Ez a program tanítani angol nyelven

IED Barcelona az egyetlen központja Spanyolországban átadásán az Bachelor of Arts (Hons) Divattervezés érvényesítette a University of Westminster. 2010 óta kínál arra, hogy összekapcsolják a tanulmány e neves egyetem, teljes egészében angol nyelven oktatott, az IED tapasztalattal rendelkezik a város, Barcelona.

A BA (Hons) Divattervezés előkészíti szakemberek széles technikai és kulturális tudás révén tanulási fogalmak a divat területén, amely a kreativitás és elemzése, a piaci igények. A filozófiánk az, hogy fejlessze a diákok, mint az egyének, hogy váljon az innovatív és kreatív tervezők, és kihívást jelent számukra, hogy fejlesszék esztétikai stílus szempontjából releváns nemzetközi divatipar.

Szakmai eredmények: Divattervező, stylist, divatdiktátor, divat kiegészítők designer, vizuális forgalmazókra, divat kommunikáció és a márka image, illusztrátor, tanácsadó, mintás designer, textiltervező, coolhunter, a termék menedzsere, stb

A BA (Hons) Divattervezés kínál egy tudományos utat, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy saját márka, vagy dolgozni más cégek. Ez biztosítja a szükséges ismeretek dolgozni egy tervezési osztály, vagy hogy csatlakozzanak a különböző osztályok egy produkciós cég.

Didaktika középpontjában egy gyakorlati módszert a kísérleti projektek és üzleti szimulációk közösen végzett az ágazatban dolgozó szakemberek. Meg van osztva a tantárgyi modulokat, hogy a diákok dolgozzon egy projekt a másik után, nem sok egy időben. A hatékonyabb eljárás, mely lehetővé teszi, hogy javult az koncepciók és a gyártási folyamat minden egyes projekt.

Az első évben a kurzus középpontjában a megszerzése a fő kompetenciák együtt egy erős kultúra és a projekt módszertanát. A fejlesztés a személyes stílus minden tanuló megkezdődik, motivált és különleges módszereit divat vannak átitatva: minta készítés, modellezés, illusztráció, kiegészítők, történelem, stb, lényegre mindazok számára, akik a divat területén. Hagyományos és modern technikákat mindig kombinálják az órákon, hogy szembenézzen a jelenlegi ágazat teljes mértékben és ösztönözze minden diák felfedezni technikákat is a fejlesztés a saját kreativitását.

A második évben, a diákok szélesíteni a megszerzett ismereteket a korábbi félévek, megtanulják a fejlett technika a modellezés és mintázat készítés, illusztráció, speciális technikák, mint például a kötés vagy tartozékokat, és dolgozzon ki több gyűjtemény (férfi és nő). Különböző projektek látszanak miatt előrelátó a technikák és a szövetekben.

A harmadik évben nagy hangsúlyt fektet a javulást a gyakorlati képességek szerint a szükségletek, a szakmai világban. A projekt stílus és a fenntarthatóság kerül kialakításra, többek között. Az elmúlt félévben a diákok végzik fokú végleges projekt, amely a hivatalos bevezetés a szakmai világban. Az év csúcspontja a divatbemutató, ahol a alkotásait fogant a projekt végső jelennek meg.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

6 további kurzus IED – Istituto Europeo di Design Barcelona »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
15,200 EUR
Deadline
szept. 30, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
End Date
szept. 2022
Jelentkezési határidő
szept. 30, 2019

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
szept. 30, 2019
End Date
szept. 2022