Tanfolyam áttekintése

A BA (Hons) Business Economics diploma egyedülálló erőssége az alkalmazás és a kritikus megértés egyértelmű hangsúlya. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy az első új egyetem az új CORE tanterv elfogadására. Mivel az egyik fő szempont a program az üzleti akkor is tanítani menedzsment technikák, hogy Önnek a szélén az üzleti világban.

Gazdaságtudományi oktatóink olyan szervezetekkel dolgoznak, mint a Kormányzati Gazdasági Szolgálat, hogy biztosítsuk tantervünk élvonalbeli és releváns szerepét.

A Cardiff Met közgazdasági fokozatait a Guardian University League 2016 és 2017-es táblázata szerint a legjobbak közé sorolták Walesben.

Tanulás

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy biztosítsuk a szükséges támogatást ahhoz, hogy teljes potenciálját megvalósíthassa. Innovatív tanítási módszereink közé tartoznak a kísérletek és a legújabb tananyagok. A modulokat tipikusan előadások és szemináriumok / műhelyek keverékein keresztül tanítják, és a modulokat a Moodle, a virtuális tanulási környezet támogatja.

A foglalkoztathatóság

A közgazdászok a magán- és a közszférában is keresletet igényelnek. Képzett vezetők, kutatók, elemzők és stratégák lehetnek. A kutatások azt mutatják, hogy a közgazdasági hallgatók magasabb átlagkeresethez jutnak, mint a többi diplomások, köztük az általános üzleti diplomát. A Complete University Guide által 2016-ban közzétett számadatok átlagosan 28 000 GBP kezdő fizetést mutatnak a közgazdasági diplomások számára.

Munkahelyek:

A munkahelyi képzések biztosítása a tanulmányi tanulmányi programjának értékelt részeként annyira fontos, hogy lehetőséget adjunk Önnek arra, hogy a másodikéves tanulmányok részeként elhelyezhessék az elhelyezkedést. Erős kapcsolataink vannak az üzleti közösséggel, és a munkahelyi program célja a jövőbeni foglalkoztathatósági kilátások növelése.

A Cardiff School of Management-ben a posztgraduális tanulmányokhoz való haladás szintén egy lehetőség.

Belépési követelmények

Alapítvány útvonal:

A pályázóknak előnyösen legalább öt GCSE-járata van, beleértve az angol nyelvet és matematikát * a C vagy annál magasabb besorolási fokozatban (4. vagy annál magasabb besorolású pályázók esetében az újonnan reformált GCSE-ket Angliában) és 32 UCAS-tarifa pontot legalább 1 A-szinttől (vagy azzal egyenértékűtől) .

Fokozat:

Öt GCSE halad, beleértve az angol nyelvet és matematikát * a C vagy annál magasabb fokozatban (4. vagy magasabb fokozat az újonnan reformált GCSE-k esetében Angliában), plusz 112 pontot legalább két A-szinttől (vagy azzal egyenértékű)

A tipikus ajánlatok a következők lehetnek:

  • 112 pont a legalább két A szinttől a CC fokozatba; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány, amely harmadik tárgynak tekintendő
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge műszaki kiterjesztett diploma DMM
  • 112 pont legalább két skót Advanced Highers-től, hogy DD besorolást kapjon
  • 112 pont az ír elhagyó bizonyítványról a Highers-nél, hogy 2 x H2 fokozatot tartalmazzon. A magasabb szintű alanyok csak a minimális H4-es besorolásúak
  • 112 pont a felsőoktatási diplomától

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE matematikát vagy matematikát - számozást.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Február 8, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date