Hivatalos Leírás

A Jamestown Egyetem grafikai tervezése az e-kereskedelem tantervében kínálja az elméletet és a készségeket, amire a diákoknak szükségük van a grafikai karrierre, valamint a bölcsészettudományi háttér biztosítására.

Grafikai tervezés az E-Commerce Major számára

A Jamestown Egyetem E-Commerce Grafikai Tervezését a Számítástudományi és Technológiai Tanszék nyújtja a Művészeti Tanszék, az Üzemi Tanszék és a Kommunikációs Művészeti Tanszék támogatásával. A vizuális művészet, a kommunikáció, a marketing és a számítástechnikai készségek területén a tanfolyamoknak ez az egyedülálló kombinációja nagy szükség van a jelenlegi üzleti és ipari támogatáshoz. Ez a főbb olyan diákok számára ajánlott, akik érdekei és jövőbeli törekvései magukban foglalják a számítógépes vizuális kommunikáció létrehozását vagy megvalósítását. Az e-kereskedelem grafikai tervezésének fokozatai a kereskedelmi művészetben, a weboldal fejlesztésében és irányításában, illusztrációkban, reklámozásban, marketingben és kommunikációban vezetnek. Egyedi programunkban Ön:

Ismerje meg a jó tervezés alapjait, amelyek magukban foglalják a típus és a képek megjelenítésének módját. Akár a nyomtatott, akár a multimédiás célokról van szó, megtanulod használni a legmodernebb számítógépes programokat, amelyeket minden grafikusnak ma kell tudnia.

Ismerje meg a marketing készségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy olyan környezetet hozzon létre, ahol végső szállítási céljait a piackutatás, tervezés és karbantartás támogatja a szervezet minden területén, hogy kielégítse a célközönség igényeit.

Ismerje meg a szükséges kommunikációs készségeket ahhoz, hogy egy meggyőző érvet kombináljon a megfelelő eszközzel, hogy hatékonyan átadja üzenetét.

A Jamestown Egyetem grafikai tervezésének különbségei az E-Commerce programhoz:

  • Számítógépes osztályok tanított a state-of-art Unruh és Sheldon Center for Business and Technology
  • Kis létszámú, amelynek középpontjában a kiválóságot a tanításban és a diákok tanulási
  • Jelentős lehetőségek nemzetközi tanulmányokra, gyakorlati tapasztalatokra és társ-tantervi tevékenységekre

Bizonyított siker

  • A hallgatók rendszeresen értékelik az első három egyetemi üzleti és számítástechnikai versenyen mind az állami, mind a nemzeti Phi Beta Lambda Leadership konferenciákon
  • 98% -os átlagos elhelyezkedési aránya hat hónapon belül a diploma megszerzése után az utóbbi végzős időseknek
  • Számos munkaadó, mint például a Microsoft és az UTC Aerospace Systems, ismételten felvásárolja a University of Jamestown végzettek
Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus University of Jamestown »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
20,758 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019