Read the Official Description

Ahogy az információs technológiák mozogni, hogy egységesítsék az üzleti folyamatok, az emberi tőke válik az egyik kritikus erőforrások egy szervezet. Folyamatosan változó ipari és kereskedelmi munkahelyi törvények és a nemzetközi és a globalizáció vállalkozások jelentette volna, hogy az emberi erőforrás menedzsment vált kritikus stratégiai dimenzióját minden szervezet.

A BBA Human Resource Management felkészíti a diákokat, hogy hozzájáruljon mind stratégiai és működési felé a szervezet fejlődését, illetve a munkaerő. A diákok a program meg fogja vizsgálni a stratégiai alkalmazottak, javadalmazási és juttatási, Munkavállaló, munkaügyi kapcsolatok, Integrált Emberi Erőforrás Fejlesztési rendszerek és döntéstámogató folyamatok.

Előnyök

Hallgatókat a Bachelor of Business Administration Emberi Erőforrás Menedzsment lesz képes alkalmazni a különböző módszerek és technikák optimalizálása hasznosítása az emberi tehetség, nevezetesen a legértékesebb eszköz a szervezet. A diákok fogják elkészíteni a elméleti és gyakorlati készségek, hogy belépjen az egyik legváltozatosabb és döntő tudományág a huszonegyedik században.

Program taught in:
Angol

See 12 more programs offered by Canadian University Dubai »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
64,865 AED
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019