Read the Official Description

Ez a program tanítani angol nyelven

IED Barcelona az egyetlen központja Spanyolországban átadásán az Bachelor of Arts (Hons) Divattervezés érvényesítette a University of Westminster. 2010 óta kínál arra, hogy összekapcsolják a tanulmány e neves egyetem, teljes egészében angol nyelven oktatott, az IED tapasztalattal rendelkezik a város, Barcelona.

A BA (Hons) Divattervezés előkészíti szakemberek széles technikai és kulturális tudás révén tanulási fogalmak a divat területén, amely a kreativitás és elemzése, a piaci igények. A filozófiánk az, hogy fejlessze a diákok, mint az egyének, hogy váljon az innovatív és kreatív tervezők, és kihívást jelent számukra, hogy fejlesszék esztétikai stílus szempontjából releváns nemzetközi divatipar.

Szakmai eredmények: Divattervező, stylist, divatdiktátor, divat kiegészítők designer, vizuális forgalmazókra, divat kommunikáció és a márka image, illusztrátor, tanácsadó, mintás designer, textiltervező, coolhunter, a termék menedzsere, stb

A BA (Hons) Divattervezés kínál egy tudományos utat, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy saját márka, vagy dolgozni más cégek. Ez biztosítja a szükséges ismeretek dolgozni egy tervezési osztály, vagy hogy csatlakozzanak a különböző osztályok egy produkciós cég.

Didaktika középpontjában egy gyakorlati módszert a kísérleti projektek és üzleti szimulációk közösen végzett az ágazatban dolgozó szakemberek. Meg van osztva a tantárgyi modulokat, hogy a diákok dolgozzon egy projekt a másik után, nem sok egy időben. A hatékonyabb eljárás, mely lehetővé teszi, hogy javult az koncepciók és a gyártási folyamat minden egyes projekt.

Az első évben a kurzus középpontjában a megszerzése a fő kompetenciák együtt egy erős kultúra és a projekt módszertanát. A fejlesztés a személyes stílus minden tanuló megkezdődik, motivált és különleges módszereit divat vannak átitatva: minta készítés, modellezés, illusztráció, kiegészítők, történelem, stb, lényegre mindazok számára, akik a divat területén. Hagyományos és modern technikákat mindig kombinálják az órákon, hogy szembenézzen a jelenlegi ágazat teljes mértékben és ösztönözze minden diák felfedezni technikákat is a fejlesztés a saját kreativitását.

A második évben, a diákok szélesíteni a megszerzett ismereteket a korábbi félévek, megtanulják a fejlett technika a modellezés és mintázat készítés, illusztráció, speciális technikák, mint például a kötés vagy tartozékokat, és dolgozzon ki több gyűjtemény (férfi és nő). Különböző projektek látszanak miatt előrelátó a technikák és a szövetekben.

A harmadik évben nagy hangsúlyt fektet a javulást a gyakorlati képességek szerint a szükségletek, a szakmai világban. A projekt stílus és a fenntarthatóság kerül kialakításra, többek között. Az elmúlt félévben a diákok végzik fokú végleges projekt, amely a hivatalos bevezetés a szakmai világban. Az év csúcspontja a divatbemutató, ahol a alkotásait fogant a projekt végső jelennek meg.

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by IED – Istituto Europeo di Design Barcelona »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
12,800
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date