Hivatalos Leírás

Tanfolyam áttekintése

Ha a rendezvények tervezési fesztiváljait, mega sporteseményeit, konferenciáit, kiállításait, adománygyűjtő rendezvényeit vagy személyes és életszakaszú ünnepségeit szeretné meghívni, akkor BA rendezvényszervezési fokozatunk biztosítja a készségkészletet és a hálózatépítési lehetőségeket. Sikeres alumni és iparági kapcsolatok története az Egyesült Királyságban azt jelenti, hogy egyedülállóan helyezzük el magunkat, hogy diákjainknak lehetőséget biztosítsanak tapasztalatszerzésre az iparág minden ágazatában. A Hospitality Intézet is akkreditálta, mely szakmai testület az események, vendéglátás, szabadidő és turizmus területén dolgozók és tanulók számára.

A sikeres diplomások történetével és a nemzetközileg elismert helyszínek gazdagságával, amelyek olyan művészeket vonzanak, mint Ed Sheeran, a Rolling Stones, a Cold Play, a Beyoncé és a Jay Z, a jelentős sportesemények mellett, mint például a Bajnokok Ligája döntőjében, a The Ashes, The Rögbi világbajnokság és a Volvo Ocean Race, nincs jobb hely egy rendezvényszervező hallgatónak. Az első és a második évben lehetősége lesz arra is, hogy együtt dolgozzon más diákokkal és külső partnerekkel saját valós eseményein.

Tudományosan tanfolyamunk alapos ismereteket nyújt az eseménykezelés kulcsfogalmairól. Ön lesz szakértő a technikákban, szakterületeken és kérdésekben, amelyek a rendezvényekkel kapcsolatos események, az eseménytervezés és a témák kreatív szempontjai, a színpad és a gyártás, a marketing és a promóció, a projektmenedzsment, a biztonság és az engedélyezés, a hatásértékelés és a fenntarthatóság, a stratégiai menedzsment, pénzügyi és egyéb kritikus iparági kérdések. A sokszínű tanítói csapatunkkal a legkorszerűbb elméletek és kutatások lesznek kitéve, amelyek a jövőben alakítják és átalakítják az iparágat.

A programot egyenesen hároméves tanfolyamként vagy szendvicspályaként is tanulmányozhatja, azzal a lehetőséggel, hogy egy évet vesz igénybe az első és a második év között, vagy a második és a harmadik év között.

Tanulás

Az események iparágáról és az események kezeléséről szóló ismereteit előadások, szemináriumok, oktatóanyagok és gyakorlati gyakorlatok keveréke révén fejlesztjük ki.

Ezen kívül lehetősége van részt venni:

 • Élő események projektjei
 • Munkatapasztalat
 • Tanulmányi kirándulások
 • Csoportos projektek
 • Esettanulmányok
 • Csoportos bemutatók
 • Irányított kutatás és olvasás
 • Vendég előadások
 • Külsőleg érvényesített tanúsítványok

A foglalkoztathatóság

Attól a pillanattól kezdve, hogy megérkeztünk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy lehetőségeket nyújtsunk Önnek, hogy elérje karrierlehetőségeit.

Hosszú története van sikeres alumíniumnak és Cardiffba, egy olyan városba, amely olyan sok különböző eseményt tart fenn, hogy egyedülállóan elhelyezhessük a diákjainknak az iparág minden területén szerzett tapasztalatszerzés lehetőségét.

Rendezvényszervező kurzusunkból végzett vezetői képesítéssel és kiemelkedő önéletrajzokkal rendelkezik, amely kiváló pályaválasztási és foglalkoztatási kilátásokat biztosít az események iparágának minden területén, ideértve a fesztiválokat, konferenciákat, kiállításokat, vállalati vendéglátást, sportot, adománygyűjtést, szponzorálást, tapasztalati marketinget és több.

Eseményeink A menedzsment diplomások számos magánszféra, állami és önkéntes szektorban működő szervezetet foglalkoztattak nemzetközi helyszínekről és rendezvényekről, szállodaláncokról és utazásszervezőkről, fő szponzorokról és sporteseményekről, helyi önkormányzatoknak, jótékonysági szervezeteknek és magánszektorbeli szervezeteknek is .

Jöjjön az egyik nyílt napunkra, és többet tudhatunk ezekről a kilépő lehetőségekről.

Belépési követelmények

Öt GCSE jár, beleértve az angol nyelvet és matematikát * a C vagy annál magasabb besorolási fokozatban (a 4. vagy annál magasabb besorolási fokozat az újonnan átalakított GCSE-ket Angliában).

 • 96-112 pont legalább 2 A szintről a CC osztályba; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány, amely harmadik tárgynak tekintendő
 • RQF BTEC Nemzeti Bővített Diploma / Cambridge Műszaki Bővített Diploma általános osztályú MMM - DMM
 • 96-112 pont az ír elhagyó bizonyítványból a Highers-ben, hogy 3 x H2-ot tartalmazzon. H4 minimális fokozat a pontszerű ajánlatokhoz képest
 • 96-112 pont a Scottish Advanced Highers-től, hogy DD besorolást kapjon
 • 96-112 pont a hozzáférést a felsőoktatási diplomához

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE matematikát vagy matematikát - számozást.

Program oktatási nyelve:
Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve February 8, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date