Az üzleti adminisztráció alapképzése a nemzetközi üzleti életben (bba)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Az üzleti adminisztráció alapképzése a nemzetközi üzleti életben (bba)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Oktatási és szakmai célok

A nemzetközi üzleti vagy a DIB szakirányú programot úgy tervezték, hogy megfeleljen a nemzetközileg orientált kis- és középvállalkozások követelményeinek, és teljes egészében angolul folytatódik. A program célja olyan finn és nemzetközi diákok számára, akik érdekes karriert keresnek az innovatív nemzetközi üzleti, értékesítési és marketing, menedzsment vagy vállalkozói tevékenység terén.

A multikulturális tanulási környezetben mutatkozó interakció hangsúlyozásával, amely ösztönzi a kezdeményezést, az interakciót és az innovációt, növeli a diplomások képességeit a nemzeti, szervezeti és foglalkozási kultúrák közötti különbségek felmérésére.

Megtanulja a részt vevő előadások és megbeszélések, a csoportos munkák, prezentációk, részt vesz a különböző projektek, esettanulmányok és a látogató vállalatok. A tanfolyamok nagy részét a külföldi partneregyetemek látogató előadóival együttműködve nyújtják. A szoros együttműködés a munka világával lehetővé teszi, hogy az előadások során tanult elméletet a gyakorlatba helyezze. A tanulmányokban foglalt gyakorlati képzés lehetővé teszi, hogy már a tanulmányaid során hálózatba kapcsolódjunk Finnországban és külföldön.

Tanulmányi tartalom

A nemzetközi üzleti képzési program elsősorban az innovatív nemzetközi üzleti tevékenységek terén megkövetelt különböző készségek fejlesztésére koncentrál, amelyek biztosítják a hallgatók számára a nemzetközi környezetben való munkát. Megtanulja, hogyan készítsen nemzetközi értékesítési és marketingterveket, és hogyan hajtson végre, koordináljon és irányíthassa azokat. A nyereséges ügyfélkapcsolatok létrehozásának, fejlesztésének és fenntartásának tudása növeli az Ön értékét a munkaerőpiacon.

A program magában foglalja a nemzetközi marketing menedzsmentet is, amely lehetővé teszi elemzések, nemzetközi piaci felmérések elvégzését és piaci belépési stratégiák kialakítását. Az informatika, a humán erőforrás menedzsment, a menedzsment és a számviteli tanfolyamok fontos szerepet töltenek be a szakoktatásban, és elmélyítik a vállalati ügyintézés megértését. A diplomások olyan megközelítést alkalmaznak, amely a kereslet és a felhasználó orientált innováción alapul, amelyek lehetővé teszik a projekttevékenységekben való kezdeményezést kezdeményező és fejlesztő megközelítéssel.

A 3,5 éves tanulmányok alapismeretekből, szakmai tanulmányokból, gyakorlati képzésből, szabadon választható tanulmányokból és az alapképzésből állnak. A tanulási környezet magában foglalja az e-learning elemeket is. Tanulmányok az értékesítés és a marketing, nemzetközi üzleti, tárgyalási készségek, vállalkozói készségek, menedzsment, nyelvek és számítástechnika tanfolyamai. A gyakorlati képzést a harmadik év őszi időszakában vagy Finnországban vagy külföldön, a nemzetközi üzleti tevékenység területén végzik.

A hallgató speciális igényei figyelembe vehetők a személyes tanulmányi tervben.

Nemzetközivé

A diákokat arra ösztönzik, hogy részt vegyenek egy diákcsere időszakban az egyik partnerintézményben, és külföldön egy gyakorlati képzést is végezzenek.

A diákoknak is lehetősége nyílik arra, hogy a partner egyetemre egy kettős diploma programot alkalmazzanak. A Double Degree programban a hallgatók részben tanulmányi részt vállalnak a partnerintézményben, és mindkét felsőoktatási intézménytől diplomát kapnak, miután az Oulu UAS-on végzett.

Sokoldalú lehetőségek az Oamk LAB-nál

Az Oamk LAB-k egyedülálló képzési és fejlesztési programot kínálnak az Oulu UAS hallgatói számára. A tanulás interdiszciplináris projektek tanulmányozásán és munkáján alapul, amelyek célja a termékek, szolgáltatások és start-upok fejlesztése. A tanulmányok a harmadik vagy negyedik hallgatókra vonatkoznak, és külön pályázati idővel rendelkeznek. Három LAB opció áll rendelkezésre:

Az Oulu Game LAB - a multidiszciplináris csapatok létrehozására összpontosít, amelyek prototípusokat, termékeket, majd induló vállalkozások létrehozását célozzák a globális játékipar számára.

DevLAB - a 2016 tavaszán a középpontok az egészségügyi / wellness és energia / környezet iparágak és 2016 őszén a zöld fenntarthatóság és a természeti erőforrások.

Az EduLAB - a globális oktatási iparágra összpontosít.

Minősítés

Érettségi után a hallgatók Bachelor diplomát kapnak a Business Administration (BBA), a Tradenomi amk finnül. Az oklevél adja meg a képesítést, hogy pályázzon a munkahelyek és álláshelyek, ahol akadémiai végzettség szükséges. Bachelor diploma is lehetővé teszi a diplomások továbbra is mesterképzésre.

Karrierlehetőségek

A program lehetővé teszi a sokoldalú karrier lehetőségek mind Finnországban, mind nemzetközi szinten. Általában a diplomások pályafutásuk a területeken, mint a nemzetközi értékesítési és marketing, ügyfélszolgálat, értékesítés és irodai feladatok, személyügyi, pénzügyi, marketing tervezés és a megvalósítás vagy a nemzetközi kereskedelem import és export. A címe az alábbiak valamelyike ​​lehet:

  • Account Manager
  • Marketing menedzserek és segítségnyújtás
  • Marketing koordinátor
  • Customer Service Agent
  • Értékesítési vezető és tárgyaló
  • Beszerzési vezető
  • Vállalkozó
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve December 20, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Contact school
Duration
Időtartam
42 hónapok
Nappali
Price
ár
8,000 EUR
8000 EUR / tanév
Information
Deadline
Kérj Információt
Application period: 9-24 Jan.
Locations
Finnország - Oulu
Kezdet : Contact school
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Application period: 9-24 Jan.
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Contact school
Finnország - Oulu
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Application period: 9-24 Jan.
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

Oulu UAS offers good opportunities for business life

My day at Oulu UAS: International business