BA (Hons) Üzleti Menedzsment joggal

Általános információk

5 locations available

Program leírás

BA (Hons) Üzleti Menedzsment joggal

A BA (Hons) Business Management with Law program célja a hallgatók számára, akik fejleszteni akarják üzleti menedzsment ismereteiket, valamint a jogi keret megértését, amelyben a szervezetek működnek.

Miután az első év során lefedte az üzleti menedzsment lényeges területeit, a 2. és 3. években tovább fogod fejleszteni ezeket a területeket a jogi témakörökkel együtt.

Befejezése után számos karrierlehetőség áll rendelkezésére, beleértve a vezetői tanácsadót, az üzleti elemzőt, a műveleti vezetőt vagy egy vállalkozót.

Ha üzleti diplomát vállal a University of Law Business School mellett az egyik brit egyetemen, akkor szintén jogosult lesz ingyenes mester ajánlatunkra. A foglalkoztathatósági kilátások maximalizálása érdekében az egyetemi diploma sikeres befejezése után további költségek nélkül léphet fel üzleti mesterképzésre.

Ön is fontolja meg a tanulmányok továbbfejlesztését az alábbi posztgraduális lehetőségek egyikével: Master of Business Administration (MBA), MSc in Strategic Business Management vagy Chartered Management Institute posztgraduális képesítése.

Sikeresen akkreditáltuk ezt a programot szakmailag elismert Chartered Management Institute képesítéssel. A diploma megszerzésekor megkapja a CMI 5. szintű vezetői és vezetői diplomáját is. A tanfolyam időtartama alatt és egy évvel azután, hogy hozzáférést biztosít számos forráshoz és foglalkoztathatóságot biztosító eseményhez, automatikusan a CMI tagjává válik. Dönthet úgy, hogy a kurzust a londoni Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester vagy Nottingham campusokon tanulmányozza.

Tanfolyam követelmények

  • BBC A és C fokozatú, vagy magasabb fokú GCSE matematika és angol nyelv, vagy ezzel egyenértékű képesítés.
  • A nemzetközi hallgatóknak továbbá olyan angol nyelvű szintre van szükségük, amely megfelel az IELTS 6.0-nak vagy annál magasabbnak, mindegyik komponens esetében legalább 5,5.

A nem szabványos alkalmazásokat eseti alapon vizsgálják felül.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Tovább

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Kevesebb
London , Leeds , Manchester , Berlin , Birmingham , London , London , Nottingham + 7 Több Kevesebb