BA (Hons) üzlet (HRM)

Arden courses at GISMA

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BA (Hons) üzlet (HRM)

Arden courses at GISMA

BA (Hons) üzlet (HRM)

Az Arden Egyetem Business (Humán Erőforrás Menedzsment) a megfelelő mértékű azok számára, akik üzleti tevékenységet folytatnak és az emberi erőforrásokra szakosodnak. A kurzus megtanítja a leendő üzletembereket, hogyan lehet a legjobban kezelni munkatársaikat, ösztönözni és jutalmazni őket. Megszerzi azokat a készségeket, amelyek a szervezetek HR-oldalának kezeléséhez szükségesek, és olyan tananyagból részesülnek, amely végrehajtja az átruházható üzleti készségek széles skáláját. A program biztosítja Önt a tudás és a gyakorlati megértése kulcsfontosságú emberi erőforrások tudományágak, alkalmazza őket a különböző szervezeti beállításokat, és megértsék azok használatát a gyakorlati helyzetekben. Ennek eredményeképpen számos emberi környezetben képesek lesznek válaszolni az emberi erőforrások területén fennálló üzleti igényekre.

A fokozatot különböző üzleti és HR szempontokat fogják megközelíteni, mint például a csapatirányítás, a szervezetek változásának kezelése, humánerőforrás-tervezés és stratégiai kérdések az emberi erőforrás menedzsmentben. A diákok is megtanulják a legfontosabb üzleti alapokat, mint például a pénzügy, marketing, üzleti folyamatok, valamint az adatok elemzése és értelmezése.

Az Arden Egyetem rugalmas kombinációt kínál az arc-to-face és az online tanulás között, ami azt jelenti, hogy a modulok saját tempójában elérhetõk, és mérsékelhetik a fejlesztést a tanfolyam során, támogatva a tanulás ütemét, amely megfelel Önnek és a napi ütemtervnek. A multimédiás tananyagot 24 órában bármikor elérheti, ahol és amennyire szüksége van. A tanfolyam részeként online leckéket, oktatóanyagokat és fórumokat is szervez. Emellett a tanfolyam során folyamatosan támogatja szakértői oktatóink segítségét a tanulás során.

A modulokat kifejezetten úgy alakították ki, hogy a diákok szakértelmét és kritikus készségeit biztosítsák az üzleti világ számára, átruházható és alkalmazható képességeket szerezzenek. Ez a fokozat mélyreható megértést nyer az emberi erőforrások területének jelenlegi gyakorlatának kulcsfontosságú aspektusaiból, és hogy ezek hogyan kapcsolódnak a kapcsolódó és a kapcsolódó tudományágak jelenlegi és új fejleményeihez. Meg fogja tanulni a személyzet tervezését, a kultúrák irányítását, a fejlesztést és képzést, valamint a változások kezelését; és ezt nemzeti és nemzetközi környezetben is alkalmazhatja. Mint ilyen, mélyreható ismeretet nyer a szervezetek humán erőforrás-aspektusával, és megértheti, hogyan vehet részt a saját igényeihez. Ha törekszünk arra, hogy szakembergé váljunk az Ön által kiválasztott területen, és bármilyen szervezetben humán erőforrás menedzserként éljünk, akkor a program biztosítja Önnek a megfelelő készségeket és gyakorlati know-how-t, ami a törekvéseinek eléréséhez szükséges.

A program célkitűzései

  • Engedélyezze a diákokat, hogy építsenek erősségeiket, karrierlehetőségeiket és jelenlegi kihívásaikat az innovatív és rugalmas távoktatási stratégiák segítségével.
  • A humánerőforrás-gazdálkodás területén jelenleg alkalmazott gyakorlat kulcsfontosságú aspektusainak megértésének elősegítése, ugyanakkor elismerve a kapcsolódó és a kapcsolódó tudományágak jelenlegi és új fejleményeit.
  • Készítsük el a hallgatókat az alapvető készségekkel és eszközökkel, hogy szakmailag minden üzleti környezetben dolgozhassanak, és hatékony és professzionális HR szakember legyen.
  • Fejleszteni kell a vállalkozói készségek tudatosítását, ösztönözve a vállalkozások növekedését és új vállalkozások létrehozását.
  • Olyan ösztönző online akadémiai környezet biztosítása, amelyben a diákok a szakemberek bizalmát fejleszthetik.

A tanulmányi helyed

Németország a legnépszerűbb lehetőség a nemzetközi diákok számára, akik Európában tanulnak. A magas színvonalú oktatás elismert, és ezt a GISMA segítségével megtapasztalhatja. Az ICEF monitor adatai és statisztikái szerint.

Berlin az EU második legnagyobb városa, és virágzó üzleti jelenettel rendelkezik, amely számos munkalehetőséget kínál fiatal szakembereknek és diplomásoknak. A gazdag kulturális és politikai történelem mellett egyre ismertté válik a virágzó technológiai cégek gazdagsága és egyre több sikeres vállalkozó. Németország a legnépszerűbb lehetőség a nemzetközi diákok számára, akik Európában tanulnak. A magas színvonalú oktatás elismert, és ezt a GISMA segítségével megtapasztalhatja.

Rugalmas fizetési módok:

Az Arden Egyetem rugalmas fizetési terveket kínál *, amelyek segítségével a programköltségeit három részletben terjesztheti.

Tanfolyam követelmények

  • Két tantárgy a GCE A szintjén vagy azzal egyenértékű, plusz a C fokozaton vagy magasabb szinten halad át három alanyban GCSE szinten vagy azzal egyenértékű; vagy
  • A nem szabványos belépési követelményekhez kérjük, lépjen velünk kapcsolatba
  • Olyan angol nyelvi szint, amely megfelel az IELTS 6.0-nak vagy annál magasabbnak, mindegyik komponens esetében legalább 5,5
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve December 7, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
8,000 EUR
évente
Locations
Németország - Berlin, Berlin
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Németország - Berlin, Berlin
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt