Read the Official Description

Ajánlatkérő: College of Science, Engineering,

Áttekintés

Növelje a készségeket a Cyber ​​Securityben
Grand Canyon University Informatikai Tudományok Bachelor fokozata a Cyber ​​Security programban felkészíti Önt arra, hogy belépjen az információs technológia gyorsan növekvő igényeire. Ha keresi a számítógépes biztonságot az agglegényektől, hanem mélyreható megértést szeretne szerezni az IT értékéről, akkor ez a fokozat az Ön számára. Ismerje meg, hogyan javíthatja az üzleti teljesítményt, növelheti a szervezeti hatékonyságot és csökkentheti a vállalati rendszerek költségeit. Az informatikai főiskolák a számítógépes biztonsági fokozattal kapcsolatos hangsúlyt fektetik az IT-alapú üzleti, szoftvertermék és eszközök, vállalati információs rendszerek és a számítógépes biztonság alapvető kompetenciáira.

Ha a Cyber ​​Security programban a Bachelor of Science programot keres, akkor ez az informatikai program a cyberbiztonsági hangsúlyt a GCU-ról teszi ki, amely a számítógépes védelem, a számítógépes műveletek és a számítógépes jog kapcsolatába mutat. Megszerzi a számítógépes kriminalisztika folyamatait és céljait, valamint terveket és stratégiákat dolgoz ki a biztonsági architektúrák számára. A hangsúly csúcspontja a számítógépes biztonságot célzó informatikai kapcse projektnek.

A cyberbiztonsági főiskolákhoz hasonló informatikai program a cyberbiztonság hangsúlyozásával a számítógépes műveletek tervezésére és végrehajtására, a számítógépes bűnözésre és a számítógépes jogokra összpontosító tanfolyamok, valamint a digitális igazságügyi nyomozások, a biztonsági architektúra, az információbiztonság és a biztonságos rendszerfelügyelet területén kínál tanfolyamokat. Ez a program arra készteti Önt, hogy megoldja a problémát a technológia és a számítógépes programozás segítségével, ugyanakkor kihasználja saját tapasztalatait. Az alkalmazott, gyakorlati tevékenységekre összpontosítva Önnek megfelelő képzést kell szereznie ahhoz, hogy kitűnjön a számítógépes munkaerő biztonságának azonnali bejutása során.

Azok a hallgatók, akik az informatika főiskoláiba kerülnek, és akiket a számítógépbiztonsági szakképzésben kell hangsúlyozni, ismerniük kell az algebra és az általános irodai alkalmazásokat. Az átadásbarát program olyan hagyományos, online vagy kohorsz diákok számára készült, akik különböző informatikai területeken szeretnének megszerezni a belépő szintű pozíciókat a számítógépes biztonságra, az új karrierre való áttérésre vagy projektek készítésére a munkahelyi jelöltség megerősítésére. Lehetőséged van arra, hogy jóváhagyott tanúsítványokat alkalmazzon az oklevelére.

Diplomamunka

Gain Hands-On szakmai tapasztalat
A program végzős hallgatói rendelkeznek azzal a készséggel, hogy technológiai megoldásokat és különböző helyi és felhőalapú programokat alkalmazzanak a technológiák telepítésének, konfigurálásának és kezelésének elősegítésére. A biztonsági kapszula informatikai projekt segíthet fejleszteni a technikai írást és az üzleti prezentációs készségeket a munkaerő számára. Egy csapat részeként olyan projektjavaslatot dolgoz ki, megvalósíthatósági tanulmányt végez, megtanulja megvédeni a szellemi tulajdont, és létrehozni egy projekt költségvetését és ütemezését.

Azok, akik a Cyber ​​Security Science Bachelor programot keresnek, hanem egy olyan szigorú informatikai tantervet is meg akarnak tenni, amely elősegíti a tanulás elősegítését mind az előadásokkal, mind a laboratóriumokkal, szeretné ezt a diplomát folytatni. A tanfolyam részeként a platformtechnológiákat, a hálózatépítést, az információbiztosítást, az informatikai biztonságot és a menedzsmentet, a programozási alapokat, a számítási felhőt és a webrendszert és technológiákat tanulmányozza. Ön is tanulni szakmai és etikai gyakorlatok tekintetében az információs technológia segítségével a lencse a mi keresztény világnézet.

Mit tanulsz?

Szerezzen egy specialitást a Cyber ​​Security-ben
A tantárgy témái:

  • A cloud computing és annak átalakító hatása az informatikai iparra
  • Informatikai rendszerek tervezése és megvalósítása üzleti realitások és célok szerint
  • Információs technológiai projektmenedzsment és tárgyhoz kapcsolódó adatbázisok
  • A virtuális vállalati és adatközpont infrastruktúrájának kialakítása, kezelése és karbantartása
  • Számítástechnikai biztonság, etikai hackelés és internetes kriminalisztikai vizsgálatok

Karrier eredmények

Védje és védje a hálózati rendszereket
Az informatikai szakirányú szakirányú szakirányú szakirányú szakirányú szakirányú szakirányú szakirányú szakképzettséggel rendelkező IT-projektmenedzser, hálózati támogató szakember, rendszermenedzser, informatikai oktató vagy rendszerintegrátor . A kiberbiztonság terén kiemelt szerepet kaphat egy biztonsági elemzőként való karriert keresve, amelynek várható növekedése 2012 és 2022 között 37 százalék. *

* A Munkaügyi Statisztikai Hivataltól kapott információk

Programhelyek

Egyetem
Csatlakozzon a Grand Canyon University élénk és növekvő egyetemi közösségéhez, a hagyományos diákok számára tervezett nappali órákon. Merüljön el egy teljes egyetemi tapasztalattal, kiegészítve a keresztény világnézetünk keretében tervezett tantervvel. Új modern tantermek, lakosztály stílusú lakóházak, népszerű étkezési lehetőségek, üdülőhelyi úszómedencék és a dinamikus diákélet megteremtésének középpontjában a GCU kiváló választás a középiskolai hallgatók és az átutalók számára. Izgalmas események, jól ismert vendéghangszórók és I. osztályú atlétika kerekíti ki a hagyományos hallgatói élményt. A barátságos campus közösségünk tökéletes hely a cél eléréséhez.

Online
Folytassa a következő generációs oktatást egy online diplomával a Grand Canyon University . Gyakorlatilag és rugalmassá teheti diplomáját az online tanfolyamokon, amelyek segítségével bármikor, bárhonnan tanulhat. A GCU a legtapasztaltabb vezetést kínálja az online képzési programok megvalósításában. A teljes munkaidős oktatók és a teljesen képzett segéd oktatók, akik erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a területükön, támogatják Önt minden lépésében. A karrier-orientált szakemberekkel szemléltetve, online osztályaink olyan intim környezetet biztosítanak, amely ösztönzi a vonzó és vitatható vitákat. Válasszon a különféle főiskolákon belüli programok közül a nagy keresletű foglalkoztatási területeken. Az órák gyakran kezdődnek.

Este
Grand Canyon University esti programjai kielégítik a dolgozó szakemberek igényeit, akik inkább személyes tanulási környezetet kívánnak. Éjszakai óránk hetente egyszer találkozik, és felkínálja a tipikus főiskolai osztályok interakcióját és vitáját. Éjszakai órák egy meghatározott számú hallgató számára készültek, és meleg, gondoskodó környezetet biztosítanak, amely támogató élményt nyújt. Egy esti kohorszban ugyanazokkal a karrierükkel rendelkező osztálytársakkal haladhat előre a képzési programon keresztül, amely lehetőséget kínál arra, hogy összekapcsolódjon és olyan kapcsolatokat építsen ki, amelyek túlmutatnak az osztályteremben. A tanfolyamok gyakran kezdődnek különböző helyszíneken, beleértve a fő kampuszt is.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program taught in:
Angol

See 42 more programs offered by Grand Canyon University »

Last updated February 20, 2018
This course is On-line, Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline