BA (Hons) építészet

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Bővítse a látóhatárát, miközben megtanulja, hogyan tervezzen és készítsen innovatív épületeket, környezeteket és tereket. Az elmélet és a gyakorlat kombinálásával meghatározhatja saját építészeti programját a gondolatok és ötletek történelmi, kortárs és jövőbeli megfontolásával.

A képzés során meghatározott kurzus részeként. a gyakorlatban szükséges 20 és 30 CAD technikát fejleszteni, valamint a fizikai modellgyártást és a kéz rajzoló készségeket az ötleteinek kommunikálásához. Meg fogja tanulni, hogy prioritásként kezelje az anyag, a tér, a hely és az építészet nyelvét alkotó emberek közötti kapcsolatot. Határozottan Cornwallban gyökerezik, akkor ezt az egyedülálló helyet használhatja arra, hogy az itt létező változatos és néha szélsőséges környezetekre támaszkodjon.

Hogyan tanítják a tanfolyamot?

A rajz, a modellkészítés, a kritikai gondolkodás, a felmérés és az írás használatával közvetlenül az építészeti projektekre alkalmazható. Az előadások és a szemináriumok lehetővé teszik, hogy aktív vitát folytassanak, és segítsenek ötleteik artikulálásában: a gyakorlat egyik kulcskomponense.

A csapatmunka is létfontosságú a designok kialakításához. együttműködési és szervezési készségeket fejleszteni, amelyek tükrözik a szélesebb világot.

Az elmélet beépül a stúdió gyakorlatába, és arra biztatják, hogy gondolatait és ötleteit történelmi, kortárs és jövőbeli kontextusba helyezzék. Ez inkább a kritikai gondolkodásról szól, mint egy történeti elbeszélésről: a Miért? nem pedig a "Mi?"

A műszaki alkotóelemek szállítása olyan képzett szakemberektől származik, akik a legfrissebb szabályozási keretek és gyakorlatok betartásának biztosítására is rendelkeznek a tudományos továbbítással (struktúra / szolgáltatások / megőrzés / jog / tervezés / tájkép / üzlet / menedzsment).

A tanfolyam során egy vázlatkönyvet és egy reflexiós naplót tart. Ezek a kurzus során értékelhető elemek lesznek, és felkészítenek a szakmai életre.

Hogy tölted az idejét

Tanfolyam vázlat

A készségünkben kifejlesztett készségek a világ minden táján alkalmazhatók lesznek, mert stúdió alapú környezetben a kreatív problémamegoldásra koncentrálnak. Meg fog tanulni olyan tervezési projekteken keresztül, amelyek támogatják a jövőbeli karrierjét, és valóban a hely, a közösség, a technológia és az identitás kulcskérdéseire koncentrálnak.
A tanfolyam során 20 és 30 CAD tervezési és kommunikációs készséget fejleszt ki a gyakorlatban, valamint a fizikai modellkészítési készségekkel, hogy bemutassa ötleteit. A kéz-rajz készségek fejlesztésére összpontosít, hogy gyorsan kommunikálhasson az ügyfél előtt álló fogalmakkal.
A projektek középpontjában a közvetlen, a helyi, országos és nemzetközileg elkötelezett kérdésekre, a helyszínekre, a látogatásokra és a versenytárgyalásokra összpontosítanak. Példák lehetnek a lakhatási regenerálási projektekre, a fenntartható idegenforgalomra, az ideiglenes struktúrákra, a felderítő struktúrákra, amelyek felderítik a levegőt, a földet és a tengert, és formálisabbá teszik a városi környezetet. Mindannyian közvetlen kapcsolattartást igényelnek a megfelelő szervekkel, szervezetekkel, helyiekkel és a javasolt felhasználói csoportokkal, hogy átfogó és megfelelő tervezési eredményt dolgozzanak ki.
Valódi anyagokkal dolgozik, és gyakorlati megértést alakít ki a helyi hajóépítők, kőművesek, hajógyárak és szobrászok látogatásával. Ön is részt vesz egy-egy építés.

Mit fogsz csinálni

Első év
Az első évben az építészet nyelvén alapos alapokat fog megalapozni a helység, a lényegesség és az identitás kérdéseivel kapcsolatban; praktikus és koncepcionális készségeket alkalmazva felhasználóközpontú tervezési eredmények kifejlesztésére. A kollektív élet és a munka közösségének kérdéseit is megvizsgálja, és feltárja a dolgok szerkezetét.
 • Hely - A település, a lényegesség kérdései
 • Emberek - A felhasználó-központú tervezés és bevezetés a rajzolás / modellezés alapvető készségeihez
 • Közösségi - a kollektív életforma
 • Szerkezet - A "dolgok" működésének feltárása

A második év

A második évben fejleszteni fogja a technikai és koncepcionális készségeit, és nagyobb léptékű tervezési projekteket vehet igénybe. A fenntartható fejlődés környezeti kérdéseit is megvizsgálja, és a legszélesebb értelemben "lakhat". A legfontosabb gyakorlati ismeretek alapja a karriered felkészítése a diploma megszerzése után. Az Erasmus cseréjét és elhelyezését az építészeti gyakorlatban a második év során ösztönözzük.

 • Kontextus - nagyobb léptékű tervezési projektek
 • Környezetvédelem - a fenntartható fejlődés kérdései
 • Lakás - "lakhatás" a legtágabb értelemben o Szakmai gyakorlat

Harmadik év

Az Ön utolsó évében elvégez egy független feltáró projektet, amely megvizsgálja, hogy mi az építészet, vagy milyen lehet, és ezt egy kritikai és elméleti nézet támogatja a disszertációban. A kurzust egy átfogó, nagyprojekttel fogja befejezni, amely kiemeli az összes készségedet és a kreatív szakmai gyakorlathoz vezető lépcső lesz.

 • Független feltáró projekt o Disszertáció
 • Végső projekt

Személyzet

Munkatársaink különböző szerepet töltöttek be az iparágon belül, és elkötelezték magukat annak biztosítására, hogy megkapják a szükséges készségeket, tapasztalatokat és ismereteket, amelyekre a diploma után kell haladni.

Értékelés

 • Verbális és vizuális prezentációk az alap tanári munkatársaknak. kritikusok és társaik látogatása
 • Végső év projektek és disszertáció

Karrier

 • Építészmérnök
 • 3D tervezés
Utoljára frissítve Április 2018

Az iskoláról

Falmouth University is one of the UK's leading specialist arts institutions located on the stunning South West coastline of England, in one of the most beautiful, safe and creative regions in the UK. ... Tovább

Falmouth University is one of the UK's leading specialist arts institutions located on the stunning South West coastline of England, in one of the most beautiful, safe and creative regions in the UK. Over the past century Falmouth has built a reputation for excellence in education. Ranked first in the UK and second globally for international student experience, we offer a secure, welcoming and world-leading university environment. We have over 300 students international students from 53 countries currently studying at Falmouth. Kevesebb