A tanfolyamok a Department of Business Administration célja, hogy az alapvető tanfolyamok, amelyek közgazdasági, alapvető üzleti, mennyiségi kurzusok, mint a Calculus az üzleti és gazdasági, statisztika, számviteli, marketing, pénzügyek, emberi erőforrás, menedzsment és szervezet, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megértsük az alapvető üzleti funkciók; és választható kurzusok, amelyek alternatívákat kínálnak az egyik üzleti funkcióra, mint például a Marketing, Pénzügy, Számvitel, Humán Erőforrás, Menedzsment és Szervezet, Tanfolyamok, hogy lehetőséget kapjanak a Dupla Majoring diploma megszerzésére. A tanfolyam időtartama 4 év (8 félév). Erasmus programok a diákok számára, hogy lehetőséget kapjanak az európai partneri egyetemeken tartott kurzusok megszerzésére és nemzetközi tapasztalatok megszerzésére is.

A Kar Végeredményei

A program ezáltal arra irányul, hogy a hallgatók rendelkezzenek az üzleti életben folytatott karrier vagy a fejlett tanulmányok megszerzéséhez szükséges ismeretekkel, készségekkel és analitikus gondolkodással, hogy a diplomások munkahelyi ajánlatokat kapjanak a vezető multinacionális vállalatoktól és a helyi cégektől, valamint az állami vállalkozásoktól.

Karrierlehetőségek

A diplomások különböző szinteken alkalmazhatók a banki, turisztikai és tanácsadói, könyvvizsgálati, biztosítási, külkereskedelmi és szállítási ágazatokban működő magánintézményekben. Emellett esélyük van arra, hogy a képzési időszakok befejezése vagy a vizsgák megnyerése után olyan közintézményekben dolgozzanak, mint a Központi Bank, a Kincstár vagy a Pénzügyminisztérium.

A nemzetközi diákok belépési követelményei

  • Kész online jelentkezési lap href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Középiskolai diploma, iskolai végzettség, átirat és referencia levél az egyetemi hallgatók számára
  • Egyetemi diploma, átirat és tudományos referencia levél diplomás pályázóknak
  • Az angol nyelvtudás bizonyítása
  • Útlevél másolása
  • Útlevél fényképek
Program oktatási nyelve:
  • Angol
Yasar University

22 további kurzus Yasar University »

Utoljára frissítve Január 27, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Nappali
Price
9,000 USD
évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő