BA (Hons) üzleti adminisztráció a pénzügyi és számviteli

University of Greenwich

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BA (Hons) üzleti adminisztráció a pénzügyi és számviteli

University of Greenwich

A mag számviteli és pénzügyi képzések a program által megkövetelt ICAEW és megfontolás alatt az ACCA további mentességeket. A ICAEW is felismerte ezt a programot, mint partner a tanulás. A program számos speciális tanfolyamok bele kortárs elméletek, gyakorlatok és eszközöket, hogy fokozza iparág-specifikus foglalkoztathatóság, átváltható szaktudás, hozzáértés és legújabb ismereteket azzal a céllal, hogy felkészíti őket a dinamikája változó piaci és üzleti forgatókönyv (legutóbbi recesszió, mivel nem sub-prime piac egzotikus pénzügyi derivatívák stb). A mag számviteli és pénzügyi képzések közé tartoznak a legfontosabb számviteli és pénzügyi komponenseket. Ebben a programban, mennyiségi és statisztikai eszközökkel, mint SPSS, SAGE 50, és a pénzügyi modellezés Excel bevezetik futtatni, és az adatok elemzéséhez szükség arra következtetni, és levezetni a kritikus döntéseket. Ezek az eszközök átfogó és korszerű gyakorlati tapasztalatok hasonlóak a pénzügyi ágazat. Több referált folyóiratokban, mint a Journal of Business, Pénzügyi és Számviteli (JBFA), Journal of Corporate Finance (JCF), Journal of Financial kutatás (JFR) és Journal of Financial Management (JFM) használnak, hogy megismertesse a hallgatók úttörő kutatás és kutatás led hangsúly, ami részben jótékony leendő foglalkoztatás és a jövőbeli progresszió mester program, ha a diákok folytatja a további vizsgálat.

BA Pénzügyi és Számviteli következetesen rangsorolva az egyik legkeresettebb programot többek között a magas megtartását és a progresszió aránya. Büszkék vagyunk arra, hogy mondjuk a University of Greenwich már többször magasra az Egyesült Királyságban a hallgatói elégedettség a Pénzügyi és Számviteli szerint a The Complete University Guide. Unistats adatok azt mutatják, hogy 2013 közel 90% -a hallgatók elégedettek a minőségi programot. A program akkreditált, és támogatja a Chartered Management Institute (CMI). A mag számviteli és pénzügyi képzések a program mentesülnek a "Credit előzetes tanulás" a ICAEW és megfontolás alatt az ACCA további mentességeket. A ICAEW is felismerte ezt a programot, mint partner a tanulás. A program hozott létre erős kapcsolatot a helyi és regionális gazdaság különböző eszközökkel, például üzleti projekt. Az elhelyezés és a foglalkoztathatóság csapat ösztönzi a diákokat, hogy vegyenek részt a különböző versenyeken, a mentori rendszerek és biztosítja fórumokon, mint Guru Előadások és felkeresi a szakmai szervezetek, mint CIMA hogy vegyenek részt a diákok a leendő pályaválasztás. PROGRAM STAT'S: - 92% a diákok megtalálják botok jók elmagyarázza a dolgokat: 90% A hallgatók általában elégedettek voltak: 89% A hallgatók megállapodtak stábja készítette a téma érdekes. (Forrás: Unistat Országos Hallgatói felmérés Eredmények 2013).

Ki ez a tanfolyam?

BA Hons Business Administration Pénzügyi és Számviteli program célja, hogy felkészítse a tanulókat a pályára az üzleti és menedzsment fejlesztése révén bennük, szisztematikus, széles, analitikus és integrált megértése és képesség a legfontosabb szempontok az üzleti amelynek középpontjában a pénzügyi és számviteli. A program kifejezetten vizsgálja szervezetek mellett a menedzsment és az adminisztráció a változó környezetben, amelyben szervezetek működése, különös tekintettel a tudásalapú gazdaság és a természet kereskedelem. A diákok a tudás és a megértés alkalmazni, kezelni és beépíteni fő szempontok a pénzügyi és számviteli az általános gazdálkodási gyakorlat. Az alapvető készségek és hozzáállás felkészítse őket, hogy folytassák a sikeres karrier a számviteli és pénzügyi ágazatokban, ugyanakkor biztosítja számukra jelentős lehetőséget kapjon az multidiszciplináris kompetencia. Képesek kritikusan értékeli a stratégiai megközelítés a pénzügyi nehézségek a szervezetek és a kritikus gondolkodás fejlesztésére a vállalati pénzügyi és / vagy számviteli stratégiát. Megtanulják, hogyan kell fedezni felelősségére és kezeli a tőke, értéket ad a számviteli és pénzügyi irányelveket a szervezet és megérteni, és képes legyen kritikusan felülvizsgálja a hatása a szervezet pénzügyi, jogi és szabályozási keretek és azok módosításait. Megtanulják, hogy értelmezze a pénzügyi adatokat, hogy ebből véleményét a pénzügyi helyzete a gazdálkodó szervezet szempontjából cash flow, kockázat, beruházási projektek és kezdeményezések. Összességében ezek képesek a pénzügyi terv egy sor üzleti helyzetek alkalmazása révén megfelelő elméletek és pénzügyi gyakorlatokat, javítva az alapvető kompetencia, valamint az interperszonális, elemző és döntéshozatali készség.

Moduláris felépítés

  1. év: tanfolyamok során leszállított Standard Double távon: BUSI1375 Bevezetés az üzleti és menedzsment; BUSI1490 Business Project I (összefüggések és keretrendszerek); Tanfolyamok szállított több mint távon 1: COMP1363 Systems Thinking 1; COMP1539 Information Technology; Tanfolyamok szállított több mint TERM2: BUSI1329 Tervezés; PDP 1. 2. év: tanfolyamok során leszállított Standard Double távon: INDU 1062 Emberek és szervezetek; ACCO1139 számviteli és pénzügyi gyakorlat; MARK 1174 Business Project II (értékláncok); Tanfolyamok szállított több mint távon 1: COMP 1677 folyamatok szimulációja, tervezése; Tanfolyamok szállított több mint TERM2: FINA 1068 kiaknázása Capital és a kockázatkezelés terén. Választható Sandwich Év (Work Placement) 3. év: tanfolyamok során leszállított Standard Double távon: BUSI1319 PPD3 tanácsadási projekt; ACCO1140 számviteli és pénzügyi stratégia; BUSI1384 Stratégiai Elemző és stratégiai menedzsment; BUSI1380 fejlesztése Minőségi termékek és szolgáltatások; BUSI1382 Leadership.

Készségek és a megszerzett tapasztalatok

A University hozzáférést biztosít könyvek, folyóiratok és számítástechnikai berendezések általános szoftver segítségével a könyvtárak mindhárom egyetemen. A diákok érheti el ezeket nem számít, ha a tanulmányi program található. Keresztül portál és a virtuális tanulási környezet (VLE), hallgatók hozzáférnek menetrendek, tananyagok, elektronikus folyóiratok, e-mailek, valamint az általános támogatást és tanácsadást. Ezek a források, valamint a szakértelem a tantestület, a gerincét az anyag lesz szüksége, hogy vegyenek részt, hogy dolgozzon, mint egy diák a School of Engineering. A tanulmányi program, akkor kezdeményezni fogja lesz önre egy diák, hogy egy profi, egy sor készségek, tudás és szakértelem a megoldások kidolgozásában. Lesz fejleszteni, mint egy önálló tanuló, egy hatalmas tömb átváltható szaktudás, a megértés, hogyan kell használni a tudás és készségek alternatív helyzetet. Tanuló BA Pénzügyi és számviteli dolgozzon ki egy egyedülálló analitikai és gyakorlati ismeretek igen nagyra értékelik a leendő munkáltatók. Ők tudják vállalni kritikai elemzése, a független döntéshozatal és hatékonyan elősegíti a kommunikációt folyamatot. Tanulási és tanítási módszerek között előadások, oktató által vezetett oktató; diák és oktató által vezetett szemináriumok; önálló tanulás, on-line szállítás, referált folyóiratban cikket vizsgálat, esettanulmány elemzés, üzleti szimulációk vagy tanuló önállóan irányított vizsgálatot. A különböző írásbeli vizsgák (láttam kérdésekre, láthatatlan kérdésekre, előre látó esettanulmány stb), előadás, tanfolyam (beleértve a csoportmunka és az egyéni komponensek), és esettanulmány elemzése arra használják, hogy elérjék tanítási és tanulási eredmények. A tanulók megismerése és megértése: szisztematikus és integrált megértése a funkciók és folyamatok szervezetek és gyakorlatok hatékony irányítási és igazgatási szervezetek egyre többször alkalmazzák a pénzügyi és számviteli gyakorlatok hozzáadott értéket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 - 6 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
- UK / EU; £ 11,200 nemzetközi diákok
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Egyesült Királyság - Rochester, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
szept. 2019
Egyesült Királyság - Rochester, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt