Animációs Képzőművészeti Bachelor

Általános információk

Program leírás

Élvezze életében karrier álmait Edinboro híres animációs programjával

Az Edinboro University animációs programját az Animation Career Review következetesen az ország legjobbjai közé sorolja. Diákként mindenhez hozzáférhet, amire szüksége van az animáció területén, ideértve a professzionális stúdió / terepi film- és videokamerákat, a lámpákat és a hangfelvevő berendezéseket, a nemlineáris videó szerkesztő rendszereket, az animációs rostrum állványokat, a nagy zöld képernyőt terület, Screendigital szkennerek, animációs vonal tesztelők és mind a 2D, mind a 3D számítógépes animációs munkaállomások.

A professzionális gyártási tapasztalattal rendelkező szakemberek bemutatják a legkorszerűbb technológiát, és vezetnek, amikor gyakorlati tapasztalatokat szereznek az osztálytermen belül és onnan kívül. Diplomáját animációs képzésben szerezheti, és készen áll arra, hogy csatlakozzon más sikeres öregdiákokhoz, akik ezen az izgalmas, rendkívül versenyképes területen dolgoznak.

A felvétel előtt nincs portfólió-felülvizsgálat. Csak hozza el a művészetek iránti szenvedélyét és a vágyát, hogy keményen dolgozzon egy multidiszciplináris, erősen támogató környezetben.

Szakértői Kar

Az elsajátított oktatók tanítják, irányítják és inspirálják Edinboro hallgatóikat az eléréshez és vezetéshez. Az EU oktatói elismerésre kerülnek a hallgatói siker iránti elkötelezettségük iránt, valamint a személyes és vonzó tudományos környezet megteremtésében.

Tehetséges hallgatók

A hallgatói versenyek, galériakiállítások és portfóliófejlesztés segítik a hallgatókat arra, hogy felkészüljenek a hivatásos művészek életére. Az EU-ban elsajátított ismeretekkel és készségekkel a diplomások sikeresek az USA-ban és az egész világon.

Hely a létrehozáshoz

Az edinborói hallgatók izgalmas, művészi környezetben élnek. A látogató művészek inspirációt nyújtanak, a hallgatói szervezetek támogatást nyújtanak, a rendkívüli stúdiók pedig lehetővé teszik számukra saját személyes esztétikájuk fejlesztését.

Miért válassza az Edinborót?

Diákként egyedülálló lehetőségeket fog élvezni, mint például:

 • Korszerű lehetőségek és akadémiai lehetőségek, ideértve a 3D szoftvert Maya (Industry Standard Software) és a 2D Cintiq Lab.
 • A helyi, regionális és országos produkciós stúdiókkal folytatott gyakorlatok valódi tapasztalatokat és foglalkoztatási lehetőségeket kínálnak.
 • A hallgatók és a hivatásos animátorok, rendezők és storyboard művészek egyetemi látogatásai betekintést nyújtanak a helyszínen dolgozni.
 • Az Animációs Klub lehetővé teszi a hasonló gondolkodású diákokkal való szocializációt.
 • Utazzon a CTNX Animation expo-ra, a kaliforniai Burbank-be, ahol nagy horderejű stúdiókba látogat, mint például a Disney, a DreamWorks, a Sony, a Warner Bros, a Nickelodeon, a Universal és a Stoopid Buddy Stoodios.

Tekerje be a kreditpontot és keresse meg Edinboro öregdiákot.

Pályakezdőink olyan kis, független cégeknél dolgoznak, mint az Animal, és a nagy horderejű stúdiókban, mint például a Disney, a Pixar, a Blizzard és a Nickelodeon. Modellezők és karaktertervezők, animációs generátorok és vizuális effektusok szakemberei, rendezők és szerkesztők. Röviden: sikereket találnak az animációs ipar minden területén. Josh Earl öregdiák Emmy-díjat nyert a “Halálosabb fogás” kategóriában. Íme néhány további sikertörténet:

 • Becky Van Cleve (BFA '06) - a gyártás vezetője, Stoopid Buddy Studios
 • Dan Becker (BFA '08) - Storyboard művész, Nickelodeon
 • Megan Prazenica (BFA '08) - Animátor, South Park Studios
 • Jordan Koch (BFA '12) - igazgató, Nickelodeon
 • Matt Sandoval (BFA '14) - számítógépes modellezés és texturálás, Weta
 • Alexander Rocco (BFA '15) - Modellgyártó, Stoopid Buddy Studios
 • Charlotte Vevers (BFA '15) - Storyboard művész, Wind Dancer
 • Milo Neuman (BFA '15) - Storyboard művész, Dreamworks
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging aca ... Tovább

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging academic environment define the EU experience. Kevesebb