Hivatalos Leírás

A globalizáció azt jelenti, a verseny a nemzetközi színtéren minden szempontból az üzletből. Termelő és szolgáltató ágazatok különösen nagy hatással van a hajtás, hogy megtalálja a legolcsóbb szállítók és legtájékozottabb dolgozók. Csak azok a cégek, illetve a nemzetek, hogy teljes mértékben kihasználják a fejlett technológia jól felszerelt, hogy válaszoljon az igényeinek 21. századi fogyasztókat. A nanotechnológia egyik ilyen előlegek hogy lehet, és lesz, hatása az összes feldolgozóipari szektor: a nehéz iparágak kis származó autó és petrolkémiai textil- és ruházati. Azok a szolgáltatási ágazatok, így lépést kell tartaniuk a fejlődés a nanotechnológia, ha azok az ügyfelek a legkorszerűbb és hatékony megoldásokat, mint például nanochip megoldásokat orvosbiológiai vagy távközlési szolgáltatók.

Nanotechnológiai lehet alkalmazni szinte minden iparágban, és növelheti az ország versenyképességét. Egyes iparágakban, a nanotechnológia egy eszköz a túléléshez. Annak ellenére, hogy a jeles veszély, hogy lemaradtak, sok cég vagy nemzetek nem tudják betakarítani a teljes potenciálját a nanotechnológia miatt multidiszciplináris jellegét, és a nagy beruházások a kutatás és fejlesztés. A nano-mérnöki program egy ilyen beruházás, és valóban multidiszciplináris hogy ingrains a diákok az alapokat (fizika, kémia, biológia) és az alkalmazott (elektromos, kémiai és anyagvizsgálatok). A legtöbb jelenlegi tudományos és mérnöki diplomák erősen töredezett, és kevés együttműködés a részlegek, így a tudósok, akik túl elméleti beállítottságú vagy mérnökök, akik gyengék a tudományok. A megnövekedett tudásbázis és készségek szükségesek a versenyt jelenti, hogy a mérnökök, hogy erősebb fundamentumok a tudomány és a tudósok, hogy több gyakorlati tapasztalat. A nano-mérnöki program így fogalmazták meg, hogy áthidalja a szakadékot képesség a kettő.

A nano-mérnöki program célja, hogy készítsen az egyetemisták, akik ismerik a kémiai, elektromos és gépészeti anyagok, amelyek az alapvető építőelemei nanotechnológia. Érettségi után, a diákok egy egyedülálló és fontos az emberi erőforrás pool képes kialakítani számos termelő és szolgáltató ágazatok és figyelembe őket, hogy a következő szintre. Példák igénylő iparágak mérnökök nano-mérnöki készségek közé tartoznak a kémiai, orvosi, orvosbiológiai, elektromos és elektronikai, mezőgazdasági, és a textil- és ruházati. A hallgatók rendelkeznek problémamegoldó és elemző készség jellemző mérnökök és ugyanakkor van egy mély megértése a tudomány és anyagok, különösen azok a méretskála a nano-méteres tartományban. Ezek lesznek nyújtásához szükséges iparágak megoldásokat, amelyek az új és jobb, mint a már meglévőket.

A nano-mérnöki program célja, hogy megfeleljen az ipar igényeit mérnökök, amelyek jártasak a különböző aspektusait a nanotechnológia. Azok, akik diplomával a program lehet számítani, amelyet szinte minden azon, hogy részt vesznek a magas hozzáadott értékű gyártás és a legtöbb szolgáltató a hi-tech iparágak, hogy segítsen nekik szerezni a fenntartható versenyelőny. A diplomások ezt a programot lehet hagyatkozni erős tudományos ismereteket, gyakorlati mérnöki készségek és hatékony vezetési ismeretek szükségesek vezet szervezeteket az egyre növekvő verseny a világ.

Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus Chulalongkorn University »

This course is Campus based
Start Date
Június 2019
Duration
8 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő

Június 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date