Hivatalos Leírás

Computer Science in Business Administration és

Computer Science in Business Administration és a hallgatók szerezzenek ismereteket a számítógép-tudomány a szélesebb kezelése, a közbiztonság és a közigazgatásban. Amellett, hogy az általános gazdasági ismeretek, tanulmányok biztosítja a hallgatókat a készségek gyakorlati alkalmazása az informatikai eszközöket, hogy támogassa az üzleti vállalkozások igényeinek és adminisztratív folyamatok.

A hallgatók önállóan új szoftvert modern programozási nyelvek, adatbázis tervezés, használja a modern információs technológiák területén az e-business, részt vesz a projektek végrehajtását és kezelését, részt vesznek a folyamatok számítógépes irányítás. Tanulmányai során a hallgatókat a vizsgák a területre szakosodott az információs technológia a szabványok CISCO: CCNA, CCNP. Az előnye, hogy a tanuló gyakorlati oktatás folyamatában végzett az igények hivatásos katonák.

Különlegességek fut a vizsgálat során:

  • internetes technológiák
  • Információs rendszerek kezelése
  • Menedzsment és az adminisztráció a telekommunikációs hálózatok

Profil diplomás

Hála a tudást és készségeket szerzett diplomások Computer Science in Business Administration és kaphatnak munkát a következő intézmények:

  • a közszférában (katonai, rendőri) - pozíciói szakemberek a területen a tervezés, építés és adminisztráció távközlési hálózatokon keresztül;
  • gyártó cégek és szolgáltató cégek - pozícióban lévő szakemberek és a terület szakértői a hálózati adminisztráció;
  • a távközlési cégek - pozícióban szakemberek a modern távközlési berendezések.
Program oktatási nyelve:
Lengyel

5 további kurzus University of Applied Sciences in Wałcz »

This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019