Hivatalos Leírás

Vizsgálatból Chula és UQ

A közös nemzetközi Pszichológia Program (JIPP) által kínált Chulalongkorn University együtt a University of Queensland (Ausztrália), egy innovatív négyéves program, amely felett a diákok meg kell keresni legalább 125-kredit tanfolyam. JIPP kínál sugárút diákok szert rengeteg tapasztalattal tanul két neves intézmények. A diákok töltik az első két év (4 félév) a Chulalongkorn Egyetem, és a következő három félév tanfolyamot a School of Psychology, a University of Queensland. Az utolsó félévben kerül töltött Chulalongkorn Egyetemen.

1 év és 2-es Chula

A különféle bevezető tanfolyamok, a diákok megtanulják az általános megközelítés a pszichológia első két évben. Egyéb tanfolyamok diákoknak meg kell tennie azok, angol, statisztikák és kutatás módszertani mivel ez elengedhetetlen bármely akkreditált program a pszichológia. Ezen felül a diákok választhatnak a különféle általános tanfolyamok.

Nagy kaland UQ 3. év és 4/1

A harmadik tanév, és az első fele a negyedik, a diákok fejleszteni mélyebbre területén viselkedési idegtudományok a University of Queensland, rangsorolva a 9. által QS World University Rankings 2013 pszichológia (tovább). Szintén szükséges, nagyobb mélységben tanfolyamok foglalkozó kutatási módszerek és pszichológiai vizsgálat.

Year 4/2 vissza Chula

Az utolsó félévben, amelyet töltött Chulalongkorn Egyetem, a tananyag eltolódik a hangsúly a hogy egy elméleti megközelítés, hogy egy önálló irányított megközelítés. Akik az utolsó félévben a JIPP szenteli sok az oktatási idő az ilyen követelményeket a vezető projekt és az egyes vizsgálatokban.

Nyerj 2 pszichológia fok Mind Chula és UQ

A sikeres befejezése a közös nemzetközi Pszichológia Program, a diákok keresni két fokkal; Bachelor of Science in pszichológia Chulalongkorn Egyetem és a Bachelor of Arts Pszichológia a University of Queensland. Részletek a vizsgálati terv körvonalazza az alábbiak szerint:

Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus Chulalongkorn University »

This course is Campus based
Start Date
Június 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő

Június 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date