Hivatalos Leírás

A mag számviteli és pénzügyi képzések a program által megkövetelt ICAEW és megfontolás alatt az ACCA további mentességeket. A ICAEW is felismerte ezt a programot, mint partner a tanulás. A program számos speciális tanfolyamok bele kortárs elméletek, gyakorlatok és eszközöket, hogy fokozza iparág-specifikus foglalkoztathatóság, átváltható szaktudás, hozzáértés és legújabb ismereteket azzal a céllal, hogy felkészíti őket a dinamikája változó piaci és üzleti forgatókönyv (legutóbbi recesszió, mivel nem sub-prime piac egzotikus pénzügyi derivatívák stb). A mag számviteli és pénzügyi képzések közé tartoznak a legfontosabb számviteli és pénzügyi komponenseket. Ebben a programban, mennyiségi és statisztikai eszközökkel, mint SPSS, SAGE 50, és a pénzügyi modellezés Excel bevezetik futtatni, és az adatok elemzéséhez szükség arra következtetni, és levezetni a kritikus döntéseket. Ezek az eszközök átfogó és korszerű gyakorlati tapasztalatok hasonlóak a pénzügyi ágazat. Több referált folyóiratokban, mint a Journal of Business, Pénzügyi és Számviteli (JBFA), Journal of Corporate Finance (JCF), Journal of Financial kutatás (JFR) és Journal of Financial Management (JFM) használnak, hogy megismertesse a hallgatók úttörő kutatás és kutatás led hangsúly, ami részben jótékony leendő foglalkoztatás és a jövőbeli progresszió mester program, ha a diákok folytatja a további vizsgálat.

BA Pénzügyi és Számviteli következetesen rangsorolva az egyik legkeresettebb programot többek között a magas megtartását és a progresszió aránya. Büszkék vagyunk arra, hogy mondjuk a University of Greenwich már többször magasra az Egyesült Királyságban a hallgatói elégedettség a Pénzügyi és Számviteli szerint a The Complete University Guide. Unistats adatok azt mutatják, hogy 2013 közel 90% -a hallgatók elégedettek a minőségi programot. A program akkreditált, és támogatja a Chartered Management Institute (CMI). A mag számviteli és pénzügyi képzések a program mentesülnek a "Credit előzetes tanulás" a ICAEW és megfontolás alatt az ACCA további mentességeket. A ICAEW is felismerte ezt a programot, mint partner a tanulás. A program hozott létre erős kapcsolatot a helyi és regionális gazdaság különböző eszközökkel, például üzleti projekt. Az elhelyezés és a foglalkoztathatóság csapat ösztönzi a diákokat, hogy vegyenek részt a különböző versenyeken, a mentori rendszerek és biztosítja fórumokon, mint Guru Előadások és felkeresi a szakmai szervezetek, mint CIMA hogy vegyenek részt a diákok a leendő pályaválasztás. PROGRAM STAT'S: - 92% a diákok megtalálják botok jók elmagyarázza a dolgokat: 90% A hallgatók általában elégedettek voltak: 89% A hallgatók megállapodtak stábja készítette a téma érdekes. (Forrás: Unistat Országos Hallgatói felmérés Eredmények 2013).

Ki ez a tanfolyam?

BA Hons Business Administration Pénzügyi és Számviteli program célja, hogy felkészítse a tanulókat a pályára az üzleti és menedzsment fejlesztése révén bennük, szisztematikus, széles, analitikus és integrált megértése és képesség a legfontosabb szempontok az üzleti amelynek középpontjában a pénzügyi és számviteli. A program kifejezetten vizsgálja szervezetek mellett a menedzsment és az adminisztráció a változó környezetben, amelyben szervezetek működése, különös tekintettel a tudásalapú gazdaság és a természet kereskedelem. A diákok a tudás és a megértés alkalmazni, kezelni és beépíteni fő szempontok a pénzügyi és számviteli az általános gazdálkodási gyakorlat. Az alapvető készségek és hozzáállás felkészítse őket, hogy folytassák a sikeres karrier a számviteli és pénzügyi ágazatokban, ugyanakkor biztosítja számukra jelentős lehetőséget kapjon az multidiszciplináris kompetencia. Képesek kritikusan értékeli a stratégiai megközelítés a pénzügyi nehézségek a szervezetek és a kritikus gondolkodás fejlesztésére a vállalati pénzügyi és / vagy számviteli stratégiát. Megtanulják, hogyan kell fedezni felelősségére és kezeli a tőke, értéket ad a számviteli és pénzügyi irányelveket a szervezet és megérteni, és képes legyen kritikusan felülvizsgálja a hatása a szervezet pénzügyi, jogi és szabályozási keretek és azok módosításait. Megtanulják, hogy értelmezze a pénzügyi adatokat, hogy ebből véleményét a pénzügyi helyzete a gazdálkodó szervezet szempontjából cash flow, kockázat, beruházási projektek és kezdeményezések. Összességében ezek képesek a pénzügyi terv egy sor üzleti helyzetek alkalmazása révén megfelelő elméletek és pénzügyi gyakorlatokat, javítva az alapvető kompetencia, valamint az interperszonális, elemző és döntéshozatali készség.

Moduláris felépítés

  1. év: tanfolyamok során leszállított Standard Double távon: BUSI1375 Bevezetés az üzleti és menedzsment; BUSI1490 Business Project I (összefüggések és keretrendszerek); Tanfolyamok szállított több mint távon 1: COMP1363 Systems Thinking 1; COMP1539 Information Technology; Tanfolyamok szállított több mint TERM2: BUSI1329 Tervezés; PDP 1. 2. év: tanfolyamok során leszállított Standard Double távon: INDU 1062 Emberek és szervezetek; ACCO1139 számviteli és pénzügyi gyakorlat; MARK 1174 Business Project II (értékláncok); Tanfolyamok szállított több mint távon 1: COMP 1677 folyamatok szimulációja, tervezése; Tanfolyamok szállított több mint TERM2: FINA 1068 kiaknázása Capital és a kockázatkezelés terén. Választható Sandwich Év (Work Placement) 3. év: tanfolyamok során leszállított Standard Double távon: BUSI1319 PPD3 tanácsadási projekt; ACCO1140 számviteli és pénzügyi stratégia; BUSI1384 Stratégiai Elemző és stratégiai menedzsment; BUSI1380 fejlesztése Minőségi termékek és szolgáltatások; BUSI1382 Leadership.

Készségek és a megszerzett tapasztalatok

A University hozzáférést biztosít könyvek, folyóiratok és számítástechnikai berendezések általános szoftver segítségével a könyvtárak mindhárom egyetemen. A diákok érheti el ezeket nem számít, ha a tanulmányi program található. Keresztül portál és a virtuális tanulási környezet (VLE), hallgatók hozzáférnek menetrendek, tananyagok, elektronikus folyóiratok, e-mailek, valamint az általános támogatást és tanácsadást. Ezek a források, valamint a szakértelem a tantestület, a gerincét az anyag lesz szüksége, hogy vegyenek részt, hogy dolgozzon, mint egy diák a School of Engineering. A tanulmányi program, akkor kezdeményezni fogja lesz önre egy diák, hogy egy profi, egy sor készségek, tudás és szakértelem a megoldások kidolgozásában. Lesz fejleszteni, mint egy önálló tanuló, egy hatalmas tömb átváltható szaktudás, a megértés, hogyan kell használni a tudás és készségek alternatív helyzetet. Tanuló BA Pénzügyi és számviteli dolgozzon ki egy egyedülálló analitikai és gyakorlati ismeretek igen nagyra értékelik a leendő munkáltatók. Ők tudják vállalni kritikai elemzése, a független döntéshozatal és hatékonyan elősegíti a kommunikációt folyamatot. Tanulási és tanítási módszerek között előadások, oktató által vezetett oktató; diák és oktató által vezetett szemináriumok; önálló tanulás, on-line szállítás, referált folyóiratban cikket vizsgálat, esettanulmány elemzés, üzleti szimulációk vagy tanuló önállóan irányított vizsgálatot. A különböző írásbeli vizsgák (láttam kérdésekre, láthatatlan kérdésekre, előre látó esettanulmány stb), előadás, tanfolyam (beleértve a csoportmunka és az egyéni komponensek), és esettanulmány elemzése arra használják, hogy elérjék tanítási és tanulási eredmények. A tanulók megismerése és megértése: szisztematikus és integrált megértése a funkciók és folyamatok szervezetek és gyakorlatok hatékony irányítási és igazgatási szervezetek egyre többször alkalmazzák a pénzügyi és számviteli gyakorlatok hozzáadott értéket.

Program oktatási nyelve:
Angol

58 további kurzus University of Greenwich »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
- UK / EU; £ 11,200 nemzetközi diákok
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date