Tanfolyam áttekintése

A QTS fokozattal rendelkező BA (Hons) alapfokú oktatás egy hároméves alapképzés, amely a kitüntetett diploma és a képzett tanár státusz odaítéléséhez vezet.

A tanfolyam célja, hogy felkészítse a tanárképzőket, hogy magasan képzett, magabiztos, kritikusan reflektáló és innovatív szakemberek legyenek, akik elkötelezettek az élethosszig tartó szakmai tanulás és a fiatalok oktatásában.

A Cardiff Metropolitan University tanítani kell egy izgalmas lehetőséget, hogy a Cardiff partnerségen belül tanulhasson a kezdeti tanárképzésben, az egyetlen szolgáltató Kelet-Walesben, amelyet az Oktatási Munkaügyi Tanács 2019-es belépésre akkreditál.

A Cardiff Partnerség az első tanárképzéshez Cardiff Metropolitan University és társult iskolái közé tartozik, együttműködve az Oxfordi Egyetemmel, Cardiff Egyetemmel, Közép-Dél-konzorciummal (CSC), Oktatási Teljesítményszolgálattal (EAS) és Cardiffi Tanáccsal. A Cardiff Partnerség együttesen együttműködik annak biztosításában, hogy tanárnőink nemcsak elérjék, hanem megpróbálják felülmúlni a QTS szakmai színvonalát a magas színvonalú szakmai gyakorlaton keresztül, amely szigorúan gyakorlati és intellektuálisan kihívást jelent.

A diplomások kidolgozzák azokat az értékeket és elrendezéseket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy rendkívül foglalkoztathatóak legyenek és készek legyenek az osztályterem igényeinek kielégítésére.

Tanulás

Az egyetemi és iskolai tanítási és tanulási lehetőségeket úgy tervezték, hogy kiegészítsék egymást, hogy maximalizálják a diákok fejlődését. Az alkalmazott módszerek hangsúlyozzák és megkönnyítik a tanárképzők kritikus fejlesztési készségeit, és a kutatás és a kutatás, a gyakorlat és az elmélet integrációjába kerülnek. Mind az egyetemi, mind az iskolai környezetben a tanárképzők rendszerint mind a tanár által vezetett tanulást, mind az önállóan irányított tanulási módszereket tapasztalják, a növekvő függetlenséget és elmélkedést a kurzus előrehaladásakor fejlesztik. A hallgatói tanárok rendszeres lehetőségek lesznek az egész tanfolyam során, hogy áttekinthessék személyes fejlődésüket oktatóikkal, és vállaljanak felelősséget saját tanulásuk tervezéséért és végrehajtásáért.

Az egyetemen a modulokban alkalmazott tanulási és oktatási módszerek tartalmazhatnak előadásokat, szemináriumokat, workshopokat és oktatóanyagokat, amelyek mind Cardiff Metropolitan virtuális tanulási környezetének használatával támogatottak. Számos modulban az alkalmazott tanulási és oktatási stratégiák azok, akik a legerősebb kutatási bizonyítékokkal szolgálnak a tanárnevelésre és a tanulók elérésére gyakorolt hatásra, pl. tanulás.

A foglalkoztathatóság

A program sikeres lezárása az Oktatási Munkaközösség Tanácsának minősített tanári státusz (QTS) ajánlásához vezet, és lehetőséget biztosít a foglalkoztatásra az elsődleges szinten. A diplomások munkát szerezhetnek Walesben, az Egyesült Királyságban és külföldön.

A kurzus célja, hogy széles körű tapasztalatokat nyújtson, amelyek a diplomásoknak olyan ismereteket, készségeket és bizalmat biztosítanak, amelyek jól felkészítik őket a munka világára. A Cardiff Partnerség vezető partnerségei Az iskolák a Wales vezető oktatási és szakmai fejlődési szolgáltatói voltak, így lehetőségük van arra, hogy tanuljanak belőlük és a saját környezetükben, hogy a tanárképzőtől az újonnan minősített tanárig terjedő pályafutás legyen zökkenőmentes.

Belépési követelmények

Minden pályázó köteles az UCAS-on keresztül online jelentkezési lap kitöltésével jelentkezni. A pályázatokat ezután az adott program belépési kritériumai alapján értékelik, és meghívást kapnak egy interjúra az információk alapján.

Minden pályázónak:

  • Az ITE-program végéig meg kell felelniük a képességeknek, képességeknek és rugalmasságnak, hogy megfeleljenek a szükséges QTS-eredményeknek;
  • Rendelje meg a megfelelő személyes és szellemi tulajdonságokat, hogy kiváló szakemberekké váljon;
  • Hatékonyan olvassa el és képes legyen világosan és pontosan kommunikálni a beszélt és írott angol és / vagy walesi nyelven;
  • Nincs olyan bűnügyi háttere, amely megakadályozná, hogy gyermekekkel vagy sérülékeny fiatalokkal, vagy oktatási szakemberként dolgozzanak; és korábban nem voltak tiltva vagy kizárva a tanításról vagy a tanulókkal való munkavégzésről (a tanárképzők kötelesek gondoskodni arról, hogy a nyilvánosságra hozatali és tiltási szolgáltatás (DBS) továbbfejlesztett tájékoztatást kapjon);
  • Mutassa be az interjú szakaszában, hogy a szakmai oktatási és tanulási kontextusban alkalmazandó, az írástudás, a számolás és a digitális kompetencia terén megfelelő személyes funkcionális készségekkel rendelkezik;
  • Mutassa be alkalmasságukat kiváló tanároknak;
  • Megfelel a walesi kormány oktatási egészségügyi szabványainak (2004) * követelményeinek, megerősítve egészségüket és fizikai képességüket a tanári felelősség vállalására.

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE matematikát vagy matematikát - számozást.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 12, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date