Hivatalos Leírás

Az autóipar valóban világméretű üzleti álló nemzetközi multidiszciplináris funkciók high-tech műszaki, gyártási, tervezési, kutatási és fejlesztési, logisztika, menedzsment és marketing, valamint minden területét lefedi a hét kontinensen, mint például az USA, Európa, Afrika Ausztrália és különösen Ázsiában, ahol ebben az évtizedben minden autóipari koncentráció 60% -át a globális autóipar számára.

Ennek fő gyártója hub ASEAN, Thaiföld elhelyezni, mint egy stratégiai exportáló helyet biztosít annak a nemzetközi autópiac. Thaiföldön régóta jól ismert része, és alkatrész-beszállítók nagy infrastruktúrával és lehetővé teszi az üzleti környezet által támogatott politikai stabilitás. A thai kormány foglalkoztató politikák, amelyek lehetővé teszik Thaiföld, hogy a "Detroit Ázsia", egy autóipari központja a régióban, a befektetések ösztönzése és a gyártás, valamint egyéb tevékenységek, mint a kutatás és fejlesztés. Számos stratégiai tervek ki az ilyen igény kielégítésére.

Az erős növekedés a gépjárműipar, a régió, a jelenlegi és a következő tevékenységeket igényelnek mérnökök több műszaki ismeretek és készségek a nemzetközi kommunikációs képesség. Az Automotive Design and Manufacturing Engineering (ADME) program egy új dimenzióját multidiszciplináris kurzusok profilalkotás az autóipari, gépészet, mérnöki tervezés, gyártás, a szabályozás és irányítás. Thaiföld egy autóipari központja a régióban. Mivel a gyártás növekszik és más autóipari tevékenységek, mint a tervezés és fejlesztés továbbra is növekszik, így lesz a kereslet a képzett mérnökök a régión belül. Ez a nemzetközi program biztosítja a hallgatókat a multi mérnöki ismeretek és készségek tökéletesen nagyon szükséges gépjármű-összeszerelő, alkatrészek és alkatrész döntéshozók és más támogató iparágak. Az ADME program jól megalapozott kapcsolatokat autógyártók, és néhány osztályt végzett velük együtt teljesítette a hallgatók az ipari tapasztalat.

A diákok választhatnak, hogy koncentrálni a területen, amely előnyös számukra leginkább a különböző mérnöki területeken az autóipar kezdve autóipari tervezéstől a gyártásig. Emellett az ipari karrier, diplomások is dönt, hogy folytatja a magasabb fokú kapcsolódó területeken.

Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus Chulalongkorn University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Június 2019
Duration
9 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő

Június 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date