B.Eng (Hons) Elektromos

Általános információk

Program leírás

A B. Eng (Hons) elektromos

Ön tanulmányozza mind az elméleti, mind a gyakorlati jellegét az elektromos és elektronikus mérnöki. Jelentős hangsúlyt kell fektetni az elektronika beágyazott rendszerek formájában történő alkalmazására - olyan elektronikus rendszerekre, amelyek beágyazhatók más termékekbe, amelyek nem szükségszerűen elektronikusak, mint például autók, orvosi vagy más ipari rendszerek. A kurzus kiterjed az élvonalbeli és a feltörekvő technológiákra is. Ide tartoznak az intelligens hálózatok, amelyek az elektromos hálózatok korszerűsítése révén képezik az elektromos szolgáltatások következő generációját világszerte, valamint a testfelszíni hálózatok - olyan hordozható számítástechnikai eszközök vezeték nélküli hálózata, amelyek számos potenciális felhasználási lehetőséget kínálnak, beleértve az olcsó és folyamatos egészségügyi ellenőrzést.

A kurzus végsõ szintje választható modulokat kínál, amelyek lehetõvé teszik, hogy speciális ismereteket szerezzen az alkalmazott elektronika területén, amely az iparban jelentõs igényt jelent. Ide tartoznak olyan területek, mint a digitális jelfeldolgozás, az integrált áramköri tervezés, az energiarendszerek, az intelligens hálózatok és a megújuló energiák.

Kínálunk B. Eng (Hons) elektromos

128501_pexels-photo-132700.jpegAlexander Dummer / Pexels

Tanfolyam tartalom

  • AME6011 BE (Hons) nagyprojekt
  • AME6013 menedzsment és vállalati mérnöki munka
  • EEE6011 Elektromos gépek
  • EEE6012 Műszaki elektromágnesesség
  • EEE6016 Megújuló energiák (választható)

Belépési követelmények

A pályázóknak általában elismert mérnöki képesítéssel kell rendelkezniük, amely legalább 120 kredit HE4 és 120 kredit HE5; például felsőfokú végzettség, felsőfokú nemzeti diploma vagy alapítványi diploma.

Az elfogadáshoz általában egy kielégítő interjú (személyes, telefonos vagy Skype-interjú) lefolytatása is. Az interjú lehetővé teszi számunkra, hogy meghatározzuk a program iránti elkötelezettségünket és az Ön számára való alkalmasságot, valamint tisztázza az esetleges kérdéseit.

Ha az angol nem az első nyelv, akkor általában IELTS 6.0 -ra (vagy azzal egyenértékű) is szükség lesz. Ha nem rendelkezik a szükséges angol szinttel, akkor tanulmányozhat nálunk angolul az IELTS 4.0 (vagy azzal egyenértékű) segítségével.

díjak

Jelentkezési díj* Regisztrációs díj (évente) Tandíj (évente) Vizsga díja ** (évente)
2100 AED 2,200 AED 35 000 AED 816 GBP

Az összes díjat felül kell vizsgálni, és évente felülvizsgálják.
Az összes díjat 5% ÁFA-val kell fizetni a Szövetségi Adóhatóság szerint.

*Alkalmazás

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah was first established in 2008 and is licensed by the Government of Ras Al Khaimah. We offer Undergraduate and Post Graduate degree programmes ... Tovább

The University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah was first established in 2008 and is licensed by the Government of Ras Al Khaimah. We offer Undergraduate and Post Graduate degree programmes in several disciplines. Kevesebb