BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) az alapítvány évével

Általános információk

5 locations available

Program leírás

BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) az alapítvány évével

A BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) az alapítvány éve célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a tudás és a megértés fejlesztésében az üzleti és marketing menedzsment kulcsfontosságú aspektusaiban, és különösen, akik ebben a mező.

Az alapítvány éve szerves része az egyetemi üzleti programnak. Ez biztosítja Önnek a szükséges tanulási készségeket és ismereteket, hogy felkészítse az egyetemi tanulmányokra, és segítsen jobban megérteni az üzleti és marketing menedzsment kulcsfontosságú szempontjait. Az alapítás sikeres befejezése után az 1. év az üzleti menedzsment fő területeit fedezi. A 2. és a 3. év részletesebben feltérképezi ezeket a témákat, valamint választási lehetőségeket kínál a marketingben.

Ez a kurzus arra összpontosít, hogy Ön karrier-kész, kiváló alapot nyújtva kulcsfontosságú területeken. Ön fejleszteni tudást a kutatás, a prezentáció, a kritikai elemzés, a problémamegoldás, a csapatépítés és a vállalkozói készség területén. A kurzus befejeztével megszerzi azokat a lényeges képességeket, amelyek a marketing menedzsment területén hatékonyak.

Választhat a tanfolyam tanulmányozására az egyik brit campusunkban, London Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester vagy Nottingham területén.

Ez a kurzus valódi világra koncentrál a tanulás során, mind az osztálytermi környezetben, mind azon kívül. A tanulás online források, köztük a Financial Times, esettanulmányok, szimulációk, tanuló videók, olvasási anyagok, online tesztelés és visszajelzések által támogatják.

Ha üzleti diplomát vállal a University of Law Business School mellett az egyik brit egyetemen, akkor szintén jogosult lesz ingyenes mester ajánlatunkra. A foglalkoztathatósági kilátások maximalizálása érdekében az egyetemi diploma sikeres befejezése után további költségek nélkül léphet fel üzleti mesterképzésre.

A program sikeres lezárása a Chartered Management Institute (CMI) 5-ös szintű vezetői és vezetői diplomáját fogja megszerezni, segítve a munkaerőpiac kiemelkedését és a munkaadók észrevételét. Ezenkívül mentesítést kap a Chartered Marketing Marketing Intézetétől a 4-es szintű marketing modulhoz a professzionális marketing tanúsítványon belül.

Tanfolyam követelmények

  • 32 Az UCAS pontot egy A-szint vagy 40 UCAS-pont egyenértékéből két A-szint egyenértékéből
  • 5 GCSE-k AC-n (9-4), beleértve az angol nyelvet és a D (4) fokozatot vagy a fentieket a matematikában vagy ezzel egyenértékű képesítésben
  • Az IELTS 5.5 vagy annál magasabb angol nyelvű szint, minden egyes komponens esetében legalább 5,5

A nem szabványos alkalmazásokat eseti alapon vizsgálják felül.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Tovább

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Kevesebb
London , Leeds , Manchester , Berlin , Birmingham , London , London , Nottingham + 7 Több Kevesebb