Az Este Folyamán A Megőrzése és Helyreállítása, A Kulturális örökség

IED – Istituto Europeo di Design Como

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Az Este Folyamán A Megőrzése és Helyreállítása, A Kulturális örökség

IED – Istituto Europeo di Design Como

Az Academy of Fine Arts Aldo Galli - IED Como javasolja az ötéves során megőrzése és helyreállítása kulturális javak este időrésben, hogy megfeleljen az igényeinek a sok munkás, akik a korábbi képzési azonban a jogalkotási szempontból, nem biztosít a címe restaurátor. A bizottság értékeli a korábbi tanulmányi programot és annak összeegyeztethetőségét a miniszteri rendelet az év a hallgató felvételi és képessé teszi arra, hogy képes kötni a tanulmányok és a hozzáférés, a dolgozat vizsga, vizsga ez helyreállt tanúsított szakma.

Ehhez természetesen a frekvencia csökken, de fenntartotta a minőségi követelmények és a képzési terv által előírt minisztérium szerint a törvényes autonómiáját Képzõmûvészeti Aldo Galli - IED Como.

A tanfolyam célja, hogy a képzés szakosodott megőrzése a művészeti örökség, hogy a hallgatók a szükséges eszközök fejlesztése a megfelelő helyreállításához, amelynek meghatározása figyelembe veszi nemcsak az egyéni sajátosságait, hanem a sok változó nyomon követhető a különböző környezeti feltételek és az öregedés az alkotó anyagok.

Az öt Oscar Aldo Galli lehetőséget kínál arra, választhat a "restaurálása kő anyagok és termékek", amely fel a restaurátor üzemképes állapotban falfestmények, mozaikok, kő, és "A festmények restaurálási fából készült támogatást és gyártása textil ", ami lehetővé teszi az orvos foglalkozni nemcsak a műalkotások hagyományosabb a kortárs összeszerelt szintetikus anyagok.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Olasz


Utoljára frissítve September 24, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
5 Év
Nappali
Price
ár
16,000 EUR
Locations
Olaszország - Mint
Kezdet: okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Olaszország - Mint
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt