Hivatalos Leírás

Kar Teljesítmény és repüléstechnikai Engineering

Kar Teljesítmény és repüléstechnikai Engineering a következő programokat az angol:

Bachelor of Science in Engineering

3,5 éves egyetemi kurzusok kínálnak a következő területeken:

  • Légközlekedési mérnökség
  • Power Engineering

A program céljai vannak, hogy hozzon létre szilárd alapvető műszaki ismeretek az első évben a tanulmányok, akkor megismertetni a hallgatókkal a témák a tárgya tanulmány. A diplomások képzett állást az iparban, és készen áll, hogy műszaki problémák megoldására.

Légközlekedési mérnökség

Pályakezdő Aerospace Engineering igazolni szükséges szakértelem modern repülőgépipar, a légitársaságok és más iparágakban alkalmazó új technológiákra. Ők is készek, hogy válaszoljon az igényeinek kutatóintézetek kutatási, tervezési, fejlesztési és karbantartási repülőgépek és űrhajók. Emellett az alapvető elektronikai és informatikai tudományok, beleértve a CAD, rendelkeznek olyan szilárd tudást mechanika, termodinamika - együtt understading égési folyamatok, anyagok és gyártási technológiák, amelyeket használnak űrkutatásban.

Minta modules / Kulcsszavak: Matematika, fizika, mechanika és Computer Science, elektrotechnika, idegen nyelv és a nem-műszaki tárgyai (többnyire Economics), alapjai Mechanikai tervezés, Irányítástechnika, Repülési és Űrhajózási, légiforgalmi rendszerek, Mechanics of Flight, Anyagok Aerospace Technologies, meghajtó rendszerek és Rotorcrafts.

Program oktatási nyelve:
Angol
Warsaw University of Technology

9 további kurzus Warsaw University of Technology »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
42 hónapok
Nappali
Price
1,500 EUR
szemeszterenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019