BA üzleti és menedzsment

University of Exeter Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BA üzleti és menedzsment

University of Exeter Business School

A Business and Management fokozat inspiráló program, amely a szervezetek céljára és működésére, valamint a nemzetközi üzleti környezetre összpontosít. Vannak olyan gyakorlati elemek is, amelyekkel jobban megismerhetjük a választott munkaterületek kitűnő szerepét, elvárásait és készségeit.

A méltányossági lények a vezetés bevezetésével és a szervezetek és a társadalom közötti kölcsönhatásokkal. A technológiát, az etikát és a környezetet mind figyelembe vesszük, és a gazdasági, statisztikai és könyvelési alapokra is kiterjedünk. A második évben a szervezetek funkcionális műveletei állnak a középpontban, és az utolsó év a tanulmányt a kőfejes stratégiai menedzsment modulba integrálja. A bőséges alkalom mellett választani a választani minden szakaszában, akkor is képes befejezni a disszertáció vagy a gyakorlati üzleti projekt az elmúlt évben.

Kívánt esetben a diákok választhatnak egy évet külföldön, vagy egy évet az iparban, hogy tovább növeljék foglalkoztathatóságukat. Nincs szükség egy korábbi tanulmányra az üzleti életben.

Programszerkezet

Az általunk körvonalazott modulok példát nyújtanak arra, hogy mit várhat el a közelmúltbeli akadémiai oktatáson alapuló szakirányon. A rendelkezésre álló pontos modulok a következő években változhatnak az alkalmazottak elérhetőségétől és a kutatási érdeklődésektől, az új tanulmányi témáktól, az ütemezéstől és a diákok igényétől függően.

Példa modulok

 • Bevezetés a számvitelbe
 • Statisztika: Üzleti és menedzsment
 • Közgazdaságtan menedzsment
 • Üzleti és társadalom
 • A marketing alapjai
 • A vezetés elmélete és gyakorlata
 • Vezetői számvitel
 • Szervezeti magatartás
 • Emberi erőforrás menedzsment
 • Fogyasztói magatartás
 • Operációkezelés
 • Pénzügyi menedzserek
 • Stratégiai menedzsment

Tanulás és tanítás

Alapképzési programjaink számos oktatási módszert alkalmaznak, beleértve előadásokat, szemináriumokat és oktatóanyagokat.

előadások

Az egy vagy két órás előadásokat hetente egyszer tartják az egyes modulok időtartamára. Az előadások célja, hogy tájékoztatást nyújtsanak a modul központi elemeiről, és segítsenek a komplex ötletek megértésében. Sok előadási tananyag elektronikusan hozzáférhetővé válik az előadás során feljegyzett jegyzetek kíséréséhez. Az előadásokat számos munkatárs nyújtja, köztük vezető professzorokat, akik a legújabb kutatási eredményeit beépítik a tanításba. A vendégelőadók, köztük az ipar tagjai is hozzájárulnak egyes modulokhoz.

Szemináriumok és oktatóanyagok

Szemináriumokat és oktatóanyagokat tartanak minden héten, vagy minden második héten minden modul időtartamára. Ezek magukban foglalják az előadások témaköreinek mélyreható feltárását, valamint lehetőséget adnak arra, hogy különböző fogalmakat és elméleteket megvitathassanak és visszajelzést kapjanak az írásbeli feladatokról. Egyes modulok nem rendelkeznek oktatóanyagokkal, és mások az utolsó évben kizárólag tanórákon tanulnak.

Tanulási órák

Az előadásokból, szemináriumokból és útmutatókból álló ütemtervű órák száma a programok és programok közötti időtartam alatt változik, és átlagosan 11 és 14 óra között mozognak. Emellett átlagosan 20-25 órányi független vagy csoportos tanulmányt kell teljesíteni hetente.

Értékelés

A modulokat csoportos munka, tanfolyam, projektmunkák és vizsgák keverékével értékelik; az egyes komponensek súlyozása a modul tudományos követelményei szerint változik. A tanítási feladatok jellemzően 2,500-6000 szó hosszúságúak, és a vizsgák általában a modul végén, januárban és májusban / júniusban kerülnek megrendezésre.

Át kell adnia az első éves értékelést annak érdekében, hogy folytassa a második évben. Van lehetőség arra, hogy a hallgatókat augusztusban és szeptemberben vizsgálják meg, ha semmilyen vizsgát nem tesznek. A diplomaosztályt a második és a végi év végén végzett értékelések alapján ítélik oda.

Karrier

Az üzleti témakörben végzett oklevél segíteni fog olyan alkalmazható készségek széles skálájának kifejlesztésében, mint az analitikus problémamegoldás, a csapatmunka, a kutatás, valamint az információ szervezése és továbbítása. Az üzleti iskola végzettségének többsége a pénzügyi, banki vagy menedzsment karrierjét a kereskedelmi és a közszférában követi. Ezekben az ágazatokban nagyszámú végzős toborzó látogatást tesz Exeterben a diákjaink toborzására. Néhány diplomásunk nagyobb érdeklődésre törekszik a tanulmányaik iránti érdeklődésükben, magasabb fokon, gyakran itt Exeteren.

Belépési követelmények 2019

Tipikus ajánlat

AAA-AAB; IB 36-34; BTEC Nemzeti DDD

Kötelező tantárgyak

GCSE Matematika B vagy 5 vagy GCE AL / AS matematika, tiszta matematika vagy további matematika; GCSE angol nyelv B vagy 5 fokozat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
University of Exeter Business School

Utoljára frissítve November 18, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Locations
Egyesült Királyság - Exeter, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - Exeter, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

Why did Lara choose to study at the University of Exeter Business School?