Az e-kereskedelem grafikai tervezése

University of Jamestown

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Az e-kereskedelem grafikai tervezése

University of Jamestown

A Jamestown Egyetem grafikai tervezése az e-kereskedelem tantervében kínálja az elméletet és a készségeket, amire a diákoknak szükségük van a grafikai karrierre, valamint a bölcsészettudományi háttér biztosítására.

Grafikai tervezés az E-Commerce Major számára

A Jamestown Egyetem E-Commerce Grafikai Tervezését a Számítástudományi és Technológiai Tanszék nyújtja a Művészeti Tanszék, az Üzemi Tanszék és a Kommunikációs Művészeti Tanszék támogatásával. A vizuális művészet, a kommunikáció, a marketing és a számítástechnikai készségek területén a tanfolyamoknak ez az egyedülálló kombinációja nagy szükség van a jelenlegi üzleti és ipari támogatáshoz. Ez a főbb olyan diákok számára ajánlott, akik érdekei és jövőbeli törekvései magukban foglalják a számítógépes vizuális kommunikáció létrehozását vagy megvalósítását. Az e-kereskedelem grafikai tervezésének fokozatai a kereskedelmi művészetben, a weboldal fejlesztésében és irányításában, illusztrációkban, reklámozásban, marketingben és kommunikációban vezetnek. Egyedi programunkban Ön:

Ismerje meg a jó tervezés alapjait, amelyek magukban foglalják a típus és a képek megjelenítésének módját. Akár a nyomtatott, akár a multimédiás célokról van szó, megtanulod használni a legmodernebb számítógépes programokat, amelyeket minden grafikusnak ma kell tudnia.

Ismerje meg a marketing készségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy olyan környezetet hozzon létre, ahol végső szállítási céljait a piackutatás, tervezés és karbantartás támogatja a szervezet minden területén, hogy kielégítse a célközönség igényeit.

Ismerje meg a szükséges kommunikációs készségeket ahhoz, hogy egy meggyőző érvet kombináljon a megfelelő eszközzel, hogy hatékonyan átadja üzenetét.

A Jamestown Egyetem grafikai tervezésének különbségei az E-Commerce programhoz:

  • Számítógépes osztályok tanított a state-of-art Unruh és Sheldon Center for Business and Technology
  • Kis létszámú, amelynek középpontjában a kiválóságot a tanításban és a diákok tanulási
  • Jelentős lehetőségek nemzetközi tanulmányokra, gyakorlati tapasztalatokra és társ-tantervi tevékenységekre

Bizonyított siker

  • A hallgatók rendszeresen értékelik az első három egyetemi üzleti és számítástechnikai versenyen mind az állami, mind a nemzeti Phi Beta Lambda Leadership konferenciákon
  • 98% -os átlagos elhelyezkedési aránya hat hónapon belül a diploma megszerzése után az utóbbi végzős időseknek
  • Számos munkaadó, mint például a Microsoft és az UTC Aerospace Systems, ismételten felvásárolja a University of Jamestown végzettek
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve November 1, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Price
ár
20,758 USD
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Jamestown, North Dakota
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Jamestown, North Dakota
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt