Hivatalos Leírás

BA Business Beszerzési és Ellátási Lánc Menedzsment (Hons)

Minden szervezet beszerzi anyagok és erőforrások, így a beszerzés és beszerzési készségek sokat keresett a munkaadók. Ez a speciális üzleti program ad egy jól lekerekített megközelítés az üzleti menedzsment és lehetővé teszi a diákok szakosodni a beszerzési és ellátási lánc menedzsment funkciók az üzleti, a különböző ágazatokban, mint a kiskereskedelem, szolgáltató, üzemi, a divat, stb

Ebben a programban a diákok lesznek felszerelve szerepével kapcsolatos ismeretek a beszerzés és az ellátási lánc menedzsment és a fog megérteni hatásukat a teljes hatékony kezelése az üzleti. Ezek a funkciók fogják tanulmányozni keretében a változó globális környezet és figyelembe véve a társadalmi követelményeknek a fenntartható fejlődés és csökken a szén-dioxid-re üzleti tevékenységet.

A program által akkreditált Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS), a vezető szakmai szervezet területén a beszerzési és ellátási lánc menedzsment. Diákok befejezése a program szerezni részleges mentességet a CIPS, így nekik gyorsabban kerülhetünk ennek a szakmai testület (engedélyköteles).

Program oktatási nyelve:
Angol

58 további kurzus University of Greenwich »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
- UK / EU; £ 11,200 nemzetközi diákok
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date