Read the Official Description

Az állatokkal kapcsolatos attitűdünk összefüggésben áll azzal, hogy hogyan eszünk, hogyan élünk, és hogyan tiszteljük természetes vagy belföldi környezetünket. A világnak gondot kell tennie az állatoknak a mezőgazdaságban, a politikában, a jogban és a vadon élő állatok megőrzésében.

Az állatok megőrzése és gondozása a vadon élő állatokra gyakorolt ​​emberi hatásokra válaszul növekvő terület. A fő szolgálja a diákokat, akik azt szeretnék biztosítani, hogy pozitív hatással legyenek az állatok populációira és az egyénekre. A diákok szabadon választhatják saját pályájukat, amelyek a vadon élő állatokra, állatokra vagy háziállatokra összpontosítanak.

A nagyobb jelentőségű érdeklődés az ember-vadon élő állatok konfliktusainak, az állatok felhasználásának és az állatok jólétének növekvő aggodalmát tükrözi. Az állatok közötti kölcsönhatások feltérképezése, valamint az emberek és a nem humán állatok egymás életére gyakorolt ​​hatása mellett ez az interdiszciplináris program a különböző perspektíváknak való kitettséget szolgálja, ideértve a fenntartható mezőgazdaságot, a fogvatartott állatok gondozását, a filozófiát, a biológiát, a természeti erőforrás-gazdálkodást, és a törvény.

A fő egyetemi diplomát kínál (olyanok számára, akik az alkalmazott tudományos szakmákban érdekeltek, mint a vadgazdálkodás vagy állatorvosi ellátás) vagy a Bachelor of Arts fokozatot (a karrierlehetőségek iránt érdeklődő diákoktól kezdve a háziállatoktól a vadon élő állatok megőrzéséig.

A Green Mountain College számos helyi erőforrással rendelkezik, amelyek támogatják az állatok tanulmányozását. A háziállatok tanulmányozásához ez magában foglalja a 22 hektáros Cerridwen Farmot az egyetemen, valamint a Vermont és New York helyi gazdálkodási közösségeit, beleértve a helyi tejet és a lovaglást. A vadon élő populációk tanulmányozásához a források közé tartoznak a folyó mentén található campus-helyszínek, a Dean Preserve és a helyi Champlain-tó és a Hudson-folyó vízpartjai.

Program taught in:
Angol

See 6 more programs offered by Green Mountain College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019