B.Sc. mélyépítési

Warsaw University of Technology

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

B.Sc. mélyépítési

Warsaw University of Technology

Építőmérnöki Kar a következő programokat az angol:

Bachelor of Science in Engineering

4 éves alapképzés területén

Civil Engineering.

Célok:

Az oktatás területén, a tudást és készségeket a kivitelezés, üzemeltetés és korszerűsítése épületek és építőmérnöki szerkezetek, költség árképzés, és a tudás a jogi és adminisztratív kérdések az építőiparban, valamint a készségek számítógépes módszerek támogatása tervezési és beruházási folyamat.

Minta Modules / Kulcsszavak:

Matematika, fizika, kémia, számítástechnika, Elméleti mechanika, Idegen nyelvek, a társadalmi és az emberiség tanfolyamok, Földmérő, ábrázoló geometria, műszaki rajz, építőanyagok, Szilárdságtan, Mechanics of Structures, alapjai épület, épület Fizika, Műszaki és szervezése Építési munkák, szervezés és menedzsment Építési, Mérnöki geológia, Talajmechanikai és Geotechnikai, Közlekedésmérnöki, Építészeti és Várostervezési, hidraulikai és hidrológiai, létesítmények, hidak, földalatti szerkezetek, Beton szerkezetek, acélszerkezetek faszerkezetek.

Befejezése után a 3. évben a program a diákok választhatnak specializációt a 4. évben. Attól függően, hogy hány érdeklődő diákok bizonyos tanulmányi területen kettőt a következő szakterületek állnak minden évben:

Műtárgyakon (CES)

Célok:

A program középpontjában a szerkezeti kialakítás különböző típusú mérnöki, valamint ipari épületek és építmények. CES tananyag magában foglalja a tervezés, fém, beton, fa és falazott szerkezetek. Ez fedezi a javítási és újjáépítését az épületek és építmények, számítógépes tervezés, építési munkák, tipikus projekt menedzsment és építészeti kialakítása egyszerű épületek.

Minta Modules / Kulcsszavak:

Számítógépes módszerek a mérnöki, Beton szerkezetek, acélszerkezetek épületfizikai, és három választható kurzusok.

Építőipari Műszaki és Menedzsment (CEM)

Célok:

Ez a specializáció foglalkozik a végrehajtás, a működés és a projekt menedzsment. CEM középpontjában a technológia és szervezetek az építési munkák, beleértve a számítógépes technika, válogatott anyagok, építési, szolgáltatási és az épület, műtárgyak. CEM foglalkozik építési folyamat jellegzetes épületek vagy korszerűsítés, javítása és átalakítása meglévő épületek, és a gyártási folyamat az alkatrészek vagy az építőipari termékek.

Minta Modules / Kulcsszavak:

Számítógépes módszerek a Management, Technológiák az építési munkák, költség és eredményességének beruházási, termelési eljárások, ásványi, polimer, Aszfalt kompozitok Technology, és a két választható kurzusok.

Fenntartható Building (SB)

Célok:

A specializáció összpontosít kapcsolatos kérdések integrált kialakítása környezetbarát épületek és építmények. Program tartalmazza a téma területekről módszerek kiválasztására és értékelésére építőanyagok, hogy megfeleljen a fenntarthatósági kritériumok, módszerek hatásának értékelése az épületek által a környezetre, az életciklus-elemzés, a fejlett módszerek épületfizikai kapcsolatos kérdésekkel revitalizáció és termo-korszerűsítés az épületek, valamint a numerikus szimulációk és elemzés. SB is foglalkozik a számítógéppel segített tervezés és építési munkálatok, és alapelveit az építészeti tervezés.

Minta Modules / Kulcsszavak:

Computing Fenntartható Building, Építőipari fizika, tervezése épület elveivel összhangban a fenntartható fejlődés elemei, Fenntarthatóság az építészetben, a fenntartható építőanyagok, és két választható kurzusok.

Közlekedésmérnöki (TE)

Célok:

Közlekedésmérnöki specializáció elkötelezett a közlekedési rendszer tervezés és menedzsment, és kialakítása közlekedési létesítmények, beleértve az utakat és vasútvonalakat. TE foglalkozik geometrikus, forgalombecslésben, a technológia és szervezetek építkezés beleértve a számítógépes technikák, anyagok kiválasztása, szolgáltatási és karbantartási közlekedési infrastruktúra.

Minta Modules / Kulcsszavak:

Számítógépes módszerek a Highway Engineering, Highway Engineering, vasúti mérnöki, Földmunkák és struktúrák, járdák és közúti Materials Technology, és a három választható kurzusok.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
48 Év
Nappali
Price
ár
2,000 EUR
szemeszterenként
Locations
Lengyelország - Warsaw, Masovian Voivodeship
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Lengyelország - Warsaw, Masovian Voivodeship
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt