Hivatalos Leírás

A kétéves gyorsított BA (Hons) Fashion Communication egy változatos, iparágra összpontosító program, amely bemutatja és megmagyarázza a divat világát, és elősegíti a létfontosságú átadható szakmai készségek fejlesztését. Ez egy széles körű kurzus, amely a divatkommunikáció számos területét vizsgálja, a vizuális elemektől, mint például a képalkotás és a grafika, a média és a marketing, valamint a divat elterjesztése a versenyképes globális piacon. A BA (Hons) Divatkommunikációs szakot a Buckinghami Egyetem hitelesíti.


A tanfolyamról


A program fő célja a következők:
 • Bemutatják a diákokat a divatipar számos területére, és megkönnyítik a 21. századi fejlődés előrehaladását körülvevő kulcsfontosságú kérdések megértését.
 • A hallgatók kommunikációs készségeinek fejlesztése a különböző médiákon, különös tekintettel a kreatív kimenetekre és a vizuális üzenetekre.
 • Adjon lehetőséget a hallgatók számára kulcsfontosságú átruházható készségek fejlesztésére a kutatás és elemzés, az intellektuális autonómia és a kreatív gondolkodás, együttműködés, szervezet és vállalkozás területén.
 • Engedélyezze az egyes hallgatókat, hogy meghatározzák saját személyes és szakmai erősségeiket a kritikus gondolkodás révén annak érdekében, hogy azonosítsák és folytassák a megfelelő karrierlehetőséget a divatban.

Ez az intenzív kétéves diploma egyedülálló lehetőséget kínál a divatipar megismerésére belülről. A páratlan iparági linkek tájékoztatják a tantervet és a projekt rövid ismertetését, melyeket a diákok be vannak állítva és támogatnak az előadók és az iparági vendégek számára, akik a saját területükön vezetők. A program tartalmaz egy "Collaborative Industry Project" modult is, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy egy partner cég által készített iparági összefoglalóban dolgozhassanak. A korábbi ipari projektpartnerek közé tartozik a Vogue, a Louis Vuitton, a Jaeger, a Modus PR, a Fenwick és a GQ.
A kollégium korábbi előadói: Victoria Beckham, Tommy Hilfiger, Natalie Massenet, Edward Enninful, Suzy Menkes, Roland Mouret, Anya Hindmarch, Sarah Harris, Matthew Williamson, Henry Holland, Lulu Kennedy, Miles Aldridge, Kate Phelan, Caroline Issa, Yasmin Le Bon, Tamara Mellon, Bella Freud, Nicholas Coleridge, és még sok más.
A BA (Hons) Divatkommunikációs fokozat egy gyorsított, kétéves program, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy egyenértékűen szerezzenek egyet, mint amit máshol három év alatt elértek. Ez lehetővé teszi a tanév átstrukturálását, hogy minden nyáron pótlólagos időt biztosítson; ugyanannyi oktatási hétben, mint egy hagyományos hároméves program, illeszkedik, de a munkaterhelés bármilyen kifejezésben nem nagyobb. Összefoglalva, kétéves fokú ajánlatok:
 • Intenzív, gyorsított képzés, amely két év alatt annyi tudományos tartalmat kínál, amennyit más intézmények háromban kínálnak
 • A lehetőség, hogy egy évvel korábban kezdjen el dolgozni a divatiparban
 • Az egész év teljes kihasználása, ideértve a máshol eltöltött hosszú nyári szüneteket, ami jobban felkészíti a munka világát
 • 360 kreditpontból álló program, hasonlóan a többi alapképzéshez
 • Négy tíz hetes feltétel, tizenkét hét szabadságával
 • Ez a tanfolyam teljes munkaidős, legalább 15 óra tanított kapcsolattartási idő négy nap alatt hetente, körülbelül 20 óra irányított és független tanulmányi és projekt időt minden héten.


ProgramszerkezetA program szándékosan széles körű, lehetővé téve a diákok számára, hogy különböző dimenziós területeket fedezzenek fel, mielőtt a végső projektjeik világos középpontjába kerülnének az elmúlt két időszakban. A tanulmányi évek mindegyike tartalmaz egy választható modulot, amely lehetőséget nyújt arra, hogy a személyes érdeklődési területre összpontosítson. Az első év végén a nyári időszak az iparági elhelyezést foglalja magába, amelyet a diák * szervezhet bármely releváns divatterületen és bármely helyen. A Fashion Futures modulban a diákok megvizsgálják a divatipar lehetséges és várható fejleményeit a saját karrierfejlesztésükhöz képest, létrehozva egy olyan portfóliót, melynek célja a foglalkoztatás biztosítása a kiválasztott területen. A karrier támogatás a kollégium és a program egyik fontos eleme, a hallgatók pedig továbbra is támogatják a diploma megszerzése után.
* A Főiskola széles körű támogatást fog nyújtani a megfelelő munkatapasztalat megtalálásához, azonban a modulok értékelésének részeként a diákok megfelelő magatartást keresnek és biztosítanak maguknak. Ez elősegíti a tanulást, a szakmai fejlődést és a munkakeresési készségeket. Amennyiben kívánják, a nemzetközi hallgatók elhelyezhetnek otthonukban.


A tanfolyam dátumai

2018 - 2020
1. év
 • 1. feltétel:
  2018. október 1. - december 14. (beleértve a frissítői hétet is)
  Három hetes karácsonyi szünet
 • 2. feltétel:
  Január 7 - március 2019
  Időszak lejárta / fakultatív Főiskolai utazás: 2019. március 23-23
 • 3. feltétel:
  Március 25 - június 2019
  (magában foglalja a kéthetes húsvéti szünetet 2019. április 15-től 26-ig)
 • 4. feltétel:
  Június 24 - 2019. augusztus 30. (beleértve az iparági elhelyezés időszakát)
  Nyári szünet: 2019. szeptember 2. - október 7. között

Tanfolyamok időpontjai 2019-2020

2019. szeptember 29. - 2021. augusztus 27.
A teljes távú lebontás hamarosan megszakad


A Buckinghami Egyetemen


A BA (Hons) Divatkommunikációs szakot a Buckinghami Egyetem hitelesíti. A University of Buckingham a The Times és a The Sunday Times Egyetem a tanítási év 2016 és az egyik csak két magán egyetem az Egyesült Királyságban. Sir Anthony Seldon, korábban Wellington Főiskola, a Buckingham Egyetem helyettes kancellárává nevezték ki 2015-ben.


Tandíjak


2019 - 2021: £ 56,160 (ÁFÁ-val együtt)
Az Egyesült Királyság / EU-s diákok a tandíjat részletekben fizetik a tanfolyam két éve alatt.
A Condé Nast College jelenleg nem jogosult a hallgatói finanszírozásra.


Belépési követelmények


A kurzus előnyben részesített A-szintű követelménye a BBB *. A pályázóknak rendelkezniük kell GCSE angol és matematika C fokozat (4) vagy magasabb. A Főiskola egyenértékű képesítéseket is elfogad, például BTEC és Baccalaureate díjakat és saját Vogue Divatbizonyítványt. Diploma alapítványi tanulmányok befejezése (Art
Az előnyben részesített nemzetközi érettségi pontszám 28-32
* Ha az A-szintű profilod vagy IB-pontszámod nem felel meg ennek a követelménynek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a felvételi beszélgetésekkel, hogy ezt tovább folytassa.
Örömmel vesszük figyelembe az összes nemzetközi alkalmazást, kérjük, küldje el a admissions@condenastcollege.ac.uk e-mailt a nemzetközi diákok egyenértékű belépési követelményeivel kapcsolatban.

Ha az angol nem az első nyelved, angol nyelvvizsgát kell tennie.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve March 17, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 30, 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
55,080 GBP
2018 - 2020: 55.080 GBP (ÁFA nélkül)
Deadline
aug. 15, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 30, 2019
End Date
aug. 27, 2021
Jelentkezési határidő
aug. 15, 2019

szept. 30, 2019

Location
Jelentkezési határidő
aug. 15, 2019
End Date
aug. 27, 2021

Welcome to the Condé Nast College!