Hivatalos Leírás

Járműtechnikai Mérnök program egyik legkorábbi programok által kínált Palesztin Műszaki Egyetemen. Ez a különleges program a maga nemében, mivel célja, hogy támogassa egy nagyon fontos karrier szektor Palesztinában, ami autókereskedelmi és értékesítés utáni szolgáltatási szektorban. A program a hallgatók a tudás és készségek szükségesek, hogy váljon autóipari szakmai mérnökök. A multidiszciplináris jellegét tartalom lehetővé teszi a biztosító szilárd alapokat alapjait és know-how-t, a tartalma is jelentős mérnöki tudományok és tervezés, beleértve a számítógépes tervezés.

State-of-the-art laboratóriumok és felszerelések fejlesztették, hogy támogassa a program széles skáláját lefedik autóipari és mechanikus technológiák. Ezek a források lehetővé teszik a diákok, hogy a technikai szakértelem mellett elméleti megértése szükséges integrált megközelítés szükséges autóipar és a kapcsolódó iparágak kiegyensúlyozott módon. Program tartalma lehetővé teszi, hogy a diplomások, hogy megszerezzék a fontos technikai képességek, amelyek nagyra értékelik a helyi foglalkoztatási ágazatban.

Összeegyeztethetőség biztosítása érdekében a nemzetközi szabványoknak, az egyetem nemrégiben kapott Tempus támogatás (karrier-orientált tanterv fejlesztés Közúti Jármű karbantartás) a program kidolgozása együttműködve a palesztin és az európai partnerekkel. Az európai támogatás lehetővé tette a program kidolgozása tartalmát, az oktatók kompetencia és az oktatási források.

A program céljai

  • Biztosítja a társadalom diplomások, akik elkötelezettek a társadalmi, kulturális, globális, környezetvédelmi, szakmai és etikai felelősség szükség van a fenntartható fejlődés.
  • Kötelezett hallgatók alkalmazni a hatékony, kreatív és innovatív megoldásokat, mind egyénileg, mind együttműködésben, a jelenlegi és a jövőbeli mechanikus és autóipar problémákat.
  • Hogy a hallgatók a tudás alapvető tudomány, a technika alapjait, kutatási készségek, szakmai hozzáértéssel, és a kommunikációs készségek elvégzéséhez szükséges a probléma azonosítása, megfogalmazása és a megoldás.
  • Minősítő diákok elemezni, szintetizálni, és fenntartása state-of the-art autóipari rendszerek megfelelő elvek és eszközök tervszerű és időben.
  • A hallgatók számára a szükséges képességekkel, hogy vállalják az élethosszig tartó tanulás és hogy a vezető szerepet a közösségben.
Program oktatási nyelve:
Angol
Arabic (Jordan)

8 további kurzus Palestine Polytechnic University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date