Read the Official Description

BA (Hons) üzlet (HRM)

Arden Egyetem BA (Hons) az üzleti (Humán Erőforrás Menedzsment) a megfelelő mértékű azoknak, akik üzleti tevékenységet igényelnek és szakosodnak az emberi erőforrásokra. A tanfolyam a jövőbeni vállalkozásokat tanítja arról, hogyan lehet a legjobban kezelni személyzetüket, motiválni őket és jutalmazni őket. Megszerzi azokat a készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a szervezetek HR-oldalát kezelhessék, és egy olyan tantervben részesüljenek, amely számos átruházható üzleti készséget érvényesít.

A program tudást és gyakorlati megértést nyújt Önnek a legfontosabb humánerőforrás-tudományágakról, alkalmazza őket különböző szervezeti beállításokra, és megérti azok gyakorlati helyzetekben való használatát. Ennek eredményeképpen a humán erőforrás területén a különböző üzleti igényekre különféle körülmények között válaszolhat.

A fokozatot különböző üzleti és HR szempontokat fogják megközelíteni, mint például a csapatirányítás, a szervezetek változásának kezelése, humánerőforrás-tervezés és stratégiai kérdések az emberi erőforrás menedzsmentben. A diákok is megtanulják a legfontosabb üzleti alapokat, mint például a pénzügy, marketing, üzleti folyamatok, valamint az adatok elemzése és értelmezése.

Ez a fokozat mélyen megérti a humán erőforrás területén a jelenlegi gyakorlat kulcsfontosságú aspektusait és azt, hogy ezek hogyan kapcsolódnak a kapcsolódó tudományágak jelenlegi és feltörekvő fejlődéséhez.

Ki a program?

Ha arra törekszünk, hogy szakemberévé váljon a kiválasztott területen, és kiválóan kezelje emberi erőforrás menedzserét bármilyen típusú szervezetben, a program biztosítja a megfelelő készségkészletet és gyakorlati ismereteket, amelyek szükségesek az ambícióinak eléréséhez.

Foglalkoztatási statisztikák és USP-k

 • Az Arden Egyetem 4,5 * hallgatói elégedettséget kapott
 • Arden 26 év alatt 50 000 felsőoktatási tanulót támogatott
 • A diplomások 96% -a 6 hónappal a diploma megszerzése után dolgozik vagy további tanulmányokat folytat
 • A hallgatók 79% -a tanulmányaik eredményeként javította karrierjét

Miért GISMA?

 • AMBA akkreditáció 2011 óta néhány hármas akkreditált partnerrel, akiket a világ elit üzleti iskoláinak csak 1% -a kap
 • A legjobb globális rangsorú programok - a MIB a világon a 20. helyen található a Economist által 2017-ben
 • A több mint 40 nemzetiségű nemzetközi hallgatói csoport képviseltette magát
 • Ösztöndíjak, rugalmas fizetési tervek és korai madárkedvezmények állnak rendelkezésre
 • Tökéletes belvárosi helyek Berlinben
 • Ingyenes német nyelvtanfolyamok és 100% angol nyelven

Miért Németország?

1. Németországban a második legjobb munkanélküliségi ráta az EU-ban 3,4% *

2. 4. legjobb diploma kezdő díja 40 600 font, Európában növekvő gazdasággal **

3. Németország a legnépszerűbb lehetőség a nemzetközi tanulók számára, akik Európában tanulnak; Elismert a kiváló minőségű oktatásért, és ezt a GISMA *** -al is megtapasztalhatja.

4. Berlin fővárosa, Berlin, Európa induló technológiai fővárosa

5. Berlin az EU második legnagyobb városa, és virágzó üzleti színtérrel rendelkezik, amely számos munkalehetőséget kínál a fiatal szakembereknek és diplomásoknak.

Németország jól ismert a kultúra és a művészet gazdag történelméről, gazdagító nemzetközi tapasztalatát kínálja a diákoknak, miközben a világszínvonalú oktatást a világszerte rangsorolt partnerintézményeinkből egyesíti.

* Statista

** Üzleti bennfentes

*** Az ICEF monitor statisztikái és adatai szerint.

Karrier irány

A kurzus befejezése után a diplomásoknak sokféle karrierje van, amelyek közül választhatnak, munkalehetőségekkel az olyan területeken, mint a toborzás és az emberi erőforrások.

Azok a pozíciók, amelyeket a diplomások fel tudnak venni, többek között a karrier tanácsadó, a toborzási tanácsadó, a humán erőforrás tiszt, az irodavezető, a vezetői tanácsadó, a humán erőforrás menedzser. Pályakezdő is választhat, hogy a posztgraduális tanulmányok és folytatja a mester vagy MBA diplomát.

Rugalmas fizetési módok:

Az Arden Egyetem rugalmas fizetési terveket kínál *, amelyek lehetővé teszik a programköltségek három részletben történő elosztását.

Tanfolyam követelmények

 • Két tantárgy a GCE A szintjén vagy azzal egyenértékű, plusz a C fokozaton vagy magasabb szinten halad át három alanyban GCSE szinten vagy azzal egyenértékű; vagy
 • A nem szabványos belépési követelményekhez kérjük, lépjen velünk kapcsolatba
 • Olyan angol nyelvi szint, amely megfelel az IELTS 6.0-nak vagy annál magasabbnak, mindegyik komponens esetében legalább 5,5
Program taught in:
Angol

See 8 more programs offered by Arden courses at GISMA »

Last updated February 6, 2019
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
8,000 EUR
évente. 1000 euró évi korai madárkedvezmény (akár 3000-es megtakarítás)
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date