Áttekintés

Ez a kurzus célja, hogy felkészítse az iparágban dolgozó készségeket a technikai és kreatív átruházható készségek széles körének beillesztésével és fejlesztésével, amelyek lehetővé teszik, hogy a tervezéstől az "atelier" -ig és a termelésig széles szerepet töltsön be.

Ez a kortárs, rugalmas és diákközpontú program, amelynek célja a divatbemutató és kommunikáció gyorsan fejlődő világához szükséges készségek, innováció és kreatív jövőkép kialakítása. A három év alatt sokoldalú, kreatív egyéniséget alakít ki, melynek erős a személyes tervezési iránya és aláírása, amely mind a kereskedelmi, mind a konceptuális dimenzióban működik. Egy világos, tömör portfólióval és egy dinamikus munkamódszerrel fogsz megjelenni, amely bemutatja a divat és a társadalom-kulturális környezet megismerését.

DÍJ

A sikeres befejezés után a hallgatóknak BA (Hons) Fashion Branding lesz


Mi várható

A Cambridge-ben, a nemzetközileg elismert tanulási kiválóság központjában, ez a kurzus egy professzionális és ösztönző környezetet teremt Önnek ahhoz, hogy egy támogató és progresszív platformon keresztül fejlessze és feltárja saját kreativitását.

Az "atelier" megközelítés, a magas kapcsolattartási órák és a kiterjedt stúdióidő megtartása mellett minden eszközzel megtervezheti tervezői körében a társait a megrendezett, modern kontextusban.

Célunk, hogy felkészítsük az iparágban dolgozó készségeket azáltal, hogy olyan technikai és kreatív átruházható készségek széles skáláját felidegítjük és fejlesztjük, amelyek széles körű szerepet vállalnak a kreatív kommunikáció, a PR, a márkaépítés és az eseménykezelés művészeti irányításával, stílus és képalkotás.

Kurzusaink oktatói rendelkeznek az iparági tapasztalatok és ismeretek széles skálájával, amelyek a couture-tól a sportruházathoz tartoznak, és lehetővé teszik számukra, hogy hozzáférjenek a korabeli divat infrastruktúrájához szükséges információkkal és perspektívákkal. A kulcsfontosságú, hogy elhagyja a tanfolyamot az iparág teljes körű megközelítésével mind gyakorlati, mind személyes szempontból; a kezdeményezés, az ambíció, a professzionalizmus és a bizalom elősegítése lehetővé teszi, hogy mind kereskedelmi, mind kreatív környezetben vezethess.

Tandíjunk a stúdióalapú modulokra összpontosít, amelyek a személyes válaszokat és az ön egyedi identitásának fejlődését ösztönzik a munkájában. Az olyan alapvető készségek, mint a kutatás, a koncepció fejlesztése, a tervezés, a digitális és a márkaismertség, ösztönzik Önt arra, hogy készítsen saját megoldásokat az alsónadrágokra.

Első év

Az első évtől kezdődően az alapvető készségek, mint például az illusztráció, a minta vágása, a ruházati konstrukció, a textil-tudatosság és a technika tanítják a stúdió-alapú gyakorlatokon és a készségfejlesztő műhelyeken keresztül. Az iparág szakembereivel foglalkozó szakemberek átmásolják az ütemtervet, lehetővé téve számukra az új szakterületek és nézetek megismerését. A projektinformációk célja az összes alapvető készség kikristályosodása az Ön egyedi megközelítésével, és ösztönözve a design-identitás fejlesztését minden eredményen keresztül.

A második év

A második évében olyan kihívást jelentő projektekre fog haladni, amelyek együttműködnek az iparral, és megtanulják, hogyan tervezzenek egy adott vásárlót az "élő" iparági rövidnadrágokon.

Visszatérhet a kreatív feltáráshoz és az innovációhoz, ötleteket fejleszthet, kreatív minta vágással kísérletezhet, építési módokat és felületi dekorációkat készíthet az utolsó évszakos szakterületek felkészítésében.

Harmadik év

Az Ön utolsó évében lehetőséget kap arra, hogy a Graduate Fashion Week-n keresztül bemutassa a munkáját Londonban, amely egy értékes platform az ipar számára. Ezenkívül az iskola saját eseményt is magában hordoz, hogy bemutassa és népszerűsítse a diplomásokat a releváns sajtó, média és márkák bevonása érdekében, és lehetővé tegye Önnek egy első kézből a tapasztalatát, hogy bemutassa magát és munkáját.

A gyakorlati ismeretek gazdagítják a BA (Hons) Fashion-szel folytatott előadásokon és szemináriumokon keresztül, amelyek a divat változó terüle- teivel foglalkoznak, és olyan történelmi és elméleti vitákat vezetnek be, amelyek a divat-képet és annak fontosságát a digitális kultúrában alkotják. Ön is előnyös lesz a divattervezési hallgatókkal való kapcsolattartásban, akik esetleg kölcsönösen előnyös projekteket kívánnak létrehozni, amelyek lehetővé teszik a divatmárkák fejlesztését.


követelmények

Kor
18 év

Oktatási szint

Ideális esetben a pályázóknak el kellett érniük, vagy az alábbi oktatási igények egyikének elérésére törekednének:

  • 2 A-szint 64 UCAS pontnak felel meg
  • 1 A C-os vagy annál magasabb szintű átadási fokozat és az alapítványi oklevél átadása
  • Pass fokozat az UAL 3. szintű kibővített diplomával
  • Pass fokozat a BTEC kibővített diplomával

Azok a diákok, akik nem felelnek meg ezeknek a belépési követelményeknek, továbbra is figyelembe veszik saját sikerüket.

Angol szint
IELTS 5.5 (5,5 alatti elem nélkül)

UCAS Intézményi Kódex
C06

UCAS Kurzus kód
TBC

Rajt
szeptember

A tanfolyam hossza
3 év

Kapcsolatidő
Legfeljebb heti 27 óra

Akkreditáció
Falmouth Egyetem

Angol nyelv
Hetente legfeljebb 5 óra, ha szükséges

haladás
Posztgraduális tanulmányok
Karrierlehetőségek: tervezés, stílus, marketing, gyártás, vizuális merchandising, vásárlás és értékesítés

Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Cambridge School of Visual & Performing Arts »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Price
15,690 GBP
Otthon / EU: £ 9,000 (éves díj) / Nemzetközi diákok: £ 15,690 (2 féléves kifizetések)
Helyszínek szerint
Dátum szerint