BA (Hons) üzleti menedzsment

Általános információk

5 locations available

Program leírás

BA (Hons) üzleti menedzsment

A BA (Hons) Business Management program nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, és felkészíti Önt a szükséges tudással és készségekkel ahhoz, hogy a választott iparág tetején kitűnjön. Amikor Nagy-Britanniában tanul, ezt a fokozatot a Chartered Management Institute (CMI) akkreditálja, ami azt jelenti, hogy diplomásként diplomát, valamint 5. szintű vezetői és vezetői diplomát kap a CMI-től. Választhatja a tanfolyamot az Egyesült Királyság egyik egyetemén, London Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester vagy Nottingham.

Ez a kurzus olyan diákok számára készült, akik üzleti vagy vezetési pályafutást kívánnak folytatni. Olyan készségeket fejlesztesz, amelyek hatékony vezetői magatartást hoznak létre a különböző szervezeteknél a mai változó üzleti környezetben. Megszerzi mind a tudást, mind a készségeket, amelyeket a munkáltatók keresnek, beleértve a kutatást, a prezentációt, a kritikai elemzést, a problémamegoldást, a csapatmunkát és a vállalkozói szellemet.

Ha üzleti diplomát vállal a University of Law Business School mellett az egyik brit campuson, akkor szintén jogosult lesz ingyenes mester ajánlatunkra. A foglalkoztathatósági kilátások maximalizálása érdekében az egyetemi diploma sikeres befejezése után további költségek nélkül léphet fel üzleti mesterképzésre.

A diploma megszerzése után számos karrierlehetőség áll rendelkezésére, többek között vezetői tanácsadó, üzleti elemző, műveleti vezető vagy vállalkozó. Ha tovább kívánja folytatni tanulmányait a diploma megszerzése után, fontolhatja meg a következő posztgraduális lehetőségeket: MSc Stratégiai Üzleti Menedzsment, Master of Business Administration (MBA), vagy Chartered Management Institute posztgraduális képesítései.

Tanfolyam követelmények

  • A BBC A, Grade C vagy Grade 4 vagy magasabb, GCSE matematika és angol nyelv, vagy azzal egyenértékű képesítés.
  • A nemzetközi hallgatóknak továbbá olyan angol nyelvű szintre van szükségük, amely megfelel az IELTS 6.0-nak vagy annál magasabbnak, mindegyik komponens esetében legalább 5,5.

A nem szabványos alkalmazásokat eseti alapon vizsgálják felül.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Tovább

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Kevesebb
London , Leeds , Manchester , Berlin , Birmingham , London , London , Nottingham + 7 Több Kevesebb