és a mozgóképképes készségek

Lehetősége lesz arra, hogy kipróbáljon egy sor produkciós szerepet, miközben megtanulja az alapvető készségeket a gyártás, irányítás, fényképezőgép-készítés és szerkesztés, valamint más területeken, mint a hangfelvétel, a hangtervezés és a gyártás tervezése.

Fejleszteni fogja a technikai készségeit, miközben megtanulja az utómunkálati szoftverek működését, valamint a digitális mozi kamerákat, a világítást, a stúdiót és a helyszíni felvételeket egyetlen kamera és többkamerás dráma számára. Megtanulja, hogyan készítsen felvételt és szerkeszthet hangot az iparági szabványos felvételi és szerkesztési stúdiók segítségével.

A filmed és a mozgóképgyártás jövője

A vállalkozói készségek nem fognak hátsó helyet foglalni, ahogy a filmeket a professzionális látogatóknak szánják, és felfedezik a filmes marketing és terjesztési stratégiákat, beleértve a fesztivál- és versenybejegyzéseket, valamint az online platformokat. És teljes mértékben kihasználja a kurzushoz kapcsolódó iparági hálózatokat, részt vesz kézműves műhelyekkel vezető írókkal, rendezők, producerek, produkciós tervezők, hangmérnökök és operatőrökkel.

Az utolsó évedben megírhatod, elkészítheted és irányíthatnál egy eredeti rövidfilmot, amelynek lehetősége nyílik arra, hogy kiválasztásra kerüljön egy speciális londoni vetítéssel. Az online vetítéseken és a NUA Degree Show vetítéseken nemzetközi megjelenést is kaphat.

Pályakezdő dolgozik széles körű karrier, többek között

 • Rendező
 • Termelő
 • Fotográfiai igazgató
 • Szerkesztő
 • Hangtervező
 • Rendező asszisztens
 • Kamera operátor
 • Helymeghatározó
 • Művészeti vezető
 • Gyártás tervező
 • forgatókönyvíró
 • Szkriptfelügyelő

Nézze meg a Film és Mozgó Kép Termelés showreel

Tanfolyam tartalom

ÉV 1

 • Fejtse ki történetmesélési készségeit és alapvető kreatív készségeit, például előadást, szkriptfejlesztést, irányítást, filmvetítést, hangot, szerkesztést és színminősítést.
 • Ismerje meg az iparági szabványos megközelítéseket a filmgyártási folyamatban, beleértve az előtermelést, a gyártást és az utómunkálatokat
 • A termelési csapatok munkája számos gyakorlati projekten, beleértve a vizuális elbeszélést, a drámaillesztést, a hangtervezést és a gyártástervezést
 • Interjú és írjon esettanulmányt a filmiparban jelenleg dolgozó személyről
 • Készítsen egyéni támogató kutatást és dokumentációt kutatási és előkészítő blog formájában.

ÉV 2

 • Fejlessze tovább az iparág tudatosságát és mesemondó készségeit, az iparági ügyfelekkel és szakértőkkel foglalkozó alsónadrágokon
 • A filmformák szélesebb kontextusában, beleértve a dokumentumfilmeket és a reklámfilmeket, a készségek és a tudás összevonása, a dráma különböző formái mellett
 • Együttműködő munkatapasztalatok kidolgozása az egyéb tanfolyamokon részt vevő hallgatók projektjeinél, valamint a munkahelyteremtés lehetőségei és az élőipari projektek

ÉV 3

 • Készítsen, készítsen elő, készítsen rövidfilmet és készítsen utómunkát
 • Kaphat visszajelzést és tanácsot a filmeden a filmiparban dolgozó szakemberekről
 • Fogadjon támogatást egy ötéves foglalkoztathatósági terv kidolgozásához, ideértve az iparági elhelyezéseket, szakmai gyakorlatokat, mentorokat és foglalkoztatást kereső terveket, valamint a fesztivál (verseny) benyújtásának végső filmjét
 • Írj egy kutatási jelentést a filmgyártás, a kultúra vagy a közönség azon területeiről, amely tükrözi az Ön érdekeit.

Belépési követelmények

Tipikus brit ajánlatok

A / AS szintek - GCE
GCE A / AS 3-as szintű A-szintű képesítés a BBB besorolási fokozaton, amelyek közül legalább egy művészeti, formatervezési vagy médiával kapcsolatos témában kell lennie. Ha a jelöltek nem vesznek 3 A-szintet, az NUA figyelembe veszi az A-szint / AS-szintű és más 3. szintű képesítések kombinációit.

BTEC kibővített diploma (QCF vagy RQF)
Megkülönböztetés, Érdemes, Érdemes egy művészi, tervezési vagy médiával kapcsolatos témában

BTEC diploma (QCF vagy RQF)
Distinction *, Distinction * egy művészi, tervezési vagy médiával kapcsolatos témában

UAL kibővített oklevél
Érdem

UAL Level 3 Alapítvány Diploma a művészetben és a designban
Érdem

UAL Level 4 Foundation Diploma in Art és Design
Pass

Alapítvány Diploma a művészet és a design
Érdem

Hozzáférés a felsőoktatáshoz Diploma (művészet és design)
Pass

Nemzetközi érettségi diploma
Legalább 32 pont

Az NUA minden korosztályból érkezõ pályázókat minden háttérrel fogadja. Az alkalmazásod elsősorban az interjú és a portfólió áttekintése alapján kerül értékelésre, így még akkor is, ha nincs formális képzettsége, vagy nem felel meg a tipikus ajánlatoknak, még mindig érdemes alkalmazni.

Ha az alkalmazásod időpontjában tanulsz, és az interjú sikeres, valószínű, hogy feltételes ajánlatot kap.

Ha a tanulói képesítés nem jelenik meg, ne aggódjon, mivel képesek vagyunk elfogadni más előtti képesítéseket, valamint különböző képesítések kombinációit. Ha bármilyen kérdése van, forduljon a Student Recruitment Teamhez.

Nemzetközi alkalmazások

Elfogadjuk a világ minden tájáról érkező képesítéseket, hogy megismerhessük belépési követelményeinket egy adott országból, kérjük, tekintse át a nemzetközi oldalainkat.

A legtöbb nemzetközi hallgatónak angol nyelvtudással kell rendelkeznie. A pályázóknak minimum 6,0 UKEL által jóváhagyott IELTS vizsga teljes pontszámot kell biztosítaniuk, mindegyik szakaszban legalább 5,5. Egyenértékű angol nyelvvizsga elfogadható, pl. IB angol nyelvű A vagy B / angol nyelvű irodalom (4. fokozat).

Küldjön e-mailt a nemzetközi@nua.ac.uk e-mail címre, ha egyénileg szeretné megvitatni kérelmeit.

Program oktatási nyelve:
Angol

17 további kurzus Norwich University of the Arts »

Utoljára frissítve October 30, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
14,500 GBP
nem uniós diákok UK / EU diákok: £ 9,250
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date